تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 624 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه دونه x.vision 353 خریدم ...
    یه مشکل کوچولویی هست که بعضی وقتها نویز روی تصویر میفته و قسمتی از اون شطرنجی میشه ولی کوتاهه ...
    قدرت سیگنال 100 و کیفیت 92 هست اما نمی دونم چرا اینجوری می کنه البته خیلی حاد نیست و نادر رخ می ده
    این تصویر در تصویرش چیز مزخرفیه ... 9 تا کانال رو توی صفحه نمایش می ده که پخش هم نمیشن فقط یه snapshot ازشون نشون می ده
    گذاشتم از رم فیلم بخونه که flv رو خوب خوند اما بقیه فرمتها رو هنوز تست نکردم
    نمی دونم چرا با این که پلمپ بود و سریالش رو تو سایت هم زده ام اما جلوش یه مقداری خش های عجیب داره ، انگار دسته 2 هست اما همه چیزش کامل و باز نشده بود مثل باتری و پوشش کابلاش و اینا
    سرعت تعویض کانال با شماره گیری مستقیم خوب نیست که دلیلش همونه که منتظره ببینه عدد چند رقمی وارد می کنیم اما با arrow key ها سریع عوض می کنه
    فعلا همینا
    در ضمن اصلا مثل x.vision 101 قبلیمون داغ نمی کنه ... اون وقتی standby هم بود داغ می کرد
    خب 101 خیلیییی قدیمی بود داداش . 353 به مراتب تراشه قوی تری داره . از نظر player بودن و پخش اکیه . من mkv و divx هم باهاش پخش کردم .
    این تصویر در تصویره چند دقیقه آنلاین نشون میده که اون کانال چی پخش میکنه بعدش روی یه snapshot می مونه و دوباره برای کانال بعدی همین داستان تکرار میشه و ...
    اگه اون شطرنجی شدن تصویر اذیتت کرد یه آنتن تقویتی براش بگیر و خودتو راحت کن .
    Last edited by alilosting; 23-02-2013 at 16:08.

2. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

خب 101 خیلیییی قدیمی بود داداش . 353 به مراتب تراشه قوی تری داره . از نظر player بودن و پخش اکیه . من mkv و divx هم باهاش پخش کردم .
    ممنون
    از نظر پخش خیلی هم اوکی نیست... من یه کلیپ 1080 دارم که اجرای یه خواننده هست که حوب پخش نمی کنه - البته کیفیت کلیپه واقعا بالاست - اما یک کلیپ زیاد هم مهم نیست

این تصویر در تصویره چند دقیقه آنلاین نشون میده که اون کانال چی پخش میکنه بعدش روی یه snapshot می مونه و دوباره برای کانال بعدی همین داستان تکرار میشه و ...
    من فکر می کردم میشه 2 تا کانال - حداقل در یک فرکانس - رو همزمان دید

اگه اون شطرنجی شدن تصویر اذیتت کرد یه آنتن تقویتی براش بگیر و خودتو راحت کن .
    چی هست این؟ من الان از این سیماران ها دارم که کیفیت و قدرت سیگنال خوبن اما بعضی وقتها نویز می ندازه و شطرنجی میشه
    گرچه از دیروز که تنظیمش کردم یه بار اینطوری شده
    برای من زیاد مهم نیست چون زیاد تماشا نمی کنم اما خانواده زیاد تماشا می کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

[QUOTE=1580;7498199]

سلام شما که می گید این گیرنده تلویزیونه پس چه ربطی به لپ تاپ با ورودی hdmi داره . یعنی منظور شما اینه که اول به تلویزیون وصل شه بعد از اون یه رابط hdmi بگیرم به لپ تاپ وصلش کنم یا اینکه بدون اتصال به تلویزیون با پورت یو اس بیش به لپ تاپ وصل شم بعد پورت hdmiش رو به آنتن اکتیو وصل کنم که کیفیت سیگنالش بهترشه.
    این usb که بهش وصله مال چیه؟ کارش چیه؟ همون usb2 هست دیگه؟
    من که نفهمیدم چی نوشته بودی ولی خودمونیم چی رو به چی ربط دادی

ببین این دستگاهی که دوستمون آدرسش رو گذاشته بود پورت usb نیست بلکه پورت hdmi داره و به پورت hdmi مستقیم وصل میشه و اصولا برای تلویزیون ها هست این دستگاه هم ریموت داره هم فلش میخوره و... وکلا برای Tv ساخته شده حالا اگه شما دنبال کیفیت بهتر در دریافت هستی میتونی اینو به پورت hdmi لپ تاپ وصل کنی اگه هم زیاد مهم نیست یه دونه از این گیرنده های معمولی بخر کارت حله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام جناب irandvb-t
    دو تا سوال دارم
    اول اینکه من یک ایکس ویژن 111 دارم که هم گیر میکنه (که باید از دکمه پشت دستگاه اونو خاموش وروشن کنم تا رفع گیر بشه) هم گهگداری تصویر فریز میشه ولی صدا میره ،ارزش تعمیر داره ؟
    دوم اینکه ایا گیرنده ایستر سال جدید به طور حتم وارد میشه تا برای خریدش صبر کنم یا برم سما بخرم ،نظر شما چیه ؟صبر کنم ؟سما بخرم؟یا مارک دیگه؟
    سلام
    عزیز این مدل جزو مدل های قدیمی و به جد خیلی افتضاح ایکس ویژن هست این دستگاه از لحاظ طراحی مربوط به سری های 2008 -2009 میشه و خیلی قدیمی هست و از لحاظ پردازنده و طراحی برد هم مشکل داره به این مشکل نوع قطعات استفاده شده برای کاهش قیمت هم اضافه کنید در کل میشه نتیجه گرفت این دستگاه کلا ارزش خرید نداره اما حالا کلی آدم میان میگن که من دارم از محصول دیگه ای طرفداری میکنم متاسفانه من کلا با سیاست های مادیران مشکل دارم چون یه چیز میگه و یه چیز نصف اونم بهت نمیده تلویزیون زده 120hz تصویرش از 50hz بره بالا هنگ میکنه گیرنده های دیجیتالش هم دسته کمی از اون نداره

این که میخوای دستگاه جدید بخری انتخاب با خودت هست حدود قیمت شما چقدر هست اینم ذکر کن البته بهت برادرانه نصیحت میکنم دنبال این مارک های متفرقه و ارزون نری چون نهایت اختلاف قیمتش 20 تومن هست ولی بعدش باید چندتا از این 20 تومن ها بدی و بری دوباره دستگاه نو بخری

6. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    عزیز این مدل جزو مدل های قدیمی و به جد خیلی افتضاح ایکس ویژن هست این دستگاه از لحاظ طراحی مربوط به سری های 2008 -2009 میشه و خیلی قدیمی هست و از لحاظ پردازنده و طراحی برد هم مشکل داره به این مشکل نوع قطعات استفاده شده برای کاهش قیمت هم اضافه کنید در کل میشه نتیجه گرفت این دستگاه کلا ارزش خرید نداره اما حالا کلی آدم میان میگن که من دارم از محصول دیگه ای طرفداری میکنم متاسفانه من کلا با سیاست های مادیران مشکل دارم چون یه چیز میگه و یه چیز نصف اونم بهت نمیده تلویزیون زده 120hz تصویرش از 50hz بره بالا هنگ میکنه گیرنده های دیجیتالش هم دسته کمی از اون نداره

این که میخوای دستگاه جدید بخری انتخاب با خودت هست حدود قیمت شما چقدر هست اینم ذکر کن البته بهت برادرانه نصیحت میکنم دنبال این مارک های متفرقه و ارزون نری چون نهایت اختلاف قیمتش 20 تومن هست ولی بعدش باید چندتا از این 20 تومن ها بدی و بری دوباره دستگاه نو بخری
    ضمن تشکر
    من بدنبال گیرنده ای هستم که برام کار کنه واذیت نداشته باشه ،البته گیرندگی دستگاه برام خیلی مهمتره ،در سوال دوم عرض کردم ایستر (اگه بیاد بازار) سما یا ... نظر شما را میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

دوستان من بعد از مدت ها تحقیق رفتم بازار برای خرید. خوب از تونل های ایستگاه مترو توپحونه و تبلیغات توش مشخص بود مکسیدر میخواد بازار و بگیره دستش. همه مغازه ها پر مکسیدر بود ولی من تصمیم ام و گرفته بودم مستقیم رفتم سراغ فراسو 212. البته مدل های بالاترش مثلا 217 و میخواستم ولی نبود فقط همین مدل 212 و داشتن اون هم فقط یک مغازه داشت. فراسو رو خریدم 90 تومان دلیل خریدم هم اعتبار گارانتی و خاطره خوشی بود که از محصولات کامپیوتری این شرکت داشتم. الان یک هفته است دارم ازش استفاده می کنم خیلی راحت و بی دردسر داره کار میکنه مشکل هنگ و کمی صدا و سیگنال و ... نداره. البته من از آنتن پشت بوم استفاده کردم ، یه آنتن کوچیک هم تو بسته اش داشت که با اون نتونستم کانال هارو بگیرم البته شاید نزدیک پنجره تست بشه جواب بده چون من جایی بودم که فاصله ام با پنجره یا محیط باز که بتونه سیگنال بگیره زیاد بود. در مورد پلیر هم فقط flv و تست کردم یک فایل و نشون داد ولی یه فایلی و که مستقیما از یوتیوب دانلود کرده بودم نشون نداد.
    در نهایت من از خریدم رضایت کامل دارم.

موفق باشید.

9. این کاربر از peymanmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام
    من به این نتیجه رسیدم که یا ایستر بخرم یا سما یا انرژی سیستم؟؟
    حالا سوالم اینه که آیا میتونم ایستر رو اینترنتی بخرم؟؟آیا تو بازار موجوده؟؟
    آیا سما واقعا مشکل صدا داره؟؟ولوم صداش کمه؟؟
    آیا انرژی سیستم دستگاه خوبیه؟؟آپدیت میشه؟؟تو بازار هستش؟؟
    خواهشا کسانی که هر کدومش رو دارن با توجه به اینکه باهاش کار کردن جواب بدن؟؟
    راستی گیرنده های فراسو چطورن؟؟در چه رده ای قرار دارن؟؟
    ممنون میشم دقیق جواب بدین؟؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 1.5 سال پیش یه تک ویژن 110HD گرفتم. راستیتش به هوای ایکس ویژن رفتم توپخونه ولی با تعریفی که از تک میکردن و با قیمت کمتر (نسبت به ایکس ویژن با امکانات مشابه) و با کابل hdmi اضافه داخلش اونرو خریدم. تا حالا یکبار هم هنگی نداشته و کاملا stable هست.
    بیشتر فرمتها رو ساپورت میکنه و 1080 ها رو. فایلهای ضبط شده ی ----s (کارت ---) با فرمت mpg رو هم پخش میکنه! با اینکه هیچ تبلیغی روش نبود و نیست با این حال واقعا ازش راضی هستیم.
    Last edited by P‌C; 25-02-2013 at 02:20.

12. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    من به این نتیجه رسیدم که یا ایستر بخرم یا سما یا انرژی سیستم؟؟
    حالا سوالم اینه که آیا میتونم ایستر رو اینترنتی بخرم؟؟آیا تو بازار موجوده؟؟
    آیا سما واقعا مشکل صدا داره؟؟ولوم صداش کمه؟؟
    آیا انرژی سیستم دستگاه خوبیه؟؟آپدیت میشه؟؟تو بازار هستش؟؟
    خواهشا کسانی که هر کدومش رو دارن با توجه به اینکه باهاش کار کردن جواب بدن؟؟
    راستی گیرنده های فراسو چطورن؟؟در چه رده ای قرار دارن؟؟
    ممنون میشم دقیق جواب بدین؟؟
    سلام من توضیحاتمو راجع به سما نوشتم
    در مورد مشکل صدا هم گفتم من گیرنده های دیگه رو امتحان نکردم ولی 2 تا فیلم 720p که اجرا کردم صداشون از حالت تی وی تا حد زیادی کمتر بود ولی دو تا موزیک ویدیو 1080p هم اجرا کردم که صداش خوب بود در حد خود تی وی
    اگه یه گیرنده از یه برند دیگه داشتم راحت تر میشد قضاوت کرد ولی خب یه سری از دوستان گفته بودن صداش کمه که فکر میکنم صدای بعضی از گیرنده ها از این بهتر باشه
    فرمت m4a و rmvb رو اصلا نشون نمیده ، یعنی اصلا در لیست ویدیوها نمیارشون .

14. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام
    آقایون ایستر به دلیل موجود نبودن در بازار و انرژی سیستم به دلیل نداشتن خروجی A/V از فهرست حذف شدند. (چون تلویزیون من از این قدیمی ها هستش و خروجی hdmi نداره)...
    حالا فقط مونده سما و فراسو؟؟؟کدامیک بهترند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    لطفا سریعتر جواب بدید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •