تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 602 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ستاپ صوتی مثل یک زنجیر می مونه. همونطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیف ترین حلقه اون هست. توی مسیر صوتی هم همین منطق صادقه.
    فقط بحثی که هست اینه که ما چقدر خوبه که روی هرکدوم از این حلقه های زنجیر سرمایه گذاری کنیم. یا به عبارت دیگه چه موقع می گیم فلان حلقه زنجیر ضعیفه.
    کلاً کیفیتی که به گوش شما میرسه، تحت تأثیر سه عامله: 1- کیفیت آهنگ 2- کیفیت سخت افزار پخش صدا 3- کیفیت هدفون
    مهمترین عامل کیفیت آهنگ هست. بعدش کیفیت هدفون و بعدش کیفیت سخت افزار.
    حالا خود سخت افزار رو هم میشه در وهله اول به دوقسمت تقسیم کرد و بین اون ها هم رده بندی کرد اهمیت قطعات رو.

در مورد کارت صدا، من هیچ لپ تاپی رو نمی شناسم که کیفیت صدای کارت صدای داخلیش چیز خاصی باشه. حتی کارت صداهایی که جدا فروخته میشه، تنها برند ایسوس هست که تا حدی مطرحه. واقعیت اینه که کسی که می خواد صدا رو جدی گوش بده، از دک و آمپ جدا استفاده می کنه.

برای استفاده با کامپیوتر میکروفون داشته باشه؟
    هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
    به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.

خب شما خودتون باید ببینید اگر از ترکیه میارید، چقدر براتون تموم می شه.
    قیمت اصلش توی ایران مثل اینکه حدود 490 تومنه. قیمت دلاریش حدود 90 دلاره. خب اگر بتونید خودتون از ترکیه بیارید و مالیات خیلی تعلق نگیره بهتون، منطقاً یک 100 تومنی لااقل به نفعتونه. ولی دیگه گارانتی بی گارانتی
    پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
    بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
    صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
    بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
    هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
    اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
    الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
    قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
    ممنونم.

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای استفاده با کامپیوتر میکروفون داشته باشه؟
    هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
    به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.
    هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟
    یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
    میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
    داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

سلام دوستان من بعد 2 سال و خورده ای به فروم برگشتم
    اول از همه یه سلام گرم دارم خدمت دوستای گلم آقا Rave-87 و آقا salar که حسابی بهشون زحمت دادیم
    به لطف راهنمایی دوستان من هدفونای JVC , AKG k330 , klipsch.Yahmaha Eph100 v, رو تهیه کردم
    که آخریشم همین yamaha Eph100 بود که 150$ دلار از آمریکا سفارش دادم و نداشتن و از چین طی یه هفته با پست سفارشی برام تهیه کردن و ..... کلی داستان دیگه که خلاصه 2 ماه طول کشید تا به دست ما برسه
    سرتونو درد نیارم اینم ویژگی هاش:
    Type Dynamic, Closed
    Driver Unit 6mm (1/4")
    Impedance 16 ohms
    Sound Pressure Level 104dB+-3dB
    Frequency Response 20Hz-20kHz
    Weight(w/ Cable) 13.5g(0.46 oz)
    Cable Length 1.2m (47-1/4")
    Connectors 3.5mm(1/8")
    ودر کل هدفون بی نظیری از آب دراومد چون صدا رو قشنگ ایزوله میکنه و بیس نرمی داره و ......
    و از معایبش به خشکی سیم و گوش درد گرفتن در استفاده طولانی مدت میشه اشاره کرد
    چقدر حرف زدم

5. 3 کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نی

با توجه به هدفون، تفاوت در کیفیت باید خیلی کم به نظر بیاد. ولی توجه داشته باشین که شاید تفاوت در سبک صدا قابل توجه باشه. یعنی مثلاً هووای بیس بیشتری از آیفون داشته باشه یا تریبل کمتری داشته باشه. تفاوت در سبک صدا خیلی راحت تر از تفاوت در کیفیت قابل لمسه.

سلام دوستان
    من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
    بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
    صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
    بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
    هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
    اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
    الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
    قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
    ممنونم.
    اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.
    اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.

هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟
    یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
    میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
    لاجیتک رو واقعیتش اینه که تست نکردم. اون ریزر تا اونجا که یادمه، اسم مدلش Electra بود. که هدست برای کامپیوتر هستش.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته توجه داشته باشین که میکروفون این مدل، کابل جدا نداره و داخل همون سوکت هدفون قرار داده شده، برای همین شاید لازم باشه یدونه کابل جدا بگیرین براش تا سوکت موزیک از میکروفونش رو جدا کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گزینه دیگه اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید که اون هم البته سوکت موزیک با میکروفونش یکیه.

7. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
    راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
    اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
    اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
    واقعا ممنون
    Last edited by mansour2023; 07-09-2014 at 02:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
    راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده

اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.
    در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
    اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
    سپاسگذارم
    Last edited by Rey_619; 07-09-2014 at 18:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.
    در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.
    اصلا از متال خوشم نمیاد
    پاپ ، رپ ، هیپ هاپ

پس شما ناراضی هستین
    اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •