تست سرعت رایتل دیشب و امروز صبح:
تست سرعت ایرانسل روی باند ۲۶۰۰ دیشب و امروز صبح:
Sent from my iPhone 6s+
تست سرعت رایتل دیشب و امروز صبح:
تست سرعت ایرانسل روی باند ۲۶۰۰ دیشب و امروز صبح:
Sent from my iPhone 6s+
اصفهان کابوس همه اپراتورهاست
البته بازم رایتل تو بینشون بهترین نت رو داره
Sent from my iPhone 6s+
رایتل عالی هست موافقم رومینگ سراسری هم که داره. تقریبا می تونم بگم شاید ۱۰ درصد اوقات من از رومینگ استفاده کرده ام و خیلی جاهایی که حتی در نقشه هم بدون پوشش هست اما در عمل اینترنت بسیار خوب و کیفیت مکالمه عالی داره.
سلام دوستان
من مدتیه سیم کارت رایتل گرفتم و دارم استفاده میکنم. مشکلی که الان باهاش مواجه شدم اینه که وقتی رومینگ میشه روی همراه اول، بعدش خیلی طول میکشه تا مجدد برگرده روی رایتل. یعنی شده گاهی تا 20 دقیقه گوشی روی هیچ شبکه ای رجیستر نشده و آنتن نداشته و بعدا برگشته روی رایتل. یا اینکه باید دستی جستجوی شبکه کنم و روی رایتل رجیستر کنم.
یه دوستی گفتن به گوشی بستگی داره. خواستم اینجا مطرح کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا نه.
سپاس
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوست عزیز احتمالا مشکل از گوشی است
من ایفون دارم و هیچوقت مشکل شما رو نداشتم
البته گاها اتفاق میوفته که روی همراه اول افتاده و پس از جابجایی در جایی که رایتل پوشش داشته با تاخیر به رایتل سوییچ کرده اما نه اینکه رو هیچ شبکه ای رجیستر نکنه بلکه روی همان همراه اول مونده.
Sent from my iPhone 6s+
گوشی رو عوض کنید خب
تست سرعت رایتل و ایرانسل ولنجک
هر دو LTE و هر دو فرکانس ۱۸۰۰
Sent from my iPhone 6s+
سلام.
سیم کارت دیتای رایتل بعد از ارسال مدارک چن روز طول میکشه تا فعال بشه؟ اگر با 200 تماس بگیرم میتونن فعال کنن؟
ممنون.
برای من همیشه ۱ ساعت بعد از تحویل از پست فعال شده
Sent from my iPhone 6s+
امروز LTE رایتل تو اکثرا نقاط شمال تهران سرعت روی 6مگ محدود شده. برای دوستان هم همینطوره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)