سلام این هم اینترنت 256 نامحدود مخابرات البته از خونمون -اونی که سرعتش دانلودش رو 300 بود مال مغازمون بود
1 کیلو بایت هم افت سرعت نداره
![]()
سلام این هم اینترنت 256 نامحدود مخابرات البته از خونمون -اونی که سرعتش دانلودش رو 300 بود مال مغازمون بود
1 کیلو بایت هم افت سرعت نداره
![]()
بابا دلمون برات تنگ شده بود کجایی تو چرا پست کم میذاری راستی این ایکونو یادت رفت بذاری
دقیقا باید اینجوری تایپ کنی
اینم از اینترنت 256 نا محدود مخابرات
با یه همچین عکسی هایی ازت انتظار داریم
![]()
Last edited by mr_exir; 25-01-2013 at 19:54.
دوستان انقدر از دست مخابرات شاکی هستند که سوال ما گم میشه
امروز شرایط یک مقدار بهتر شده و پینگ من روی 160 هست و تایم اوتی ندارم
پینگ پایین هست تایم اوت هم نده فقط ملاک speedtest از سرور های خارج دوستانی هستنتد پینگ 100 دارند از مخابرات با سروییس 1 مگ ولی سرعتشون پایینه حالا شما هم چند تا تست بذار ببینیم وضعیت منطقه شما چطوره
سرور ایران
برای تست ز کدوم سرور خارجی استفاده کنم؟
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مراجعه کاربران به سایتهای خارجی برای دریافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اینترنت در کشور عنوان کرد.
به گزارش مهر در قم، صابر فیضی ظهر سهشنبه در مراسم افتتاح همزمان 115 پروژه مخابراتی به مناسبت هفته ارتباطات در استان قم، با بیان این که پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل بحث زیر ساختی نیست، بیان داشت: علت پایین بودن سرعت اینترنت در کشور به دلیل این است که کاربران برای دریافت اطلاعات در زمینههای مختلف عمدتا به سایتهای خارج از کشور مراجعه میکنند.
فک کنم سکوت کنم بهتره
ابوالفضل معرکه ای به خدا
اول اینکه تو تاپیک تهران از قزوین تست می ذاری حالا هم تو تاپیک اینترنت مخابرات راجع به هارد سوال می پرسی.![]()
اتفاقا تنها کاری که با این اینترنت میشه کرد همین انتخاب واحده! سایت انتخاب واحد اکثر دانشگاه ها ایرانه. قبل از اونکه دکمه enter رو بزنی صفحه جلوته!
خداوکیلی من به این آدم چی بگم!
بعضی وقت ها آدم به سواد اینا شک میکنه![]()
بابا اینا همش بهونه شونه! میخان اینترنتو وطنیش بکنن دارن ملتو آماده میکنن ....![]()
2 حالت داره یا دسترسی به اینترنت خارج به کل قطع میشه و فقط اینترانت کار میکنه
یا اینکه اینترنت معمولی که الان داریم به شدت قیمتش 10 برابر میشه
چون اینا اگه میخواستن تا الان درستش میکردن دارم شک میکنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)