تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 4105 اولاول ... 1941946950951551651751851952052152252352956961910191519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
    آیا من که آموزشی رفتم بازم باید آموزشی رو کامل بگذرونم ، یا نه؟
    اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
    Last edited by spider_woman; 18-10-2011 at 15:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
    Last edited by spider_woman; 18-10-2011 at 15:54.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها امروز زنگ زدن خونمون و گفتن من فردا 7صبح باید برم سپاه
    کسی میدونه چرا زودتر بهم زنگ زدن؟
    چیکار دارن؟
    من 45 روزه رو گذروندم و از طریق بسیج دانشجویی برگه سبزم رو دادم برای پذیرش سپاه.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول دیماه باید برم باغرود نیشابور
    من تو اموزشی خودم یه هم دوره داشتیم با شرایط شما که بعد از یه ماه اموزش دیدن تقسیم شد(وسطه دوره) احتمالا ماله شما هم اینجور بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من تو اموزشی خودم یه هم دوره داشتیم با شرایط شما که بعد از یه ماه اموزش دیدن تقسیم شد(وسطه دوره) احتمالا ماله شما هم اینجور بشه
    ممنون داداش، شما سپاه بودین یا ارتش یا نیروی انتظامی؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممنون داداش، شما سپاه بودین یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
    این دوستمون نیروی انتظامی بودن
    یگان امداد!

7. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. من اعزامم 1 آبان هست افتادم شهدای کرمانشاه. دوستان اطلهعاتی در مورد این پادگان دارن؟ آیا لیسانس و فوق لیسانسها با هم هستند؟ یا جدا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

با سلام به همه و تشکر از دوستانی که سوالی قبلیمو جواب دادن.
    دوستم که داره اول آبان میره جهنم سبز! (محمد رسول ا... بیزجند!)، منم چند وقت دیگه راهیم.
    فکر کنم یه سوال موند که کسی جواب نداد. من اگه بخوام 18 دی اعزام بخورم، با توجه به اینکه غیبت دارم و انصرافی دانشگاهم(میشم دیپلم فکر کنم) چه وقتی دفترچمو بفرست احتمال اعزام واسه 18 دی بیشتره؟ کسی میدونه الان اگه دفترچه بفرستیم کی تاریخ اعزاممون میشه؟ دوستان پیشنهادی دارن؟ واکسنو کی بزنم؟ درسته که وقتی دفترچه میفرستیم باید 3 هفته از تاریخ واکسن گذشته باشه؟
    و یه سوال دیگه، البته بیشتر پیشنهاده تا سوال! من میخوام یه سری مطلب راجع به سربازی بخونم تو اینجا، فکر میکنین مفید باشه که یه کتابچه کوچیک pdf درست کنم از این مطلب واسه اینجا؟ گفتم من که دارم میخونم اینارو، این مطالب آخرو یه جا جمع کنم واسه دوستانی که بعدا میخوان بخونن. البته نمیدونم اینکار با قوانین ایجا جور در میاد یا نه. اگه مسئولای فروم هستن لطفا اطلاع بدن چطوری.
    البته با توجه به اینکه قوانین عوض میشه، تاریخ مطالبو باید بزارم که معلوم شه اطلاعات واسه کیا بدرد میخوره. پیشنهادی هم اگه دارین بگین لطفا.
    با آرزوی سلامتی و موفقیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من با اینکه سابقه بسیج ندارم ولی با پارتی تونستم به سپاه درخواست پذیرش بدم.ولی اون آقایی که پرونده مو تحویل گرفت،گفت بهتره اعزامتو یه دوره عقب بندازی(اعزامم 1دی هست و یه بار تمدید کردم.قبلا 1 آبان بودم) تا با کارت بسیج فعال بتونی دوره تکمیلی که دیماه برگزار میشه شرکت کنی تا هم آموزشی نخوای بری و هم خیالت راحت باشه که میافتی شهر خودت(همونجا که درخواست دادم) وگرنه اگه تکمیلی نرفته باشی معلوم نیست بعد آموزشی موقع تقسیم کجا بندازنت.دوستانی که تجربه پذیرش از سپاه رو دارن لطفا راهنماییم کنن.چیزایی که اون آقا بهم گفت واقعیت داره؟(درمورد تقسیم بعد از آموزشی)
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول دیماه باید برم باغرود نیشابور

سلام
    ایول بالاخره یه نفر پیدا شد باغرود نیشابور 10/1 آقا خوشبختم،شدیم 2 نفر.راستی شما از کجا میدونی اونجا افتادی؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •