تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1746 اولاول ... 1941946950951551651751851952052152252352956961910191519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

به جای IP Bootsts به من Rp داده
    آره به منم Sword,Jarvan iv رو فرستادن دره خونمون واسه تقدیر

2. 5 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هیچی
    Last edited by daniel'; 06-06-2013 at 13:21.

4. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عاغاهمین الان شما دارین کامنت میدین من تو ریوتم دارم برای ادغام این بازی با یه بازی ایرانی صحبت میکنم و ریوت عذر خواهی کرد از من به خاطر مشکل west و استودیوشو به من مجانی داد الان دارم پول پارو میکنمالان ار پی بینهایت و اکنت دایموند دارم

6. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

ریوت به من داده .

8. 5 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعضی ISP ها فایروالشون رو فعال میکنند بعضی پهنای باند به سمت سرور های خارجی رو پایین می آورند ... با توجه به اینکه الان خیلی وقته شیلتر شکنها کار میکنند این قضیه اصلا به انتخابات ربطی نداره... احتمالا دغدغه شرکت زیر ساخت حذف این بازی های خارجی در ایرانه (یعنی از اول هدف اصلیشون محدودی سازی سرور های بازی خارجی بدون تاثیر گذاری در دیگر کاربردهای اینترنت بوده) و مشکل اصلی اینه که بازیکنان بازی های آنلاین حالا که به خودی خود از بازی های داخلی استقبال نمیکنند باید با اعمال محدودیت و زوری به طرف بازی های ایرانی کشیده بشوند (گیمر به نوعی معتاده وقتی اون نشه میاد اونی که میشه رو بازی میکنه) ... بازی هایی مثل جنگ خان ها ، گرز و ... غیره چون دولت کلی خرج کرده براشون . اما نگران نباشید این روند قبلا هم برای تلویزیون اعمال شده و جواب خوبی بهشون داده
    Last edited by hm741; 06-06-2013 at 13:29.

10. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بسه بابا زدین رو دست League Of legends

12. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

از دیروز به مشکل بیمار یابی دچار شدم .رنک نزدیک 130 تا lp پرید یه tier هم پسرفت.....
    از noc 1/19 بگیر تا ahri jungler
    موجوداته عجیبی رو دیدم خلاصه ..رو این خارجی ها باید تحقیق کرد خیلی مشکلا ته عقلی دارن..
    سلام
    من هم همین طور
    جاتون پر امروز صبح دو تا رنک رفتم ، بازی اول که top مون انگلیسی بلد نبود ، هر چی بهش می گفتم برو kayle که جلوی singed تیم حریف کم نیاری اما raven برداشت ، نمی فهمید ، mid مون هم fizz برداشته بود ، رفتن تو بازی به زحمت حالیش کردیم که جای fizz و raven رو عوض کنن ، raven خوب توی mid داشت Ryze رو می زد ، fizz هم با cho رفتم پیشش singed ؤو زد ، هر چی بهش گفتم که magic resist ببند جلوی singed که گفت نه می زنمش و ... ، اما مثل چی singed رو feed کرد ، مجبور بودم برم top اما باز bot مون جلوی 3 تای اون ها کم می آورد.از آخرم باختیم.
    بازی دوم هم که teemo مون حدود 8 تا kill داد به urik بعد morgana هم توی mid به اونا feed می داد ، jungler مون هم که shen بود بلد نبود خوب بازی کنه.
    موندم این خارجی ها چرا این قدر بچه و noob ان

14. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

سلام
    من هم همین طور
    جاتون پر امروز صبح دو تا رنک رفتم ، بازی اول که top مون انگلیسی بلد نبود ، هر چی بهش می گفتم برو kayle که جلوی singed تیم حریف کم نیاری اما raven برداشت ، نمی فهمید ، mid مون هم fizz برداشته بود ، رفتن تو بازی به زحمت حالیش کردیم که جای fizz و raven رو عوض کنن ، raven خوب توی mid داشت Ryze رو می زد ، fizz هم با cho رفتم پیشش singed ؤو زد ، هر چی بهش گفتم که magic resist ببند جلوی singed که گفت نه می زنمش و ... ، اما مثل چی singed رو feed کرد ، مجبور بودم برم top اما باز bot مون جلوی 3 تای اون ها کم می آورد.از آخرم باختیم.
    بازی دوم هم که teemo مون حدود 8 تا kill داد به urik بعد morgana هم توی mid به اونا feed می داد ، jungler مون هم که shen بود بلد نبود خوب بازی کنه.
    موندم این خارجی ها چرا این قدر بچه و noob ان
    باورتو میشه با 4تا افغانی تو یه بازی بودم ؟ یارو میگفت chakar meykoni faader

16. 7 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا تا حالا دقت کردین هر تیمی که zed توشه تو رنک میبازه خیلی مسخرس

18. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

از دیروز به مشکل بیمار یابی دچار شدم .رنک نزدیک 130 تا lp پرید یه tier هم پسرفت.....
    از noc 1/19 بگیر تا ahri jungler
    موجوداته عجیبی رو دیدم خلاصه ..رو این خارجی ها باید تحقیق کرد خیلی مشکلا ته عقلی دارن..
    بیمار که چه عرض کنم یه مشقت بچه دارن بازی میکنن. واقعا نمیفهمم چرا بازی میکنن وقتی هیچی از بازی نمیدونن؟
    واقعا برام جای سواله من یه دور خیلی خوبی داشتم همش بازی میکردم ولی بعدش بازیم بد شدش و دست از بازی برداشتم
    جدی میگم میبینم بازیم بد شده بازی نمیکنم به خودم میگم بذار بازی بقیه رو خراب نکنم!
    یه سوال دیگه که از خودم میپرسم اینه که:
    میبینم بعضیا تو top میبازن یعنی یکی دوتا میخورن و فید میدن که هیچ اشکالی نداره اما یارو 3 تا کیل ازت جلوئه آخه مرض داری بازم بهش حمله میکنی؟ چرا بعضیا نمیتونن بغل تاور وایسن و فید نکنن؟ مید میریم لین رو میبریم تاپ 9 تا فید داده انقدر دیگه بی ارزش شده تاپ میاد من رو تو مید میزنه!
    جالبه دو دست پیش بود یارو اولین بارشه میاد مید بازی میکنه مث سگ فید میده!!!
    آدم داغون میشه به خدا!

20. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •