تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 827 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

ضمن تاييد پست بالا توصيه ميكنم از روش فولدر بندي براي مرتب كردن داده ها استفاده كنيد و تعداد پارتيشنها را زياد نگيريد ، در هر حال اگر اصرار به ساخت چندين پارتيشن داريد (مثلاً بيش از چهار عدد) اولاً توصيه ميكنم كه از نرم افزارهاي بهتري مثل acronis disk director home استفاده كنيد ، ثانياً اولين پارتيشن را بصورت primary بسازيد كه فضاي باقي مانده بصورت extended هست و از اين فضاي extended براي ساخت چندين پارتيشن Logical استفاده كنيد . يعني اگر بخواهيد فقط primary بسازيد در هاردهاي mbr حداكثر چهار پارتيشن ميتونيد بسازيد .

مسئله بعدي كه شما هم با آن روبرو شديد كمبود حروف (letter) هست . بنابراين چاره اي نداريد كه پارتيشن كمتري بسازيد يا اينكه بطور موقت حروف يكي از پارتيشنها را به ديگري اختصاص بديد تا بتونيد به پارتيشن مورد نظر دسترسي داشته باشيد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این قضیهء نوع پارتیشن که پارتیشن مجیک نوشته بد رو نگفتید
    چون قبل از پارتیشن بندی هم نوشته بود یه اکسترنال 500 گیگ رو با پارتیشن مجیک نگاه کردم bad ننوشته بود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیهء نوع پارتیشن که پارتیشن مجیک نوشته بد رو نگفتید
    چون قبل از پارتیشن بندی هم نوشته بود یه اکسترنال 500 گیگ رو با پارتیشن مجیک نگاه کردم bad ننوشته بود
    من پيشنهاد ميدم كليه پارتيشنهاي موجود رو حذف و با نرم افزار acronis disk director home مجدداً پارتيشن بندي و تست كنيد . البته همانطوريكه قبلاً هم گفتم اگر تعداد زيادي پارتيشن ميخواهيد بسازيد (كه توصيه نميكنم) اولين پارتيشن primary و الباقي extended باشه ...

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من میخام یه هارد وسترن بگیرم
    بین این دو مدل موندم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و

فرق سری المنت با سری پاسپورت چیه؟ البته سری پاسپورت نرم افزار کدگذاری داره. بنظر شما کدوم بهتره ؟
    امروز میخام بخرم! المنت 1 ترابایت 300 تومن و پاسپورت 1 ترابایت 340 تومن. ممنون میشم توضیح بدین

7. این کاربر از reza_azizi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    بین این دو مدل موندم :
    و

فرق سری المنت با سری پاسپورت چیه؟ البته سری پاسپورت نرم افزار کدگذاری داره. بنظر شما کدوم بهتره ؟
    امروز میخام بخرم! المنت 1 ترابایت 300 تومن و پاسپورت 1 ترابایت 340 تومن. ممنون میشم توضیح بدین
    پاسپورت هنوز هست ؟ شنیده بودم دیگه نیست، حداقل تو ایران.

من هم چند ماه پیش یه المنت نیم ترا خریدم برا آرشیو فیلم. دیدم داره پر میشه و هم این که یه بک آپ لازمه، گفتم تا گرون تر نشده یه یک ترا هم بخرم. همین 300 رو هم به من گفتند، منتها طرف آشنا بود گفت شاید بعد از عید قیمت ها کمی بیاد پایین، اگر نیاز ضروری نداره صبر کن.

در مورد تفاوت المنت با پاسپورت هم چیزی نمیدونم، حالا دوستان بهتر توضیح میدند.

9. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    بین این دو مدل موندم :
    و

سلام .

قطعاً WD my passport بهتر هست . هاردهای سری my passport نه تنها قابلیت hardware encryption را دارند بلکه دارای نرم افزارهایی برای مدیریت و کاستومایز کردن هارد هست . مثل
    1. کنترل دمای هارد . البته دمای هارد را بصورت عدد نشان نمیدهد بلکه یا بصورت OK و یا با اخطار قرمز رنگ Overheated شدن درایو را هشدار میدهد .
    2. Safely Disconnecting کردن هارد
    3. تعیین زمان standby کردن هارد پس از مدتی بیکاری
    4. Checking Drive Health با اجرای برنامه WD Drive Utilities
    5. بکاپ گیری و ...

ضمن اینکه سری my passport شکل ظاهری زیباتری دارد و همچنین در رنگهای مختلفی هم موجوده .

11. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه سوال در مورد این برنامه ها پیش فرض داشتم، اگه هارد فورمت بشه برنامه ها پاک میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال در مورد این برنامه ها پیش فرض داشتم، اگه هارد فورمت بشه برنامه ها پاک میشه؟
    بله پاک میشوند . البته میتونید از این برنامه ها یه کپی نگه دارید یا اینکه از سایت وسترن دانلود کنید .

مدلهایی وجود داشتند که دو پارتیشن داشتند مثل مدلهای elite که پارتیشن اول بصورت CD drive مجازی در my computer دیده میشد که برنامه ها در داخل آن موجود بود و پارتیشن دوم برای ریختن دیتا ها بود . در حال حاضر فکر نمیکنم هارد اکسترنال وسترنی باشه که دو پارتیشن داشته باشه ...

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دمای هارداکسترنال موقع دیدن فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ باید چقدر باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمای هارداکسترنال موقع دیدن فیلم با کامپیوتر یا لپ تاپ باید چقدر باشه؟
    در سایتهای وسترن و سیگیت و در قسمت مربوط به مشخصات هاردهای اینترنال ، حداکثر دمای مجاز مکانی که هارد در آنجا قرار گرفته نباید بیش از 60 درجه باشه (Environmental Temperature) . این مشخصات نشان میدهد که دمای 60 درجه برای خود هارد مشکلی ایجاد نمیکند ولی توصیه میکنم اجازه ندید هارد به این دماها برسه . با نصب یک فن خیلی راحت میتوان دمای کاری هارد را کاهش بدید . البته هاردهای 3.5 اینچی و پرظرفیت و 7200rpm بیشتر و زودتر گرم میکنند نسبت به هاردهای 2.5 اینچی 5400rpm و کم ظرفیت ...
    در مورد هارد های اکسترنال به جهت وجود باکس پلاستیکی و سایر اجزاء الکترونیکی بغیر از هارد ، حداکثر دمای محیطی مجاز معمولاً کمتر از حالت اینترنال هست . دمای هارد اکسترنال شما چقدر هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •