مگ محدود بگیر 2 مگ بگیری چون دان استریم خط ها 2300 بسته شده نمی شه از همه پهنای باند 2 مگ استفاده کرد
1مگ 240 تا سرعت می ده
مگ محدود بگیر 2 مگ بگیری چون دان استریم خط ها 2300 بسته شده نمی شه از همه پهنای باند 2 مگ استفاده کرد
1مگ 240 تا سرعت می ده
واسه ما که هیچ وقت بالاتر از 192 نداد![]()
1مگ بگیر چون هم 1مگ و هم 2مگ روی 2 مگ بسته شدن، هنوز هم افزایش سرعت ها اعمال نشده که سرعت 2 مگ بیشتر شه
downstream که میگید 2300 منظور همون Rate (Kbps): ؟ اگه اینه ماله من روی 1515 ــست ! سرعت ساعات رایگان شما روی چنده ؟
از راهنمایی همه دوستان تشکر میکنم ...
به نظر خودمم تو این شرایط 1 مگ انتخاب معقول تریه!
اگه داون استریم 1515 باشه خوب سرعت شما نمیتونه به 190 هم برسه!
برای من الان داون استریم رو 2560 بسته شده! (یه بار زنگ زدم گفتم کم کنید داون استریم رو تا نویز بیاد پایین ... بیچاره دختره میگفت این اصلاً قابل تغییر نیست ! مگه میشه عوضش کرد؟!! منم گفتم سال نو شما هم مبارک ....)
محدود میخوای یا نامحدود؟
یعنی هر چی کمتر باشه بهتره ؟ ماله شما الان چنده ؟
DATa rate down به نويز ربط داره؟!؟ بعيد ميدونم! در مورد دوستاني كه در موردش ميپرسن، خودشون زحمت بكشن تو مودم چك كنن هر عددي كه بود تقسيم بر 8 كنن كه از بيت بشه بايت، مثلا يكي 1536ه تقسيم ب 8 ميشه 192 بعد خودش حساب كنه كه چه سرويسي ور داره كه ماكس 192 سرعت دانلودشه كه الكي هزينه پرداخت نكنه! الان اين كاربر 2مگ ور داره يا 1مگ سرعتي بيشتر از 192 نخواهد ديد!
چرا واسه یکی باید بزارن روی 1500 و واسه یکی بزارن روی 2500 ؟ شاید وقتی سرویس رو عوض کنی اونم عوض شه ! مثلاً از 1500 بیاد 2000 !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)