راستی در مورد ضربه آزاد آقای Дttractive ζ در مورد کاربرد دکمه های پاس و پاس عمقی یه توضیحاتی
دادن که من فرقی بین زمانی که که این دکمه ها رو میگیرم با زمانی که نمیگیرم احساس نکردم
میشه یکی بیاد توضیح کامل تری بده؟
راستی در مورد ضربه آزاد آقای Дttractive ζ در مورد کاربرد دکمه های پاس و پاس عمقی یه توضیحاتی
دادن که من فرقی بین زمانی که که این دکمه ها رو میگیرم با زمانی که نمیگیرم احساس نکردم
میشه یکی بیاد توضیح کامل تری بده؟
Last edited by ali_santori; 01-01-2011 at 21:55.
واسه ضربات نرم از پاس عادي استفاده كن و واسه ضربات سنگين و دور از پاس عمقي
اين دكمه ها بايد نگه داشته بشن
تاثيرشون توي خود حالت ضربه و كات توپ هست(نرم و سنگين)
من که هنوز با شوت زدن تو جریان بازی هم مشکل دارم.پشت 18 که میرسم میخوام بزنم همش میره بالا.
ارتباط مستقیم با جهت و اون پر کردنتون داره...
سعی کنید ضرباتتون با نفرات دارای اور خوب باشه..و با جهت.
بابا بی خیال، هیچکدومتون عصاب نداریدها!!!!!
آدم باید یکم انتقاد پذیر باشه
با سلام
اگه درخواستم تکراریه ببخشید. ممکنه آخرین پچ این بازی به همراه متعلقاتش و نحوه ی نصبش رو به من بدین
پست اول مراجعه کن ولی اینو بگم پچ های رسمی نصب نمی شن روی نسخه های غیر اصلی متاسفانه نسخه کپی که الان توی سراسر دنیا هست نسخه پنج زبانه en - nl - se - tr - ru هست ظاهرا روی این پچ های که منتشر میشه نصب نمیشه چون فابریک روی این نسخه پچ 1.01 هست ظاهرا همه مشکلات سر این قضیه هست!
اگه میشد کسی بیاد و نسخه en - it - fr - sp - gr رو پیدا کنه و دانلود کنه روی اون نسخه میشه نصب کرد این پچ ها رو البته این یه حدسه ولی کاملا خودم اطمینان قلبی دارم.
به نظرم اگر که کسی سرعت بالایی داره و می تونه نسخه نهایی و اصل رو دانلود کنه این کار رو بکنه و فایلا های نصبیش رو بذاره واسه دانلود
اون خط شوت که نشون میده موقع شوت زدن باید از نصف کمتر باشه تا شوت قشنگی بزنه.
با کلی تمرین و .... بالاخره اولین گل رو از ضربه ایستگاهی از 18 متری () زدم البته توی ترینینگ
![]()
خیلی سخته هر جوری میزنم یا میره هوا یا میخوره به دیوار دفاعی :|
ممنون از آموزش های دوستان![]()
کسی کرک پچ 1.3 نداره؟
من نمیخوام از پچی استفاده کنم اگر پچ 1.3 , dlc 2 نصب کنم ورژن بازی جدید میشه؟
این کارارو کردم ولی پیغام خطا میده انگار کرک میخواد؟
کسی از بازی بدون پچ استفاده نمیکنه؟ لطفا کمک کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)