یه برنامه لاک اسکرین جدید...خودم تست نکردم هنوز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه برنامه لاک اسکرین جدید...خودم تست نکردم هنوز:
سایت gsmarena زده که سونی اریکسون گفته که تمام گوشی های اکسپریا به اندرویید 4 اپدیت می شه .
میخواستم بدونم x10 هم شامل می شه
مثل اینکه متن رو کامل نخوندید
دوست عزیز واسه X10 دیگه هیچ اپدیت رسمی نمیاد هرچی میاد به صورت کاستوم هست.
Sony Ericsson is really doing well this year. All of its latest Xperia phones - arc, neo, PLAY, mini and mini pro turned out to be really great devices, with even more coming soon up - ray, active and arc S.
All the latest Xperia are based on Android 2.3 Gingerbread and as we found out have quite good performance. Recently, Sony Ericsson announced it will update all of them with Android 2.3.4, which brings tons of new features - USB on-the-go, Sony 3D sweep panorama for the camera, even better Facebook integration, Swype-like text input (T9 Trace), integrated screen capture, video chats via Google Talk and more.
And today the company confirmed that all those Xperia phones will be updated to Android 4.0 Ice Cream Sandwich, when that becomes available. The Android best-of-both-worlds edition should come out this October or November, so early next year is when the Xperia updates can realistically be expected.
The Ice Cream Sandwich is the Honeycomb version for smartphones and will include the 3.0 major features plus lots of new ones - various NFC options, Xbox Kinect-like feature called Virtual Camera Operator, USB hub support, etc.
Sony Ericsson isn't exactly known for its timely updates, but the company is obviously set to change its ways and fix its reputation in the process.
حالا ایشاا.. کاستوم هاش خوب باشن.. کسی از عکسی از آندروید 4 نداره؟! یکی هست که عکس Nexus S هست.. اون رو دیدم.. غیر از اون چیزی نیست؟!
سلام
گوشیم شدیدا کند شد
یه برنامه خرابش کرده بود فکر کنم
پاکش کردم اوکی شد
راستی این برنامه افزایش صداست که جداگانه استخراج شده
و مراحلی داره برای خودش
باید حوصله کردم کار کنم روش
حامد این برنامه را نصبش کردی؟
حامد جان این 3 تا که دادی اینا مگه ویدجت نبودند ؟
پس چرا در لیست ویدجتها اضافه نشدند ؟
Last edited by golmohammadi; 08-09-2011 at 18:52.
من از این برنامه ها نریختم جز X-loud....چیزه دیگه ای سراغ داری؟راستی این برنامه افزایش صداست که جداگانه استخراج شده
و مراحلی داره برای خودش
باید حوصله کردم کار کنم روش
حامد این برنامه را نصبش کردی؟
حامد جان این 3 تا که دادی اینا مگه ویدجت نبودند ؟
پس چرا در لیست ویدجتها اضافه نشدند ؟
کدوم 3 تا؟یادم نیست!!
متاسفانه با پترن درست کار نمی کنه
سلام
این DLNA این گوشی کجاشه هیچ برنامه ای برای این کار تو منو پیدا نمیکنم رو گوشیم خودم Media server هست ولی رو این هیچی نیست....
اگه میشه یه تسک منجر درست و حسابی که من بچه ادم تمام برنامه ها ببنده معرفی کنید
ممنون
بچه ها سوني اريكسون يه خالي اي بست حالا توش مونده
فعلا اون خبر آپديت گوشي هاي سوني اريكسون به اندريد 4 رو يه خالي بندي توسط نماينده اس ئي فرض كنيد
و من ا... توفيق
شما وسیله ای داری توی منزل که این قابلیت رو داشته باشه؟سلام
این DLNA این گوشی کجاشه هیچ برنامه ای برای این کار تو منو پیدا نمیکنم رو گوشیم خودم Media server هست ولی رو این هیچی نیست....
اگه میشه یه تسک منجر درست و حسابی که من بچه ادم تمام برنامه ها ببنده معرفی کنید
ممنون
گوگل مپ ورژن 5.10:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)