تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1298 اولاول ... 194194695095155165175185195205215225235295696191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من واقعا متاسفم که این مخابرات انقدر درهم برهمه. میخواستم کمپین نوروزی نامحدود 256 کیلو رو بگیرم زنگ زدم 2020 میگه باید حتما بری ولیعصر. صبح پا شدم با بدبختی رفتم اونجا زنه برگشته ائل که میگه نباید میومدی اینجا باید از طریق سایت ثبت نام کنی. میگم بابا 2020 گفته بیام من نامحدود میخوام، میگه سرعتتون با 8 نفر دیگه تقسیم میشه میشه 32 کیلو!یعنی دایل آپ شرف داره به این. بعد میگم خوب چرا از اول اطلاع رسانی درست نمیکنید مردم این همه راه پا نشن بیان اینجا؟ یا چرا 2020 درست جواب آدم رو نمیده؟ میگن 2020 به ما ربطی نداره!!!!! 2020 اطلاع نداره!!!! منم گفتم مگه همه شما توی یه سازمان کار نمیکیند چرا برای یه قضیه هرکدومتون یه جوری حرف میزنید؟
    آخه 2020 به من گفت این طرحها 1 ماهه 3 ماهه هم داره ولی اینا امروز میگفتن فقط 6 ماهه و 1 ساله داریم. توی این طرحامون هم فقط 2 مگ هست که 2 مگه تازه اونم میگن! یعنی خودشون نمیدونن یا میدونن خودشون رو زدن به اون راه.
    چطور مردم رو سرکار میزارن برای فروختن جنسشون. متاسفم.....
    یه وقت نری نامحدود بگیری ها. اگه 256 بگیری سرعت اینترنتت تقسیم بر 8 نمیشه. در واقع سرعت دانلودت تقسیم بر 8 میشه نه سرعت اینترنتت و اونوقت سرعت دانلودت 4 کبلوبایت بر ثانیه میشه. یعنی به عبارتی با این سرعت باید بری جلو پا دایل اپ لنگ بندازی
    منم میخاستم طرح کمپین بردارم از هیچ طریقی هم نمیتونستم رزرو کنم هر چه قدر هم به 2020 زنگ زدم گفتن باید بری مخابرات ولیعصر ولی من نمیرم چون معلوم نیست کارمو راه بندازن. کلآ این پشتیبانی 2020 یه مشت ادم بی سواد جمع شدن که جواب هر سوال رو با (برو به مخابرات ولیعصر) جواب میدن
    Last edited by mamad24; 10-04-2013 at 13:08.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خب من بالاخره دوشنبه رسیدم رفتم مخابرات برای این طرح جدید دوباره قرار داد امضا کردم. ولی سرعت این دو شب خوب نبوده سرعت هم خیلی بالا پایین میره حتی توی روز . کلا شبی 1.3 بیشتر دانلود نکردم.

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

طرح 2 مگ فعل كردي ؟
    برا منم سرعتم بالا پايين ميره ...
    كلا شانسي هست شايد برا ي نفر بالاترين سرعت رو بدن شايد هم كسي مثل من سرعتم بد باشه ...

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

طرح 2 مگ فعل كردي ؟
    برا منم سرعتم بالا پايين ميره ...
    كلا شانسي هست شايد برا ي نفر بالاترين سرعت رو بدن شايد هم كسي مثل من سرعتم بد باشه ...
    1 مگ را فعال کردم

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

با کمال پر روی برداشتن تو پنل زدن خبر :
    گیگا میشه 3500 با شبانه اونم نه شبانه رایگان تخفیف !!!
    شباننتون بخوره تو فرق اون سرتون !!! من شبانه نخوام کی رو باید ببینم نخوام 3500 بدم که میرم رو شرکت هایه دیگه با شبانه کامل رایگان سرعت بهتر !! کمتر اینام میدزدن !!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

امروز زنگ زدم برا دو مورد یکی سرعت که پایین هست ویکی هم تغییر تعرفه
    برا سرعت با طرف صحبت میکنم میگم چرا 2 مگ 220 هست میگه ماکزش همین هست میگم کسی رو میشناسم دو مگ برداشته 300 رد شده از اون طرف یه مگ هم میشناسم در حد سرعت من هست میگه اون 300 خورده ای محال هست ولی یه مگ ممکنه هست خلاصه کلی بحث کردم هیچ فایده نداشته
    برا تغییر تعرفه زنگ زدم یه قسمت دیگه کلی تلفن و سوال و جواب اخرش گفته باید بیای انصراف بدی بعد اون جدید رو درخواست بدی گفتم خوب الا من انصراف بدم و جدید رو درخواست بدم برا این جدید دوباره توی همین ماهش 20 خورده ای تو پاچم میره گفته اره دیگه کاریش نمیشه کرد خلاصه دست از پا درازتر برگشتیم و هیچ فایده نداره
    یکی از بدی های مخابرات این هست که کسی به کسی نیست و یه مشت ادم بی سواد جمع شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    اینا همش بازیهای سیاسی هست که با مشترکین میکنن. اولش یه چیز پررنگ و لعاب میزارن جلوت که بری طرفش بعد میزنن توی سر اون طرحی که ارزونتره. دو حالت داره:
    یا شما مجاب میشید که سرعت 2 مگ واقعا 2 مگه میخرینش = به نفع اونا
    یا اینکه پی به سیاست کثیفشون میبرید و روی همون طرح زرین یا هر چیز دیگه که از قبل داشتین میمونین این طرح هم که قیمتش بالا رفته پس باز هم = به نفع اونا.
    من که طرح کمپین رو نخریدم. واقعا نمیدونم چی بگم.....

داره خودمونی میشه Black Mamba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان بعد از اینکه تلفن زدیم حدودا چند روز بعد فعال میشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اینجور که از سیاست های کثیفشون پیداست دوباره میخان یه سری طرح بدن بیرون. اینجور هم که بوش میاد میخان بعد از اینکه مهلت طرح کمپین تموم شد اینکارو بکنن. حالا من میترسم طرح کمپین رو بردارم بعدش پشیمون بشم از طرفی هم میترسم بر ندارم دوباره بعدش پشیمون بشم

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام...بچه ها چرا من نمیتونم تو سامانه لوگین بشم برای شارژ کردن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •