تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1049 اولاول ... 194194695095155165175185195205215225235295696191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه بخوام خودم از دوبي سينما خانگي بيارم و بخوام گمركي هم بدم مشكلي داره ؟تعرفه گمركي چقدر هست؟اجازه ترخيص ميدن؟

واقعا نمیصرفه... تعرفه "چند بلندگو در یک محفظه" 45% هست... فاجعه... خیلی چیزا تو بازار ارزونتر میشه خرید تا خرید اینترنتی یا خرید از خارج از کشور... اکثر کالاهای تو بازار قاچاقی میان... من الان خودم الکترواسموک تعداد بالا وارد کردم اگه میخواستم گمرکی بدم دونه ای نزدیک 18-19 هزار تومن میشد... من از علی بابا خریدم آدرس افغانستان رو دادم... از کابل با اتوبوس اومد مشهد از مشهد اومد تهران... دونه ای 9 دلار و 60 سنت تموم شد برام
    اگه چیز خیلی خوب میخوای میتونم چیزای خوبی معرفی کنم بهت...

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه بخوام خودم از دوبي سينما خانگي بيارم و بخوام گمركي هم بدم مشكلي داره ؟تعرفه گمركي چقدر هست؟اجازه ترخيص ميدن؟
    مگه چي ميخواي كه فكر ميكني اينجا پيدا نميشه؟
    هر كامپوننتي بخواي تقريبا پيدا ميشه و برات ارزون تر تموم ميشه و اگر در روزهاي اول خرابي تو كار باشه ميتوني به فروشنده پس بدي (فقط براي كامپونت هاي گرون قيمت) براي سيستم هاي عادي هم كه نمايندگي دارند.

3. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من پست های قبلی رو تقریبا" تمامش رو دیدم و تو انتخاب آمپ واقعا کمکم کرد .
    من میخوام پایونیر 1020K بردارم . ممکنه ست اسپیکری 5.1که بتونم با این آمپ ست رو کنم رو معرفی کنید .
    اول خواستم RS77 بردارم ولی آمپ 520 زیاد راضیم نکرد به لحاظ تعداد ورودی ها .
    اگه بتونم با حدود 500 تا 700 اسپیکر پیدا کنم خوب میشه .
    ممنون از راهننمائی شما
    jamo 426 هست.البته الان تو بازار کم شده و قیمتش فکر کنم شده 550.جدود 10 روزی صبر کنی فکر کنم بتونی حدود 470 یا 480 تهیه کنی.که با یه ساب برات دور و بر 700 می افته.

5. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

jamo 426 هست.البته الان تو بازار کم شده و قیمتش فکر کنم شده 550.جدود 10 روزی صبر کنی فکر کنم بتونی حدود 470 یا 480 تهیه کنی.که با یه ساب برات دور و بر 700 می افته.
    سلام
    گزينه اي از اين بهتر پيشنهاد ميکنين ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اين jamo 426 رو ميشه فقط ست استريو و بدون باندهاي عقب و مركزي هم گير آورد؟ به نظر شما صداي jamo 426 بهتره يا monitor audio br5 ؟ و اينكه گفتيد تا حدود 10 روز ديگه ارزونترش گير مياد، مي تونيد بگيد از چه فروشگاهي؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ميخوام يه سيستم bose يا يه onkyo جديد 7,1 بيارم كه تو ايران نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارك bose حدود 900 دلاره كه اگر 400 دلار هم گمركي بدم ميشه 1300 دلار كه اگه تو ايران باشه بالاي 2000 دلار ميفروشن كه عمرا نيست.يا onkyo ht-s8300 حدود 900 دلاره ,وقتي هچ كدوم اينا تو ايران نيست و مجبوريم دنون 500 دلاري رو كه چند روز پيش ميگفت تموم شده 1312 داره مياد حدود 900 تومان چيزي حدود دو برابر بگيريم.اصلا خودم يك روزه ميرم دبي ميخرم ميارم 300 دلار هم پول بليت ويزا ميدم بازم به صرفه هست.اين طور نيست اگه من اشتباه ميكنم يكي منو راهنمايي كنه؟فقط ميخواستم بدونم به عنوان مسافر ميتونم يه كارتن به اين بزرگي رو وارد كنم يا نه جلومو نگيرن.يعني اگه همون جا گمركي بدم حله؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ميخوام يه سيستم bose يا يه onkyo جديد 7,1 بيارم كه تو ايران نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مارك bose حدود 900 دلاره كه اگر 400 دلار هم گمركي بدم ميشه 1300 دلار كه اگه تو ايران باشه بالاي 2000 دلار ميفروشن كه عمرا نيست.يا onkyo ht-s8300 حدود 900 دلاره ,وقتي هچ كدوم اينا تو ايران نيست و مجبوريم دنون 500 دلاري رو كه چند روز پيش ميگفت تموم شده 1312 داره مياد حدود 900 تومان چيزي حدود دو برابر بگيريم.اصلا خودم يك روزه ميرم دبي ميخرم ميارم 300 دلار هم پول بليت ويزا ميدم بازم به صرفه هست.اين طور نيست اگه من اشتباه ميكنم يكي منو راهنمايي كنه؟فقط ميخواستم بدونم به عنوان مسافر ميتونم يه كارتن به اين بزرگي رو وارد كنم يا نه جلومو نگيرن.يعني اگه همون جا گمركي بدم حله؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    شما با گمرك فرودگاه تماس بگير و سوال كن اونها بهترين راهنمايي بهت مي كنند.

داره خودمونی میشه kautuver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اين jamo 426 رو ميشه فقط ست استريو و بدون باندهاي عقب و مركزي هم گير آورد؟ به نظر شما صداي jamo 426 بهتره يا monitor audio br5 ؟ و اينكه گفتيد تا حدود 10 روز ديگه ارزونترش گير مياد، مي تونيد بگيد از چه فروشگاهي؟
    من BR5 رو دارم از کيفيت و تفکيکش راضی هستم اما نميدونمJamo 426 چطور باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون که جواب دادید آقای رایان .
    یه سئوال دیگه داشتم من یه ست 5.1 ادیفایر DA5000 pro دارم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که بلندگو هاش 4 اهم هستش . میتونم علی الحساب از این ست بلندگو برای پایونیر 1020k استفاده کنم
    بلندگو ها رو مستقیم بزنم به آمپ پایونیر . ساب ووفر هم که برقش مستقل هستش وبا یه کابل تک وصل کنم به آمپ
    به نظرتون میشه ؟
    ممنون از راهنمائی شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود بردوستان ميخوام tv panasonic بخرم يك بلوري bt100باهاش ميدن ميخواستم بدونم دوستان كسي در مورد اشكالاتش وخوبياش چيزي ميدونه كمك كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •