دوست عزیز HP 4250 که پرینتر هست!
من روی هم رفته با مواردی که گفتید HP ProBook 4520s رو بهتون پیشنهاد می کنم. تمامی مواردی که گفتید رو هم توش دخالت دادم.
البته برای مقایسه بهتر شما باید بگید که دو مدل بالا رو با کدوم کانفیگ ها مد نظرتون هست.
دوست عزیز HP 4250 که پرینتر هست!
من روی هم رفته با مواردی که گفتید HP ProBook 4520s رو بهتون پیشنهاد می کنم. تمامی مواردی که گفتید رو هم توش دخالت دادم.
البته برای مقایسه بهتر شما باید بگید که دو مدل بالا رو با کدوم کانفیگ ها مد نظرتون هست.
اره جدیده . این جدول رو ببینید. البته در جدول مدل پل شنی برای دسکتاپه
,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
p6000 نسبت به core i3 در چند مورد تفاوت دارند
Clear Video HD Technology
SSE4.1, SSE4.2
Hyper-Threading
Virtualization
که سری p6000 اینا رو ندارن
بله. پیشنهاد جناب biostar عالی هست با قیمتی که شما می خواید.
اتفاقاً یکی از وب سایت ها با گارانتی سازگار قیمتشو زده: 499 تومن.
به نظرم توی این رنج قیمت بهترین انتخاب میتونه باشه.
دوست عزیز این مرد هایی که گفتین به چه دردی تو پردازش می خوره Clear Video HD Technology
SSE4.1, SSE4.2
Hyper-Threading
Virtualization
اینها رو میشه تو ضیح بدید.
تفاوت Intel Pentium Dual-Core P6200 2.13GHz, 3MB L3 با کور ایی3 cor ı3 در چی هست؟تفاوت محسوسی دارن؟
مثلا تو پردازش کار با پرو برای ادیت فیلم چقدر تاثیر داره؟
اخه من موند ایسر5742 با کارت گرافیک انبرد و رم 2 گیگ و سی پی یو cor ı3 بگیرم یا 5742zg با رم 3 گیگ و گرافیک دار اینم لینکش:
اینم با سی پی یو کور ایی3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
دوستان من برای وبگردی و ادیت فیلم با پرو و کار معمولی با فتو شاپ می خوام لپتاپ رو.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوستان من برای وبگردی و ادیت فیلم با پرو و کار معمولی با فتو شاپ می خوام لپتاپ رو.
دوست عزیز درسته Core i3 قوی تر هست (البته تفاوت خیلی محسوسی نداره) ولی شما باید به این هم توجه داشته باشید که توی کانفیگی که CPUش Core i3 هست، با نبود کارت گرافیک بار گرافیک هم روی CPU می افته. تازه کانفیگ Dual-Core دارای 1GB رم بیشتر هست که در مورد مقایسه رم 2GB با 3GB خیلی مهمه (اگر مقایسه بین 3GB و 4GB بود، این 1GB زیاد مهم نبود). به هر حال با در نظر گرفتن تمامی این موارد، من کانفیگ Dual-Core رو بهتون پیشنهاد می کنم؛ البته قطعاً سایر دوستان نظرات آگاهانه و ارزنده تری دارن.
در ضمن توی این صفحه میتونید مقایسه ای از این دو CPU ببینید:
موفق و مؤید باشید.(توجه داشته باشید که CPU ها در ردیف های هایلایت شده دارای اختلاف هستند.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پناه حق...![]()
Last edited by mohsen_rkh; 25-02-2011 at 15:18.
مرسی دوست عزیز.
واقعا حرفتون بسیار منطقی هست.و تو اون لینک که گذاشته بودین تفاوت اننچنانی نبود بینشون.مثلا تعداد هسته و کش یکی هست و برای کار من تعداد هسته و کش مهمتر هست.فرکانسش یکم پایین هست اونم فکر نکنم تو ادیت فیلم تو پرو اذیت کنه چون اهل بازی هم نیسم فرکانس بالا اونقدر بدردم نمیخره.
در مورد رم فرمایش شما بسیار متین هست چون 3 گیگ با 2 خیلی فرق داره چون من هم ویندوز 32 بیت استفاده خواهم کرد خوبه و فکر کنم تعداد هسته و کش سی پی یو و رم 3 گیگ جواب گویی کار من باشه برای ادیت فیلم و کار با فتو شاپ فکر کنم راحت جواب بده .
دوستان کسی امار سایت چاره رو نداره؟من می خوام خرید کنم .پولم بالا نکشن اخه شهرستانم تهران بودم موقع تحویل پول واریز می شد اما شهرستان باید واریز کنم بفرستن.
ممنون دوست عزیز![]()
خیلی خیلی ممنون از راهنماییهای تمام دوستان.
فقط 2 تا نکته باقی موند:
1. من میخوام روی این سیستم ویندوز XP اجرا کنم.
اصلا دلیل اینکه میخوام Core 2 Duo باشه همینه که سری i با ویندوز XP مشکل دارن و ممکنه دردسر ساز بشه.
اما این معماریهای جدیدی که معرفی کردین و روی این لپتاپ ایسر هم هست با XP مشکلی ندارن؟
2. آدرس این سایتی که میگین 490 تومن میده و یا یه فروشگاه دیگه که قیمتهاش خوب باشه رو هم بدین دیگه.
ممنون
دوست عزیز باید درایور ویندوز ایکس پی هم برای اون مدا باشه تا بتونین استفاده کنید.بدون درایور که بدرد نمیخوره.
من تجربه خرید ازش رو نداشتم ولی به نظر سایت مطمئنی میاد. به هر حال شما که شهرستان هستید به نظر میاد این بهترین راهتون باشه.
یکی از دوستام یه دفعه یه اتو گرفته بود خیلی راضی بود از پشتیبانیشون.
درج آدرس فروشگاه توی تاپیک، خلاف قوانین سایت هست؛ بنابراین آدرس رو براتون پ. خ. می کنم.![]()
خب میدونم.
الان این مدل Aspire 5742Z درایور XP داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)