برای اطلاع از آئین نامه ورفع نگرانی های موجود در بین دانشجویان لطفا آئین نامه کامل و دقیق را از لینک زیر ببینیند.
http://www.iausep.com/ayin/ayinnameh.htm
برای اطلاع از آئین نامه ورفع نگرانی های موجود در بین دانشجویان لطفا آئین نامه کامل و دقیق را از لینک زیر ببینیند.
http://www.iausep.com/ayin/ayinnameh.htm
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
ایا نمره دروس مثل ریاضی پیش و.... در معدل گیری محسوب میشه؟؟
ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي : آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33/3 درصد باشد موظفند حسب نيازرشته ( حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده ) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي ) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.
تبصره 1 - تعيين ريز مواد درسي دروس پيش نياز دانشگاهي ( که منابع آنها کتابهاي دبيرستاني است) به عهده واحد دانشگاهي است و زمان ارائه آن در نيمسالهاي اول و دوم سال شروع به تحصيل دانشجو مي باشد.
تبصره 2 - تعداد واحد هاي درسي هر يک از دروس پيش نياز دانشگاهي در کليه مقاطع تحصيلي 2 واحد تعيين مي گردد.
تبصره 3 - مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موظف است پس از اعلام نتايج آزمون ورودي ، کارنامه پذيرفته شدگان مشتمل بر نوع درس و در صد نمره خام آن دروس را در اختيار واحد هاي دانشگاهي ذيربط قرار دهد.
تبصره 4 - دروس پيش نياز دانشگاهي دروس دبيرستاني است و ارائه آنها همراه با دروس همنام دانشگاهي بلامانع مي باشد .
تبصره 5 - نمرات اين دروس در کارنامه دانشجو ثبت و در ميانگين نمرات پايان نيمسال و همچنين در ميانگين کل نمرات دانشجو محاسبه مي شود .
سلام
ترم اول چند تا واحد میشه حذف کرد؟
18 واحد دارم...
لطفا یکی سریع جواب بده.
فکر کنم باید حداقل 12 واحد رو امتحان بدیم.یا باید 12 واحد پاس کنیم؟
بعد اگه بریم بیشتر از تعداد واحدهای مجاز حذف کنیم چی میشه؟(تا 10 دقیقه بعد از شروع امتحان میشه حذف کرد!)
سلام دوستان من تو این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیتم گفتم
برای کد نظام وظیفه باید چیکار کنم؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب 3 درس داریم تا 3 درس
یکی 4 واحده یکی 2 واحد.فکر کنم حداقل 12 واحد باشه ها...
سلام دوستان
من ترم 1 ریاضی پیش رو پاس نکردم ولی ریاضی 1 رو پاس کردم(الان ترم 3 ام)
تصمیم گرفتم موقع انتخاب واحد ترم 4 ریاضی پیش رو دوباره بردارم ولی زیاد راضی نیستم به این کار
آیا قانونی تبصره ای نیست که دیگه ریاضی پیش رو کلا دیگه ور ندارم؟؟ چون یکی بهم گفت درس پیشنیاز رو اگه انتخاب کنی ولی نتونی پاس کنی ایرادی نداره چون معدلشم تو معدل لیسانس تاثیر نداره
کسی در این مورد اطلاعی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)