تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1024 اولاول ... 194194695095155165175185195205215225235295696191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز ...
    من كسي نيستم كه بخوام توصيه اي كرده باشم ، ولي به عنوان كسي كه تجربه يك سال پيش دانشگاهي و يك سال كنكور رو داره ، مي گم كه كتاب درسيتون رو خوب بخونيد ، خداييش حيفم مياد ، بعضيها كلي وقت مي زارن روي درسها ولي نتيجه اي نمي گيرن و جز نا اميدي براشون نتيجه اي نداره ! ، توصيه مي كنم حتما كتاب درسيتون رو خوب بخونيد و مخصوصا روي تمريناتش مسلط بشيد ، باور كنيد امتحانات پيش دانشگاهي و كنكور همش همين كتابه ، چند درصد از سئوالات هم كمي خلاقيت مي خواد ، باور كنيد اگه كتاب رو نخونيد خيلي عقب مي افتيد ...
    اون معلمي كه مي گه كتاب من رو بخريد هم به خاطر اينه كه يه پولي در بياره ، من جاي شما بودم باهاش يه دعواي حسابي مي گرفتم و اگه باز تكرار مي كرد ، مستقيم مي رفتم آموزش و پرورش ! ، از اين معلم هاي مفت خور زياد داشتم ، يكيش معلم هندسه ي سال دوم كه خدا ازش نگزره به همه شاگرداش مديونه ....

شديدا توصيه مي كنم كتاب درسي رو بخونيد و روي مثالها و تمريناتش مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تست و ...

چيزي كه خيلي آدم رو گول مي زنه جزوه هاي زيادي هست ، من شخصا از هيچ جزوه اي استفاده نمي كنم ، اگه توي درسي كتاب برام كافي نباشه يه كتاب آموزش و تست مي گيرم و با اون تمرين مي كنم ...

چند هفته امتحان كنيد ، روي كتابتون مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تستهاي كنكورهاي چند سال اخير ، مي بينيد كه سئوالات چقدر براتون آشنا است ، باز هم مي گم سعي كنيد روي كتاب و مثالهاش و تمريناتش كاملا مسلط بشيد ...

نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )

به اميد موفقيت همگي ...

یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
    چرا ، منظورم این نیست که فقط کتاب رو بخونید ، منظورم این بود که روی کتاب و تمریناتش مسلط بشید ، اول کتاب رو بخونید و مثالها و تمرینات بین فصل رو کامل بررسی کنید ، بعد هم تمرینات پایان فصل رو حل کنید و بعد به سراغ تست برید ، برای مسلط شدن روی یک مبحث فقط تستهای کنکورهای گذشته یا آزمونهای آزمایشی نمی تونه کافی باشه ، پس بهتره جدا از اونها به سراغ تستهای تالیفی هم برید ، اتفاقا من خودم همیشه دنبال تستهای تالیفی هستم ، البته تستهایی که زیاد از کتاب دور نشده باشه !

موفق باشید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

صبح امتحان میخوای 6 درس بخونی ؟ نکنه معلمی . میخوای از 6 درس سوال طرح کنی ؟
    يادش بخير . من يادمه وقتي امتحانات كتبي سوم رو داشتيم پاس ميكرديم عادت كرده بودم به سريال لاست و بيليارد .روز قبل همه امتحان ها تا بعد از ظهر سه چهار قسمت از اين سريالو ميدادم بعد با دوستان ميرفتيم بيليارد شب ميشد تازه يادم ميافتاد فردا امتحان دارم. باز هم نميخوندم ميخوابيدم صبح ساعت 30 : 6 بلند ميشدم چشام اذيتم ميكردن نميتونستم بيدار بمونم ولي چاره نبود ساعت 8 بايد امتحان ميدادم 1 ساعت و چند دقيقه ميخوندم بعد تا مدرسه كتاب جزوه دستم بود همينجوري ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم. به خدا قسم همه امتحانهامو همينجوري دادم ( حتي يك استثنا هم نبود كه ساعت 6 مثلا پاشم درس بخونم ). فقط 2 تا درس رو تجديد شدم يكيش تاريخ بود ( كه كتبي نبود )‌ يكي هم زمين شناسي. زمين شناسي رو تو شهريور هم همينجوري پاس كردم.
    معدل كتبيم هم شد 13 . دو سال قبل بنده = بي مسئوليت ترين ، بي اراده ترين ، خوش گذران ترين دانش آموز ايراني كشور !!!

4. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يادش بخير . من يادمه وقتي امتحانات كتبي سوم رو داشتيم پاس ميكرديم عادت كرده بودم به سريال لاست و بيليارد .روز قبل همه امتحان ها تا بعد از ظهر سه چهار قسمت از اين سريالو ميدادم بعد با دوستان ميرفتيم بيليارد شب ميشد تازه يادم ميافتاد فردا امتحان دارم. باز هم نميخوندم ميخوابيدم صبح ساعت 30 : 6 بلند ميشدم چشام اذيتم ميكردن نميتونستم بيدار بمونم ولي چاره نبود ساعت 8 بايد امتحان ميدادم 1 ساعت و چند دقيقه ميخوندم بعد تا مدرسه كتاب جزوه دستم بود همينجوري ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم. به خدا قسم همه امتحانهامو همينجوري دادم ( حتي يك استثنا هم نبود كه ساعت 6 مثلا پاشم درس بخونم ). فقط 2 تا درس رو تجديد شدم يكيش تاريخ بود ( كه كتبي نبود )‌ يكي هم زمين شناسي. زمين شناسي رو تو شهريور هم همينجوري پاس كردم.
    معدل كتبيم هم شد 13 . دو سال قبل بنده = بي مسئوليت ترين ، بي اراده ترين ، خوش گذران ترين دانش آموز ايراني كشور !!!
    اینارو گفتی چقد یاد خودم افتادم منم خیلی الاف بودم تو دوران دبیرستان هر وقت فکر میکنم به اون موقع ها کلی به خودم فحش میدم

همش تقصیر این دوستام بود الان که نیگا میبینم هیچکدومشون هیچی نشدن

یا الان هنوزم به ولگردی ادامه میدن یا یه جور شغل آزادی وسه خودشون جور کردن

منم معدل کتبیم شد 12/90 !!

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خواستم برم بیرون بگردم گفتم بیام قبلش یه سری به فروم بزنم.
    درسو ول کنم؟؟مگه میخوای خانواده سرم رو ببره بذاره رو تنم؟
    تو خانواده ما کمتر لیسانس سابقه نداشته جیگر.اگه بخوام این کارو کنم که فقط مایه ننگه.
    بابا شما هم کنکور رو بدجوری جدی گرفتینا.حالا امسال نشد سال دیگه.اگر هم آزاد قبول شدم میرم.دیگه اعصاب خودم رو خورد کنم که چی بشه.ها؟
    منظورت از دبی سه میشه هم فهمیدم.حالا یه چیزی من به تو گفتم هی منو لو بده ببینم آخرش به کجا میرسی
    یعنی نمیشه 6 درس رو از ساعت 6 صبح تا 2 ظهر خوند؟؟کاری که نداره.دینی که چیزی نداره

چرا نمیشه . ولی از 6 تا 2 بعداز ظهر یکضرب میتونی بخونی ؟ نهار میخوری . صبحانه میخوری . گلاب به روت میری .......... . و کلا از 8 ساعت 4 ساعت درس میخونی .

ولی خود دانی .

حالا 5 تا انگشت که یکی نیست که . تو نرو دانشگاه . تو دیپلم شو .
    چون شما تو یه رشته که من مییشناسم تبحر داری اگه رفتی لندن بیا یه رشته بهت معرفی کنم درست مناسب خودته . فقط رفتی به دوستت بگو منم رو با خودت ببره .
    مگه من چی گفتم جـــــــــــــــــــیــــ ـــــــــــــــــــگـــــ ــــــــــــــــــر

در ضمن دینی رو سوالهای تشریحی رو خوب بخونا

بزار چندتا از مهماش رو بهت بگم :

صفحه 72 علل طولی با مثال / یه نقطه چین هم اونجا هست : پارگراف آخر . خط اول وجود و اراده ی انسان به علت اراده ی الهی و خواست خداست

ایه صفحه 73 مهمه . اون اولش .
    صفحه 71 علل عرضی با مثال
    توجه : رابطه انسان با خدا طولیه .
    صفحه 67 بعد از شعر و پایین ایه ها و ادامش در صفحه 68 خط اول
    صفحه 68 اون پایین پایینا : تقدیر و قضا
    صفحه 65 رواج عقیده جبری گری تاثیراتش چیه ؟ پاگراف دومه
    صفحه 64 فواید اگاهی و اختیار
    صفحه 63 نشانه های اختیار : اون 4 مورد
    صفحه 62 : اختیار یک حقیقت وجدانی است ( نقطه چین)
    صفحه 55 : نقطه چین : خط اول
    مراحل توبه به ترتیب
    مرحله دوم توبه یا قدم دوم در توبه + حدیثی از امام رضا( ع)
    مرحله سوم . اول رو هم از رو بخون
    صفحه 52 اون خط اول زیر مراحل توبه نقطه چین هست
    صفحه 51 پیرایش یا تخلیه ( رابطه توبه و پاکی ) + اون دو حدیث
    صفحه 50 : حقیقت توبه خیلی مهم : سوال کوتاه میاد
    توبه در مورد خدا و بندگان چیه
    صفحه 49 با ذکر مثال شدت تخریبی گناهان چیه
    صفحه 43 اهتمام به عمل صالح خیل مهمه
    صفحه 40 مرااحل رسیدن به اخلاص
    تقویت روحیه حق پذیری رو یه نگاه بنداز
    صفحه 39 بالاترین میوی اخلاص
    صفحه 38 ثمره های دیگر اخلاص
    صفحه 37 اولین ثمره اخلاص
    صفحه 36 و 37 رو کامل بخون
    صفحه 32 پاراگراف 3 خط 4 . معیارعای شرک و بت پرستی ( گرفتن اربابهایی ..... تا محور شرک و بت پرستی است )
    صفحه 31 زیر تیتر قرمز رنگ خط اول نقطه چینه
    بالای همون تیتر قرمز : ( این عبارت .............. تا نامیده است )

صفحه 30 مهمه خیلی . دوتا نقطه چین و سوال کوتاه هست . مهمترین شعار اسلام و بهای بهشت
    صفحه 29 رو یه نگاه درست حسابی بنداز
    صفحه 28 پاراگراف 2 رابطه بین بعد فردی و اجتماعی
    پاراگراف اخر همین صفحه نتیجه شرک اجتماعیه . کلش
    صفحه 27 پاراگراف 2 شرک عملی . مهمه
    صفحه 26 مهمه . اون اخرش تعریف توحید عملیه
    صفحه 21 تو حید صفاتی
    صفحه 18 شاخه های توحید افعالی
    توحید در ولایت رو حتما بخون توحید در ربوبیت رو هم یه نگاره بنداز
    صفحه 17 اون پایین شرک افعالی تعریف شده و ادامش صفحه 18 هستش
    توجه کن که شرک خفی فقط واسه مشرک یا کافر نیست واسه مسلمان هم رخ میده
    صفحه 16 شرک ذاتی تعریفش هست
    همین صفحه پاراگراف 2 یه سواله : درسته برای این جهان چند مبدا و خالق فرض کنیم ؟ چرا ؟
    صفحه 15 توحید و توحید ذاتی رو بخون
    صفحه 14 اون خط ول رو هم بخون . نقطه چینه
    از درس اول هم شاید یه نقطه چین بیاد که موجودات در قران با ویژگی فقیر نامبرده شدن ولی خدا با ویژگی غنی

معنای ایات رو هم بخون . چیزی نیست

از این سوال هم میاد که میگن که فلان ایه اشاره به چه توحیدی داره که دبیر مربوطه شما باید لطف کرده باشه و گفته باشه
    Last edited by nits; 10-01-2010 at 21:01.

7. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها كدوم اثبات هاي فيزيك 1 پيش رياضي مهم اند !؟ كي جزوهي بني هاشميش رو داره !؟ سوالاش چه طوره سطحش !؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

12

میدونم بچه ها درگیر امتحانات هستید الانم بحث امتحان.... ولی من که امتحان ندارم
    یه سوال داشتم این کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی اگه کسی وقت نداشته باشه میشه همون بخش اخرش خوند که تقسیم بندی کرده ادبیات غنایی... یا حتما باید اون قسمت شناخت جمله... بخونیم تا بفهمیم؟!؟!
    تو امتحانات هم موفق باشید البته زیادم جدی نگیرید
    من توصيه ميكنم حداقل از ص 52 رو بخوني تا پايان بخش 3 (فصل 1) : بخش 3 فصل 1 خيلي مهم و حياتيه و بدون اونا نميتوني حداقل بيت ها رو معني كني چه برسه به مفهوم پس حتما بخورشون ! خيلي جالبه زود تموم ميشه يكي 2 روز بيشتر وقت نمي خواد !!!

------------------------------------

راستي من ميخوام حل تمريناي كتاب درسي درس هاي"هندسه تحليلي" و "ديفرانسيل" داشته باشم چون تمريناي كتاب خيلي مهمه ! حالا چه كتابي به جز گام به گام هست (چون گام به گام ) همه ي درساست ! بايد چيكار كنم ؟؟؟

10. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.

12. 2 کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.

ای کاش همه واسه کم کردن روی خودشونم که شده درس میخوندن!!!

14. 2 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توصيه ميكنم حداقل از ص 52 رو بخوني تا پايان بخش 3 (فصل 1) : بخش 3 فصل 1 خيلي مهم و حياتيه و بدون اونا نميتوني حداقل بيت ها رو معني كني چه برسه به مفهوم پس حتما بخورشون ! خيلي جالبه زود تموم ميشه يكي 2 روز بيشتر وقت نمي خواد !!!

------------------------------------

راستي من ميخوام حل تمريناي كتاب درسي درس هاي"هندسه تحليلي" و "ديفرانسيل" داشته باشم چون تمريناي كتاب خيلي مهمه ! حالا چه كتابي به جز گام به گام هست (چون گام به گام ) همه ي درساست ! بايد چيكار كنم ؟؟؟

مرسی از جوابت
    راستی در مورد حل کردن تمرین های کتاب درسی من نمیگفم حل نکنید میگم الان حل نکنید چه میدونم مثلا 1 ماه 2 ماه مونده یه نگاه بندازید الکی وقت خودتون هدر نکنید یادمه هی به معلم دیف گیر میدادیم که شما کتاب حل نمیکنید... یه روز اومد از اول تا اخر توی 2 زنگ حل کرد خودمون خجالت کشیدیم مثلا تمرینای حد نگاه کن خنده دار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •