یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
چرا ، منظورم این نیست که فقط کتاب رو بخونید ، منظورم این بود که روی کتاب و تمریناتش مسلط بشید ، اول کتاب رو بخونید و مثالها و تمرینات بین فصل رو کامل بررسی کنید ، بعد هم تمرینات پایان فصل رو حل کنید و بعد به سراغ تست برید ، برای مسلط شدن روی یک مبحث فقط تستهای کنکورهای گذشته یا آزمونهای آزمایشی نمی تونه کافی باشه ، پس بهتره جدا از اونها به سراغ تستهای تالیفی هم برید ، اتفاقا من خودم همیشه دنبال تستهای تالیفی هستم ، البته تستهایی که زیاد از کتاب دور نشده باشه !یعنی به نظر شما زیاد روی تست تالیفی وقت نزاریم ؟
موفق باشید ...
يادش بخير . من يادمه وقتي امتحانات كتبي سوم رو داشتيم پاس ميكرديم عادت كرده بودم به سريال لاست و بيليارد .روز قبل همه امتحان ها تا بعد از ظهر سه چهار قسمت از اين سريالو ميدادم بعد با دوستان ميرفتيم بيليارد شب ميشد تازه يادم ميافتاد فردا امتحان دارم. باز هم نميخوندم ميخوابيدم صبح ساعت 30 : 6 بلند ميشدم چشام اذيتم ميكردن نميتونستم بيدار بمونم ولي چاره نبود ساعت 8 بايد امتحان ميدادم 1 ساعت و چند دقيقه ميخوندم بعد تا مدرسه كتاب جزوه دستم بود همينجوري ميخوندم ميرفتم امتحان ميدادم. به خدا قسم همه امتحانهامو همينجوري دادم ( حتي يك استثنا هم نبود كه ساعت 6 مثلا پاشم درس بخونم ). فقط 2 تا درس رو تجديد شدم يكيش تاريخ بود ( كه كتبي نبود ) يكي هم زمين شناسي. زمين شناسي رو تو شهريور هم همينجوري پاس كردم.
معدل كتبيم هم شد 13 . دو سال قبل بنده = بي مسئوليت ترين ، بي اراده ترين ، خوش گذران ترين دانش آموز ايراني كشور !!!
اینارو گفتی چقد یاد خودم افتادم منم خیلی الاف بودم تو دوران دبیرستان هر وقت فکر میکنم به اون موقع ها کلی به خودم فحش میدم
همش تقصیر این دوستام بود الان که نیگا میبینم هیچکدومشون هیچی نشدن
یا الان هنوزم به ولگردی ادامه میدن یا یه جور شغل آزادی وسه خودشون جور کردن
منم معدل کتبیم شد 12/90 !!
چرا نمیشه . ولی از 6 تا 2 بعداز ظهر یکضرب میتونی بخونی ؟ نهار میخوری . صبحانه میخوری . گلاب به روت میری .......... . و کلا از 8 ساعت 4 ساعت درس میخونی .
ولی خود دانی .
حالا 5 تا انگشت که یکی نیست که . تو نرو دانشگاه . تو دیپلم شو .
چون شما تو یه رشته که من مییشناسم تبحر داری اگه رفتی لندن بیا یه رشته بهت معرفی کنم درست مناسب خودته . فقط رفتی به دوستت بگو منم رو با خودت ببره .
مگه من چی گفتم جـــــــــــــــــــیــــ ـــــــــــــــــــگـــــ ــــــــــــــــــر
در ضمن دینی رو سوالهای تشریحی رو خوب بخونا
بزار چندتا از مهماش رو بهت بگم :
صفحه 72 علل طولی با مثال / یه نقطه چین هم اونجا هست : پارگراف آخر . خط اول وجود و اراده ی انسان به علت اراده ی الهی و خواست خداست
ایه صفحه 73 مهمه . اون اولش .
صفحه 71 علل عرضی با مثال
توجه : رابطه انسان با خدا طولیه .
صفحه 67 بعد از شعر و پایین ایه ها و ادامش در صفحه 68 خط اول
صفحه 68 اون پایین پایینا : تقدیر و قضا
صفحه 65 رواج عقیده جبری گری تاثیراتش چیه ؟ پاگراف دومه
صفحه 64 فواید اگاهی و اختیار
صفحه 63 نشانه های اختیار : اون 4 مورد
صفحه 62 : اختیار یک حقیقت وجدانی است ( نقطه چین)
صفحه 55 : نقطه چین : خط اول
مراحل توبه به ترتیب
مرحله دوم توبه یا قدم دوم در توبه + حدیثی از امام رضا( ع)
مرحله سوم . اول رو هم از رو بخون
صفحه 52 اون خط اول زیر مراحل توبه نقطه چین هست
صفحه 51 پیرایش یا تخلیه ( رابطه توبه و پاکی ) + اون دو حدیث
صفحه 50 : حقیقت توبه خیلی مهم : سوال کوتاه میاد
توبه در مورد خدا و بندگان چیه
صفحه 49 با ذکر مثال شدت تخریبی گناهان چیه
صفحه 43 اهتمام به عمل صالح خیل مهمه
صفحه 40 مرااحل رسیدن به اخلاص
تقویت روحیه حق پذیری رو یه نگاه بنداز
صفحه 39 بالاترین میوی اخلاص
صفحه 38 ثمره های دیگر اخلاص
صفحه 37 اولین ثمره اخلاص
صفحه 36 و 37 رو کامل بخون
صفحه 32 پاراگراف 3 خط 4 . معیارعای شرک و بت پرستی ( گرفتن اربابهایی ..... تا محور شرک و بت پرستی است )
صفحه 31 زیر تیتر قرمز رنگ خط اول نقطه چینه
بالای همون تیتر قرمز : ( این عبارت .............. تا نامیده است )
صفحه 30 مهمه خیلی . دوتا نقطه چین و سوال کوتاه هست . مهمترین شعار اسلام و بهای بهشت
صفحه 29 رو یه نگاه درست حسابی بنداز
صفحه 28 پاراگراف 2 رابطه بین بعد فردی و اجتماعی
پاراگراف اخر همین صفحه نتیجه شرک اجتماعیه . کلش
صفحه 27 پاراگراف 2 شرک عملی . مهمه
صفحه 26 مهمه . اون اخرش تعریف توحید عملیه
صفحه 21 تو حید صفاتی
صفحه 18 شاخه های توحید افعالی
توحید در ولایت رو حتما بخون توحید در ربوبیت رو هم یه نگاره بنداز
صفحه 17 اون پایین شرک افعالی تعریف شده و ادامش صفحه 18 هستش
توجه کن که شرک خفی فقط واسه مشرک یا کافر نیست واسه مسلمان هم رخ میده
صفحه 16 شرک ذاتی تعریفش هست
همین صفحه پاراگراف 2 یه سواله : درسته برای این جهان چند مبدا و خالق فرض کنیم ؟ چرا ؟
صفحه 15 توحید و توحید ذاتی رو بخون
صفحه 14 اون خط ول رو هم بخون . نقطه چینه
از درس اول هم شاید یه نقطه چین بیاد که موجودات در قران با ویژگی فقیر نامبرده شدن ولی خدا با ویژگی غنی
معنای ایات رو هم بخون . چیزی نیست
از این سوال هم میاد که میگن که فلان ایه اشاره به چه توحیدی داره که دبیر مربوطه شما باید لطف کرده باشه و گفته باشه
Last edited by nits; 10-01-2010 at 21:01.
سلام بچه ها كدوم اثبات هاي فيزيك 1 پيش رياضي مهم اند !؟ كي جزوهي بني هاشميش رو داره !؟ سوالاش چه طوره سطحش !؟
من توصيه ميكنم حداقل از ص 52 رو بخوني تا پايان بخش 3 (فصل 1) : بخش 3 فصل 1 خيلي مهم و حياتيه و بدون اونا نميتوني حداقل بيت ها رو معني كني چه برسه به مفهوم پس حتما بخورشون ! خيلي جالبه زود تموم ميشه يكي 2 روز بيشتر وقت نمي خواد !!!
------------------------------------
راستي من ميخوام حل تمريناي كتاب درسي درس هاي"هندسه تحليلي" و "ديفرانسيل" داشته باشم چون تمريناي كتاب خيلي مهمه ! حالا چه كتابي به جز گام به گام هست (چون گام به گام ) همه ي درساست ! بايد چيكار كنم ؟؟؟
من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.
من تاسال دوم دبیرستان اینجوری بودم.سال اول ریاضی و عربی و سال دوم هندسه و فیزیک افتادم.ولی از سال سوم پسر خالم اومد تو مدرسمون خیلی خرخون بود .خلاصه خواستم کم نیارم حسابی خوندم.معدل کتبیم شد18.95.(پسر خالم 18.80 شد.)شاید خواست خدا بود.الانم توی یکی از پیشای تاپ اصفهان (امام باقر)درس میخونم.الانم یکی از چیزای مهمی که باعث میشه خیلی بخونم کم کردن روی همونه.
ای کاش همه واسه کم کردن روی خودشونم که شده درس میخوندن!!!![]()
مرسی از جوابت
راستی در مورد حل کردن تمرین های کتاب درسی من نمیگفم حل نکنید میگم الان حل نکنید چه میدونم مثلا 1 ماه 2 ماه مونده یه نگاه بندازید الکی وقت خودتون هدر نکنید یادمه هی به معلم دیف گیر میدادیم که شما کتاب حل نمیکنید... یه روز اومد از اول تا اخر توی 2 زنگ حل کرد خودمون خجالت کشیدیم مثلا تمرینای حد نگاه کن خنده دار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)