ببخشید فرق بین مودم D-Link 2640 u
با D-Link 2640 t چیه؟![]()
ببخشید فرق بین مودم D-Link 2640 u
با D-Link 2640 t چیه؟![]()
سلام من alfex wifi2000 گرفتم .می خاستم بدونم چجوری مودمو کانفیگ کنم تا دو تا سیستم همزمان بتونن از اینترنت استفاده کنن و ضمنا از هم مستقل باشن یعنی لازم نباشه یکیشون روشن باشه تا اون یکی به اینترنت وصل شه. و چطوری از بیسیمش استفاده کنم؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
سلام
من آموزش config مودم linksys wag54g2 رو برای شاتل میخواستم
ممنون میشم![]()
فکر کنم فقط T خوشگل تره !!! من هرچی تو سایتش شخم زدم چیزی ندیدم. یه ایمیل زدم بخش فنی D-Link. جوابشو واست میفرستم.
مبارکه .... از خوندن دفترچه راهنما به جائی نرسیدین؟؟خیلی خوشگل توضیح داده
یه نگاه بنداز ، مشکلی بود در خدمتیم. من الآن از سایتش دانلودش کردم.
- شما یه بار که تو تنظیمات مودم برید ( با زدن اعداد 192.168.1.1 در آدرس بار IE و وارد کردن User name= admin و pass word = admin ) میتونید تنظیمات رو انجام بدین و username و password ای که ISP بهتون داده رو وارد کنید. مودم این هارو تو خودش ذخیره میکنه و از این به بعد هر وقت مودم رو بزنین به برق و تلفن ، بدون نیاز به سیستم ها خودش به ISP وصل میشه . حالا هر سیستمی که بهش وصل بشه ( چه با LAN یا Wireless ) به اینترنت دسترسی داره.
- در مورد وایرلس هم وقتی مدم روشن باشه بطور معمول وایرلسش هم روشنه ( مگر اینکه خودتون تو تنظیمات خاموشش کنید ) . در این حالت اگه در اطراف مودم یه لپ تاپ با وایرلس روشن باشه مودم اون رو تشخیص داده و بطور اتومات بدون هیچ کاری از طرف شما وارد شبکه خودش میکنه. فقط اگه Firewall یا برنامه های حفاظتی دارید ، اگه تائیده ای واسه وصل شدن به شبکه خواست باید OK بدین.
فکر کنم فقط VCI=35 و VPI=0 و user و Password رو خودتون باید تنظیم کنید. مابقی رو خود مودم ست میکنه.
Last edited by a6l3i; 16-11-2009 at 15:24.
خط ADSL رو تازه گرفتی؟ یا قبلا با یه مودم دیگه ازش استفاده میکردی؟ میخوام ببینم خط مشکل رانژه نداشته باشه.
سلام
من امروز ویندوز رو عوض کردم.
الان ADSL من وصل هست ولی نمیتونم اون لینک برقرارریش رو بسازم. منظورم همون local area conection که در tool bar نشون میده.
خواهشمندم از دوستان که بنده رو راهنمایی بفرمایند. اعصابم کلی بهم ریخته. الانم از تو کافی نت اینا رو دارم مینویسم!
ویندوز نو مبارک ، زیاد اعصابت رو بهم نریز ، ارزشش رو نداره
الآن با USB مودم وصل شدی یا با LAN ؟ اصلا مودمت چیه؟
منظورت اینه که آیکون Local Area Connection تو پنجره ی Network Connection نیست؟ اگه اینجوری باشه ، سیستم کارت شبکه رو نشناخته.
Last edited by a6l3i; 16-11-2009 at 18:08.
مودمم اسمش level one هست.
فکر کنم lan هم داره!
الانم تو کافینتم!!
منظورت اینه که تو سیستم شما ، تو عکس زیر آیکون Local Area Connection نیست؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)