سلام
من هرچند وقت یکبار میام اینجا درخواست یه برنامه میدم و زحمت لینکش رو دوستان میکشن
راستش دنبال برنامه ی vlc player میگردم اگه کسی زحمت دادن لینکش رو بکشه![]()
سلام
من هرچند وقت یکبار میام اینجا درخواست یه برنامه میدم و زحمت لینکش رو دوستان میکشن
راستش دنبال برنامه ی vlc player میگردم اگه کسی زحمت دادن لینکش رو بکشه![]()
[/RIGHT]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=hosein ati;6062474][QUOTE=hesami123;6062355]
ابنکه کاری نداره.
hippo رو که دانلود کردی رو آیپاد نصب کن و نسخه ی کامپویترش رو باز کن.موس رو ببر روش main setting رو بزن و یه پسورد انتخاب کن با بقیه گزینه ها کاری نداشته باش.ok رو بزن .حالا وقتی ماوس رو می بری روش یه ip میاد.اون ip رو تو قسمت add connection گزینه ی host بده.پسورد هم همونی که به pc دادی رو بده بعد کانکت رو بزن .[COLOR="Silver"]
يعني از wireless خود لب تاب هم ميشه استفاده كرذ يا بايد حتما روتر و انتن جدا داشته باشه.
[QUOTE=hesami123;6063211][QUOTE=hosein ati;6062474]نه .هم باید آیپاد و هم لپ تاپ به یه وایرلس کانکت باشن.
فکر کنم بشه از mywii هم استفاده کرديعني از wireless خود لب تاب هم ميشه استفاده كرذ يا بايد حتما روتر و انتن جدا داشته باشه.![]()
یه نرم افزار نیس که باهاش بشه آهنگ ها رو از روی دستگاه دیلیت کرد ، یا مثلا آرتیستشو عوض کرد؟؟؟
شوما روی هر آهنگی که تو plylist میخوای دلیت کنی انگشتت رو از چپ به راست بکس رو آهنگ.
دوستان میگن با خود آیتونز میشه....mp3tag هم هست.
Last edited by roteal2007; 02-05-2011 at 19:05.
آهنگ از خود آیپاد نمیشه پاک کرد مگر با آیتونز....
اونی که شما میگی از playlist پاک میشه نه از آیپاد![]()
ا راست میگی برنامه ifile رو از سیدیا بگیر
این اطلاعات موزیک مثل اسمش تو iTunes ...تغییر میکنه ولی تو خود فایل تو ویندوز خبری نمیشه.....چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)