سلام سعید جان
حالت چطوره؟
آقا من یه 5 ماهیه که با شبکیه خداحافظی کردم رانژه شون رو هم از خطم برداشتند
حالا سرعتش چطوره ؟ راضی هستی ؟
ارزش داره دوباره برگردم شبکیه ؟
یه چیز مهمتر پنلشون هم که راه اندازی شده
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام سعید جان
حالت چطوره؟
آقا من یه 5 ماهیه که با شبکیه خداحافظی کردم رانژه شون رو هم از خطم برداشتند
حالا سرعتش چطوره ؟ راضی هستی ؟
ارزش داره دوباره برگردم شبکیه ؟
یه چیز مهمتر پنلشون هم که راه اندازی شده
من از شبکیه دارم، یه شب در میون سرعتش حدود 200 میشه و در بد ترین شرایط 80-90 که از6 به بعد سرعت اوکی میشه
یه باگی هم سیستم تو این دو دوره اخیر واسه من داشته که از حجم کم نمیکرد ؛ منم ترکوندم با سرعت 250
کسی با خط DLS از شبکیه گرفته ؟!
ویرایش
زنگ زدم به شماره 2055 که سایتش زده واسه یوزر پسوورد پنل ، 5 نفر اومدن هیچکدوم در جریان نبودن
یعنی پشتیبانیشون تو حلقم
Last edited by i!i!i!; 03-07-2012 at 14:08.
سلام احسان جان.
راستش بد نیست. مثل قبل نیست اما خب از بقیه بهتره فعلاً. شبها سرعتش از 80 تا 230 متغییره.
پنل هم انگار واسه مخابرات رو گرفتند. هنوز استفاده نکردم ببینم چطوره.
این نداگستر را چجوری میشه روی مودم TP-LINK TD-W8901 ADSL2+ Wireless Router تنظیم کرد
من هرکاری میکنم نمیشه
مشخصات لازم برای اتصال را میشه اینجا قرار دهید
سلام،من از آریافون گرفتم،طرح های خیلی خوبی داره ولی بدیش اینه که به جای شبانه رایگان شبانه نصف قیمت داره،هر گیگ اضافه هم 2500 هست،در کل من ازش راضی هستم،افت سرعتش هم خیلی کمه
اینم یه تست از سرعت،ساعت 4:45 صبح
![]()
سلام من از مخابرات انترنت دارم و قبلا هم از شبکیه داشتم به یه مشکل فوق العاده عجیب برخوردم که هیچ کس نتونست راهنماییم کنه
همینجوری هی حجم دانلودم تموم میشد توی گزارشاتم برای مثال از اول این ماه تا الان 5.5 گیگ آپلود دارم و 1.5 گیگ دانلود این حجم آپلود وحشتناک مال چیه ؟ مخابرات میگه سیستمت ویروس داره آیا همچین چیزی ممکنه ؟ تو این 18 روز هم سیستم بیشتر خاموش بوده ، خیلی گیجم خواهش میکنم کمکم کنید سریع
میتونه از ویروس باشه ! سیستمتو ویروس کشی کن .
آقا یک سرویس دهنده خوب تو اصفهان که شبانه داشه باشه معرفی کنید ، این شبکیه که سرعتش بین 0 تا 15 کیلوبایته بی پدر و مادر ...
آیا کسانی که ADSL مخابرات دارن میتونن از شبکیه استفاده کنن؟ شبانه رایگان داره؟ دوستانی که از هر دو استفاده کردن کدوم به صرفه تره؟
سلام شما از شبکیه کدوم سرویس رو داری که سرعتش اینه ؟ 128 یا 1 مگ
1مگ ! سرعت شما خوبه ؟ اگه امشب خراب بود زنگ میزنم پشتیبانی :| این چه وضعشه :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)