تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1004 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اساتید من چند هفته ای با آپلود مشکل دارم .. سرعت آپلودم در حدود صفره!! فک می کنین مشکل از کجاست ؟ از ویندوز یا برنامه خاصی فک نکنم باشه چون رو vm ویندوز دیگه تست کردم بازم مشکل پابرجاست .. نه با برنامه های ftp نه با خود مرورگر تقریبا هیچی نمی تونم آپلود کنم وقتی از speedtest تست می گیرم به آپلود که میرسه صفر نشون می ده و ایست می کنه !! از اونجایی که همین پیامی که الان دارم اینجا میزام نوعی آپلوده نتیجه می گیرم که آپلود دارم ولی سرعت اش خیلی خیلی کمه !! با 2020 تماس گرفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم ! کسی نظری داره ممنون میشم راهنمایی کنه ...
    خیلی مشکل عجیبیه!!
    نویز در اون حدی نداری که آپ استریمت کم شه(گرچه هر چی باشه بازم 100 کیلو بیت میشه)
    همین مشکل رو با سیستم عامل دیگه ترجیحا لینوکس تست کردی ببینی حل میشه؟
    یکی هم اینکه اگه pppoe استفاده میکنی بذار روی بریج و ببین حل میشه یا نه!!!
    و یکی هم اینکه مودمتو یه بار عوض کن یا فریمورشو آپدیت کن!!!!!
    دیگه اگر چرت بودن ببخشید

2. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خیلی مشکل عجیبیه!!
    نویز در اون حدی نداری که آپ استریمت کم شه(گرچه هر چی باشه بازم 100 کیلو بیت میشه)
    همین مشکل رو با سیستم عامل دیگه ترجیحا لینوکس تست کردی ببینی حل میشه؟
    یکی هم اینکه اگه pppoe استفاده میکنی بذار روی بریج و ببین حل میشه یا نه!!!
    و یکی هم اینکه مودمتو یه بار عوض کن یا فریمورشو آپدیت کن!!!!!
    دیگه اگر چرت بودن ببخشید
    با xp رو vm تست کردم ولی با لینوکس نه ... من دو تا مودم دارم که با هردوتاشم تست کردم .. مرکز مخابراتی من pppoe رو ساپورت نمی کنه برای همین روی بریج هست .. . من کلا با xamp و wamp خیلی سروکله می زنم شاید تغییراتی تو تنظیمات این برنامه دادم ... نمی دونم ... کلا دوستا اگه سررشته دارن در این موردم بگن .. آیا آپلود پورت خاصی داره که برنامه خاصی اشغال اش کنه یا محدود ؟

4. این کاربر از AliBaMaram.13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم مشکل آپلود دارم ، بشدت سرعت پایینه و پکت لاست هم بیداد می کنه

6. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

امشب دانلود 300 مگ دیسب 2180 مگ اخه چه وضعشه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امشب دانلود 300 مگ دیسب 2180 مگ اخه چه وضعشه؟
    از کجا سرویس دارین؟
    برا من امروز که مشکلی نداشت ولی دیروز سرعتا کم بود

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تا ساعت 1:59 وضعیت اینترنتم خیلی خوب بود پینگ با لندن 140 ، با آمریکا 220 ، پکت لاست 0% ، عین این قحطی زده های سومالی رسما داشتم داشتم اینترنتو میخوردم که ناگهان ... !!!

الان که ساعت 2:35 بهتره برم بخوابم چون همه چی داغونه،پکت لاست هم که داره خفه میکنه !!!

از دوستان کسی مشکل منو داره ؟ همین که ساعت 2شب میشه مخابرات منهدم میشه یعنی انقد پهنای باند مصرف میشه ؟؟؟!!!

سرعت دانلودم با 16کانکشن از سرور اکسپرس لیچ حدود 80 کیلوبایته !!!
    Last edited by urumchi; 12-07-2013 at 02:15.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سعید جان سرعت و کیفیت اینترنت منم تقریبا همون زمان نابود میشه ! یه طوری شده که الان یه هفته است دیگه کامپیوتر رو برای دانلود شبانه روشن نمیزارم

11. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سعید جان سرعت و کیفیت اینترنت منم تقریبا همون زمان نابود میشه ! یه طوری شده که الان یه هفته است دیگه کامپیوتر رو برای دانلود شبانه روشن نمیزارم
    بدبختی اینجاست که هیچ کاری هم نمیشه کرد،اعتراضم کنی هیچ فایده ای نداره چون کاری کردن اول و آخر باید بری از خودشون نت بخری !!!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از شهرستان آغ هستم . تو شرکت از اینترنت مخابرات استفاده میکنیم.. Ip valid هم داریم.. مشکل اینه که اینترنت اونجا مشکل نداره ولی ip که سیستم دوربین مدار بسته به اون وصله کار نمیکنه! همچین چیزی میشه؟
    چون هرچی به مخابرات زنگ میزنیم میگه مشکلی وجود نداره ! وقتی از خونه از ip پینگ میگیرم time out میده !

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من از شهرستان آغ هستم . تو شرکت از اینترنت مخابرات استفاده میکنیم.. Ip valid هم داریم.. مشکل اینه که اینترنت اونجا مشکل نداره ولی ip که سیستم دوربین مدار بسته به اون وصله کار نمیکنه! همچین چیزی میشه؟
    چون هرچی به مخابرات زنگ میزنیم میگه مشکلی وجود نداره ! وقتی از خونه از ip پینگ میگیرم time out میده !
    بله مشکل از سمت شماست. اینکه ای پی رو پینگ میکنین و پاسخی ارسال نمیشه یعتی مودمی که ipcam بهش وصله فایروالش روشنه اگر میخوایین پینگ بگیرید میتونید خاموشش کنید
    مهمترین قسمت قضیه port forwarding هست.در مودم تو حالت عادی تمامی پورت ها بسته هست مگر اینکه از شبکه داخلی درخواستی ارجاع بشه
    وقتی شما از طریق اینترنت بخوایین به برنامه ای در شبکه داخلی مودم وصل بشین باید پورتو باز کنین
    پورتی که ipcam ازش استفاده میکنه رو ببینید کدومه بعد در کنسول مودم قسمت NAT میتونید این کارو انجام بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •