دوست من کار مهندسی تون چیه؟
آیا کار کردن با برنامه هایی مثل AutoCAD و ETABS و SAP هست یا کار کردن با CATIA و Mechanical Desktop و Fluent و Ansys؟
اگر دقیقا بگین رشتتون چیه شاید بشه بهتر کمک کرد...
دوست من کار مهندسی تون چیه؟
آیا کار کردن با برنامه هایی مثل AutoCAD و ETABS و SAP هست یا کار کردن با CATIA و Mechanical Desktop و Fluent و Ansys؟
اگر دقیقا بگین رشتتون چیه شاید بشه بهتر کمک کرد...
دوست من فکر می کنم کانفیگتون یک مقداری اشتباه داره... چون مدل dv4-1070 دارای مانیتور 14.1 اینچی است نه 16.2. ضمنا نگفتین با گارانتی کجا؟ چون با گارانتی ایران اچ پی و همون کانفیگی که گفتین به جز مانیتور و کارت گرافیکی که geforce 9200 است، قیمتش 1.600.000 هست. اگر از گارانتی لپ تاپ مطمئنین، قیمتش خوبه...
راستش شما اگر باتری براتون مهمه حتما باید برین سمت باتری های 9 سلولی... اما با همین کانفیگ هم قیمتتون خیلی پایینه. اگر گارانتی اش معتبره حتما بگیرینش. من کانفیگ دیگه ای رو از XPS1530 براتون گذاشتم، می بینید که قیمت متفاوته:
Intel Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 6 MB
HDD : 500+
Ram : 4096
LCD: 15.4 WXGA
Graphic: 256d- GeForce 8600 GS
Feature: FingerPrint, WebCam, 9Cell Battery
وزن 2.7 کیلو گرم
Made in Europe
قيمت: 1.599.000 تومان
دوست عزیز، با بودجه ای که در نظر گرفتین، بهتون پیشنهاد می کنم که برین سمت لپ تاپ های Acer و Fujitsu Siemens. ضمنا تاپیک مربوط به لپ تاپ های ارزان قیمت رو حتما نگاه کنین. اطلاعات خوبی دستتون میاد. ضمن این که اگر تصمیمتون قطعی شد پیغام بذارین تا بهتون قیمت هم بگم.
من بهش گفتم اصلا گارانتي نزاره.....
آخه يكي از آشنا هام داره ميره تهران و از اونجا مي خره....گفت اگه گارانتي بزاره 300 تومن ميره روش:d
منم گفتم گارانتي بي خي خي
بعد گفت كه lcd از 14.2 داره تا 16.2(فكر كنم همينو گفت)منم گفقتم بزرگترينشو بزار.....
پس يعني ميشه بهش اعتماد كرد كه تا 5-6 سال واسم دوام بياره؟:d
نخیر دوست من. اصلا اینطوری نیست که بشه روی یک مدل مانیتور 14.1 یا 16 گذاشت. تنها lcd موجود برای مدل 1070 همون 14.1 اینچی هست.
ضمنا اگر سعی کنین گارانتی معتبر بگیرین، ضرر نمی کنین. ضمن این که می خواین 5-6 سال کار بکشین ازش.
این رو هم فراموش نکنین که داشتن و نداشتن گارانتی اختلافش 300 تومن نیست. نهایتا 40-50 تومنه که منم توی قیمت بهتون گفتم 1.600.000 میشه
سلام جناب orado . بیشتر با نرم افزارهای MATLAB، نرم افزارهای آماری و البته OFFICE.
نه،منظورم اين بود كه اين آشنام زنگ زده تهران رفيقش بهش گفته از 1070چند مدل دارن كه رنگ و اندازه مانيتورشون فرق مي كنه.حالا براي من اندازه صفحه نمايش و وزنش فرق نمي كنه.
حالا 1.550.000 تومان قيمت خوبيه؟چون تا شنبه بايد تصميممو بگيرم.
راستي...اين مدلش:Hp Dv5-1070
Last edited by persian-balouch; 08-12-2008 at 14:21.
سلام
شما 1.5 میلیون میخوای پول اینو بدی ؟![]()
با این پول میتونی دل xps بگیری البته گرافیکش 8600 جی فروس هست![]()
ولی خیلی دستگاه قوییه![]()
البته نمیشه گفت دستگاه های hp هم خوب نیست جون خیلیا ازش راضین![]()
دوست عزیز من هم بهتون توصیه میکنم که از برند dell انتخاب کنین. فکر می کنم کافیگ های بهتری بتونین گیر بیارین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)