تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 905 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یک پراید 83 دارم قبلا زمانی که کولر میززم دور موتور خیلی کم میشد تعمیرکاره یک عدد پلاستیک کرد داخل اون شیلنگه بالاییه شیربرقی درست شد مشکل اینه چند وقتی هست دوباره خراب شده اینبار وقتی کولر میزنم وقتی که قطع میشه دور موتور میره بالا حالا اون پلاستیکه میخواد باشه میخواد نباشه فرق نمیکنه
    یا باید یکدفعه گاز بدم و ول کنم که دور موتور برگرده یا اون شیلنگ پایینی رو یکبار قطع کنم
    تعمیرکاره گفت ماله همین شیربرقی هست
    چنین چیزی هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اسمشم قبلا فک میکردم وکیومه داخل یک تاپیکی دیدم نوشتن شیر برقی این عکس هم از همونجا برداشتم
    حالا میخواستم ببینم چه مارک مناسبی هست که یکی دیگه بخرم؟ چون قبلا یک باطری سازی برده بودم گفته بود یگیری 4 روز بیشتر کار نمیکنه
    با سپاس

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یک پراید 83 دارم قبلا زمانی که کولر میززم دور موتور خیلی کم میشد تعمیرکاره یک عدد پلاستیک کرد داخل اون شیلنگه بالاییه شیربرقی درست شد مشکل اینه چند وقتی هست دوباره خراب شده اینبار وقتی کولر میزنم وقتی که قطع میشه دور موتور میره بالا حالا اون پلاستیکه میخواد باشه میخواد نباشه فرق نمیکنه
    یا باید یکدفعه گاز بدم و ول کنم که دور موتور برگرده یا اون شیلنگ پایینی رو یکبار قطع کنم
    تعمیرکاره گفت ماله همین شیربرقی هست
    چنین چیزی هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اسمشم قبلا فک میکردم وکیومه داخل یک تاپیکی دیدم نوشتن شیر برقی این عکس هم از همونجا برداشتم
    حالا میخواستم ببینم چه مارک مناسبی هست که یکی دیگه بخرم؟ چون قبلا یک باطری سازی برده بودم گفته بود یگیری 4 روز بیشتر کار نمیکنه
    با سپاس
    بله در پراید کاربراتوری دو عدد شیر برقی برای وکیوم گاز تعبیه شده که کولر و دینام رو هدایت می کنه
    اما ایا شما مطمئنید که مشکل از شیر برقی هاست و لوله های رابط و یا دیافراگم سالم و تنظیم هستند؟
    بعضی مواقع سیستم مکانیکی اون کثیف و یا سفت میشه که مانع از برگشت گاز می شه
    امتحانشم سخت نیست
    Last edited by kasra2002; 10-08-2014 at 09:57.

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روز پیش یه پراید صفر 131 se از طریق نمایندکی بهم تحویل دادن
    یه مشکل کوچیک دارم و اونهم اینه که موقعی که ماشین ثابت هستش و میخوام با دنده 1 راه بیافتم ماشین کمی لرزش پیدا میکنه و به اصلاح یه کمی ریپ میزنه
    این حالت رو از همون موقع که از نمایندگی ماشین رو تحویل گرفتم حس کردم اما فکر میکردم مشکل از بد کلاج گرفتنه منه اما بعدا که سر فرصت بررسی کردم دیدم این حالت مربوطه به خود ماشینه
    به نظرتون چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟ ببرمش به یه مکانیک نشون بدم یا محلش نذارم؟

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله در پراید کاربراتوری دو عدد شیر برقی برای وکیوم گاز تعبیه شده که کولر و دینام رو هدایت می کنه
    اما ایا شما مطمئنید که مشکل از شیر برقی هاست و لوله های رابط و یا دیافراگم سالم و تنظیم هستند؟
    بعضی مواقع سیستم مکانیکی اون کثیف و یا سفت میشه که مانع از برگشت گاز می شه
    امتحانشم سخت نیست
    سلام
    ممنون دوست عزیز
    تعمیرکاره اینطور گفت-از کجا میتونم مطمعن شم؟
    با سپاس

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا ماشینم پراید 132 هس. درسرعتهای بالا یعنی 80 به بالا وقتی کم گاز میدم یا پا رو از روی گاز بر میدارم یک صدای لق لق از چرخای میاشین میاد البته بعضی وقتا در حین گاز دادن هم میادا . از یه تعمیرکار پرسیدم گفت مال پولوس ها هست خراب شدن .

به نظر شما مشکل چیه ؟ پولوس خرابه یا کمک فنرا چون تو چاله ها هم صدا زیاد میده

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل کوچیک دارم و اونهم اینه که موقعی که ماشین ثابت هستش و میخوام با دنده 1 راه بیافتم ماشین کمی لرزش پیدا میکنه و به اصلاح یه کمی ریپ میزنه
    این حالت رو از همون موقع که از نمایندگی ماشین رو تحویل گرفتم حس کردم اما فکر میکردم مشکل از بد کلاج گرفتنه منه اما بعدا که سر فرصت بررسی کردم دیدم این حالت مربوطه به خود ماشینه
    احتمالا یا دیسک و صفحه شما جنس خوبی نیست و خیییییلی زود خراب شده ! یا نیاز به رگلاژ داره ....

اقا ماشینم پراید 132 هس. درسرعتهای بالا یعنی 80 به بالا وقتی کم گاز میدم یا پا رو از روی گاز بر میدارم یک صدای لق لق از چرخای میاشین میاد البته بعضی وقتا در حین گاز دادن هم میادا . از یه تعمیرکار پرسیدم گفت مال پولوس ها هست خراب شدن .

احتمالا از کله پلوس سمت گیربکسه ببین وقتی گار میدی و پاتو برمیداری دسته دنده حرکت نمیکنه؟

در ضمن جلوبندی رو هم بازدید کن

8. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

احتمالا یا دیسک و صفحه شما جنس خوبی نیست و خیییییلی زود خراب شده ! یا نیاز به رگلاژ داره ....

احتمالا از کله پلوس سمت گیربکسه ببین وقتی گار میدی و پاتو برمیداری دسته دنده حرکت نمیکنه؟

در ضمن جلوبندی رو هم بازدید کن
    منم 3-4 ماه سرپلوس ها را عوض کردم ولی توی سرعت پایین مثل30-40 تا وقتی پام را سریع از گاز برمیدارم همین حس دارم (البته دسته دنده تکون نمیخوره)فکرکردم ایراد از دسته موتوره ولی به مکانیک که نشون دادم گفت ایراد از پلوس ها هست که مشکلی نداره وبرای پراید بعد از تعویض عادیه و کاریش نداشته باش

10. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    همون طور که دوستمون اشاره کرند به احتمال زیاد مشکل از ضعف صفحه کلاچ هست که ممکنه یکم کار کنه بهتر بشه ولی گارانتی دیسک و صفحه خیلی کمه و معمولا زیر بار نمی رند باید قدرت ش رو هم تست کنید و سریع تا سرویس اولیه مجبورشون کنید که عوض کننند براتون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز
    تعمیرکاره اینطور گفت-از کجا میتونم مطمعن شم؟
    با سپاس
    برای تست کولر بگیرید و بعد یکی از شیلنگ ها رو از شیر برقی جدا کنید ببینید چی می شه
    دفه بعد کولر بگیرید و خاموش کنید وقتی دور موتور بر نگشت اون موقع شیلنگ رو جدا کنید و ببینید درست میشه یا نه
    در مرحله بعد شیر برقی رو باز کنید و لوله هر رو ازش جدا کنید ولی برق وصل باشه اونموقع کولر بگیرید و درون شیر فوت کنید و ببینید که ازاد شده یا نه و کولر رو خاموش کنید و ببینید بسته میشه یا نه و در موقع باز بودن شیر با فشار فوت یا هوا راه رو تمیز کنید ممکنه جای ریزی برای روغن کاری روی شیر ببینید که در روانکاری اون تاثیر زیادی داره در ضمن می تونید با شیر برقی دوم که مربوط به دینام هست نیز چک کنید تا مطمئن شید که همه چیز مرتبه
    گهگاهی ممکنهه به دلیل مصرف برق زیاد مثلا فن در اثر کهنگی یا به هر دلیل شیر برقی دوم به مدار بیاد و این نتیچه رو داشته باشه و باعث این مشکل هم باشه

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز بسته به نوع و مقدار صدا می تونه از پلوس یا یر پلوس و یا در گیرباکس و حتی سیبک باشه و قسمت های جلوبندی ولی اول از همه لنت ها رو چک کنید بد نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •