تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 607 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خيلي ممنون. بالاخره تونستم برم!
    Auto mixture رو روشن كرم بدون مشكل رفت.

براي اينجور مسائل فني هواپيما كتاب راهنما وجود داره؟
    این مسئله جزء مسائل عمومی همه ی موتورهای رفت و برگشتی یا reciprocating engineهست که در مقطع ppl و cpl جزء درسهایی هست که همه ی خلبانها باید بخونن.من نمیدونم اینجا کسی خلبان هست یا نه ولی من دو ماه پیش CPL , IR رو تموم کردم.کتاب که هست ولی همش انگلیسی هست و برای بار اول بدون کلاس و استاد درکش سخت هست.بازم خواستی بگو تا بگم.
    در مورد این مسئله عرض کنم که MIXTURE وظیفه ش تنظیم میزان ترکیب سوخت با هواست.RICH یعنی سوخت بیشتر و LEAN یعنی هوای بیشتر.در ارتفاعات بالا بخاطر کم شدن چگالی هوا، هوای کمتری وارد موتور میشه پس ما مخلوط رو LEAN میکنیم تا سوخت هم کم بشه.
    هنگام TAKE OFF همیشه باید FULL RICH باشه مگر فرودگاه بالای 5000FT باشه.هنگام DESCEND حتما مقداری RICH میکنیم و موقع LANDING حتما FULL RICH باشه حتی در BEFORE LANDING CHECKLIST هم هست این آیتم.
    ببخشید که طولانی شد.سوالی بود در خدمتم
    HAPPY FLY

2. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مسئله جزء مسائل عمومی همه ی موتورهای رفت و برگشتی یا reciprocating engineهست که در مقطع ppl و cpl جزء درسهایی هست که همه ی خلبانها باید بخونن.من نمیدونم اینجا کسی خلبان هست یا نه ولی من دو ماه پیش CPL , IR رو تموم کردم.کتاب که هست ولی همش انگلیسی هست و برای بار اول بدون کلاس و استاد درکش سخت هست.بازم خواستی بگو تا بگم.
    در مورد این مسئله عرض کنم که MIXTURE وظیفه ش تنظیم میزان ترکیب سوخت با هواست.RICH یعنی سوخت بیشتر و LEAN یعنی هوای بیشتر.در ارتفاعات بالا بخاطر کم شدن چگالی هوا، هوای کمتری وارد موتور میشه پس ما مخلوط رو LEAN میکنیم تا سوخت هم کم بشه.
    هنگام TAKE OFF همیشه باید FULL RICH باشه مگر فرودگاه بالای 5000FT باشه.هنگام DESCEND حتما مقداری RICH میکنیم و موقع LANDING حتما FULL RICH باشه حتی در BEFORE LANDING CHECKLIST هم هست این آیتم.
    HAPPY FLY
    ببخشید , میشه بگین دانشجوی کدوم شهر بودین یا هستین ؟ و اینکه کجا دوره هارو گذروندین ؟

اگه میشه هم اسم کتاب های بدرد بخور رو بگین . من aviation english رو که یه کتاب قرمز هست رو خوندم .
    یکی از دانشجو های خلبانی اینو به من معرفی کرد .

بچه ها من یه مشکل خوردم بدین شرح که من اول my traffic 2004 رو داشتم . جدیدا 2010 رو گیر آوردم . موقعی کع می خواستم 2010 نصب کنم اول 2004 رو از توی تنظیمات شبیه ساز disable کردم و بعد 2010 رو نصبیدم . حالا وقتی شبیه ساز رو اجرا می کنم این اررور رو میده که تعدادش به اندازه تمام هواپیماهایی هست که نصب شده . حدودا 3 دقیقه دستم رو میزارم رو enter تا تموم میشه . چُکار کنم ؟

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل خوردم بدین شرح که من اول my traffic 2004 رو داشتم . جدیدا 2010 رو گیر آوردم . موقعی کع می خواستم 2010 نصب کنم اول 2004 رو از توی تنظیمات شبیه ساز disable کردم و بعد 2010 رو نصبیدم . حالا وقتی شبیه ساز رو اجرا می کنم این اررور رو میده که تعدادش به اندازه تمام هواپیماهایی هست که نصب شده . حدودا 3 دقیقه دستم رو میزارم رو enter تا تموم میشه . چُکار کنم ؟
    چیکار کنی...؟؟ هیچی...

شما قبل از اینکه این نرم افزار رو نصب کنی یه ایرباس 300 رو FSX داشتی...

حالا خود my traffic هم یه ایرباس 300 بصورت دکور داره که تو فرودگاه میذاره...

ایندوتا برخی فایلهاشون همنام هستند... برای همین FSX نمیتونه پردازش کنه که کدوم به کدوم هست...

به نظر من فایلی در mytraffic که اسمش A300 هست رو پاک کن...

راستی من همین الان با pmdg744 تو فرودگاه اصفهان فرود اومدم... واقعا این طیاره یه کامپیوتر پرنده است...!!

میخواستم یه تشکر ویژه از آقای ebicross داشته باشم که اون PDF ایشون در یادگیری قسمتهای FMC و overhead این پرنده خیلی بهم کمک کرد...

یه سوال درباره همین پرنده ای که الان باهاش فروداومدم داشتم...

با PMDG744 میشه fspassenger رو اجرا کرد...؟؟ منظورم تعیین سوخت هواپیمااست که هم در خود pmdg option انجام میشه و هم در FSpassenger....

چیکار باید بکنیم..؟؟

5. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

HAPPY FLY
    خيلي دمت گرم كاپيتان.
    فقط من يه چيزي رو نفهميدم. موتور با چه واسطه اي به ملخ وصله؟ (مثلا من وقتي تراتل رو كم ميكنم سرعت هواپيما كم ميشه، يعني تعداد دوري كه ملخ ميزنه كم ميشه ديگه. درست؟ ولي دور موتور همينجوري چسبيده به ته و پايين نيومده. حالا اين جريانش چيه؟
    خيلي شوتم نه؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید , میشه بگین دانشجوی کدوم شهر بودین یا هستین ؟ و اینکه کجا دوره هارو گذروندین ؟

اگه میشه هم اسم کتاب های بدرد بخور رو بگین . من aviation english رو که یه کتاب قرمز هست رو خوندم .
    یکی از دانشجو های خلبانی اینو به من معرفی کرد .
    تهران هستم
    دوره ها رو بصورت تقریبا همزمان در دانشکده صنعت هوانوردی و مدرسه خلبانی آرتا کیش گذزوندم.
    پروازها در فرودگاه پیام کرج
    40 ساعت PPL
    100 ساعت CPL
    20 ساعت IR
    اصلی تریم کتابهایی که خونده میشه برای خلبانی اینا هستن که البته در بازار اصلا گیر نمیاد و فقط مراکز خلبانی دارن و البته یک انتشارات مخصوص کتب هوانوردی در سعادت آباد ... خواستی آدرس و تلفن رو بگو پ خ کنم، اینجا تبلیغ میشه یه وخ
    PPM , PRIVATE PILOT MANUAL
    IRM , INSTRUMENT RATING MANUAL
    MACH4
    و البته جزواتی هستن که بهشون میگن ANNEX و DOCUMENT که حتما باید خوانده بشه
    + چیزای دیگه
    در مقطع IR هم AIRWAY MANUAL هست که دیگه تهشه.
    PPM مهمترین کتاب مقطع PPL و اولین کتاب خلبانی هست.
    AVIATION ENGLISH که گفتید زمان ما نبود.این کتاب حدود یک سال هست که برای کسانی که تازه میان برای PPL تدریس میشه و همونطور که از اسمش مشخصه برای یادگیری زبان انگلیسی خلبانی استفاده میشه که با انگلیسی معمولی تفاوتهایی داره. این کتاب توو انقلاب همونجا که کتب خارجی میفروشن بغل انتشارات جنگل هست. دلیل اینکه این کتاب هم تدریس میشه قوانین جدید سازمان هواپیمایی کشوری هست که یکم بیشتر از یکم به سطح زبان خلبان ها گیر دادن و حتی اخیرا برای استخدام شرکتهای هوایی مصاحبه زبان گرفته میشه.

خيلي دمت گرم كاپيتان.
    فقط من يه چيزي رو نفهميدم. موتور با چه واسطه اي به ملخ وصله؟ (مثلا من وقتي تراتل رو كم ميكنم سرعت هواپيما كم ميشه، يعني تعداد دوري كه ملخ ميزنه كم ميشه ديگه. درست؟ ولي دور موتور همينجوري چسبيده به ته و پايين نيومده. حالا اين جريانش چيه؟
    خيلي شوتم نه؟!!
    نه بابا ... واقعا همه اینجا حرفه ای هستین
    خوب .... موتور های پیستونی انواع مختلف دارن مثل opposed - radial - in line- و قدیما هم v type.
    بیشتر این موتورها opposed هستن. نامگذاری هم بر اساس ترتیب و نوع قرار گرفتن سیلندرهاست.
    دقیقا مثل ماشین. پیستون حرکت رفت و برگشتی داره و این حرکت رفت و برگشتی به cranck shaft یا میل لنگ میرسه.میل لنگ حرکت رفت و برگشتی رو به حرکت دورانی تبدیل میکنه و این حرکت دورانی به PROPELLER میرسه و ملخ میچرخه.
    حالا نکته اینجاست.دو نوع ملخ داریم
    FIXED PITCH PROPELLER و CONSTANT SPEED PROPELLER که CONSTANT SPD جدیدتر و بهتر هست.
    کلمه ی PITCH در FIXED PITCH هیچ ربطی به PITCH UP و اینا نداره ها.
    هواپیماهایی که CONSTANT SPD PROP هستن اهرم PROPELLER آبی رنگ رو در کاکپیت دارن.این هواپیما با اون اهرم دور موتور یا همون RPM رو تنظیم میکنن و این کار با تغییر گام ملخ و در نتیجه زاویه حمله ملخ انجام میشه.اگه اون اهرم رو دست نزنی RPM ثابت میمونه.در این هواپیماها حرکت THROTTLE در MANIFOLD PRESSURE GAUGE نشان داده میشه.
    یعنی مثلا اگه THROTTLE رو بکشی عقب RPM میخواد بیفته ولی بخاطر CONSTANT SPD بودن ملخ تغییر زاویه میده و RPM رو ثابت نگه میداره.
    ولی هواپیماهای FIXED PITCH دور موتورشون با THROTTLE عوض میشه.
    مزیت CONSTANT SPD اینه که خلبان میتونه بهترین PERFORMACE رو برای TAKE OFF و CLIMB داشته باشه و مثلا وقتی رفت توو CRUISE با تغییر زاویه ملخ باز هم بهترین عملکرد و مصرف سوخت کمتر رو در این حالت داشته باشه ولی FIXED PITCHها زاویه شون ثابت هست و کارخونه سازنده یا مکانیک پرواز وضعیت گام رو طوری قرار میدن که عملکرد متوسط رو در همه ی شرایط داشته باشه.
    در FIXED PITCH میل لنگ مستقیما به پراپ وصل هست ولی در اون یکی یه قطعه به نام GOVERNER هم این وسط هست که با فشار روغن هیدرولیک کار میکنه و کارش همون تغییر گام ملخ هست که گفتم.
    متاسفانه بحثش خیلی طولانیه. چقدر حرف زدم

8. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیکار کنی...؟؟ هیچی...

شما قبل از اینکه این نرم افزار رو نصب کنی یه ایرباس 300 رو FSX داشتی...

حالا خود my traffic هم یه ایرباس 300 بصورت دکور داره که تو فرودگاه میذاره...

ایندوتا برخی فایلهاشون همنام هستند... برای همین FSX نمیتونه پردازش کنه که کدوم به کدوم هست...

به نظر من فایلی در mytraffic که اسمش A300 هست رو پاک کن...
    نه , شما منظورم رو کامل نگرفتی . 2004 رو بدون ارور کارمیکردم اما 2010 به هواپیماهای 2004 گیر میده . فقط این A300 نیست . به تمام هواپیماهایی که با نصب my traffic نصب میشه گیر میده . گفتم که حدودا 3 دقیقه دستمو روی enter نگه میدارم تا تموم بشه.

تهران هستم
    دوره ها رو بصورت تقریبا همزمان در دانشکده صنعت هوانوردی و مدرسه خلبانی آرتا کیش گذزوندم.
    پروازها در فرودگاه پیام کرج
    40 ساعت PPL
    100 ساعت CPL
    20 ساعت IR
    اصلی تریم کتابهایی که خونده میشه برای خلبانی اینا هستن که البته در بازار اصلا گیر نمیاد و فقط مراکز خلبانی دارن و البته یک انتشارات مخصوص کتب هوانوردی در سعادت آباد ... خواستی آدرس و تلفن رو بگو پ خ کنم، اینجا تبلیغ میشه یه وخ
    PPM , PRIVATE PILOT MANUAL
    IRM , INSTRUMENT RATING MANUAL
    MACH4
    و البته جزواتی هستن که بهشون میگن ANNEX و DOCUMENT که حتما باید خوانده بشه
    + چیزای دیگه
    در مقطع IR هم AIRWAY MANUAL هست که دیگه تهشه.
    PPM مهمترین کتاب مقطع PPL و اولین کتاب خلبانی هست.
    AVIATION ENGLISH که گفتید زمان ما نبود.این کتاب حدود یک سال هست که برای کسانی که تازه میان برای PPL تدریس میشه و همونطور که از اسمش مشخصه برای یادگیری زبان انگلیسی خلبانی استفاده میشه که با انگلیسی معمولی تفاوتهایی داره. این کتاب توو انقلاب همونجا که کتب خارجی میفروشن بغل انتشارات جنگل هست. دلیل اینکه این کتاب هم تدریس میشه قوانین جدید سازمان هواپیمایی کشوری هست که یکم بیشتر از یکم به سطح زبان خلبان ها گیر دادن و حتی اخیرا برای استخدام شرکتهای هوایی مصاحبه زبان گرفته میشه.
    هیچ کدوم از این کتاب ها یا جزوات به صورت PDF هست ؟
    اینکه میگین ((دوره ها رو بصورت تقریبا همزمان در دانشکده صنعت هوانوردی و مدرسه خلبانی آرتا کیش گذزوندم.)) یعنی همزمان 2 جا درس میخونین ؟
    میشه در مورد هزینه هاش هم یه توضیحی بدین .
    شرمنده این همه سوال میپرسم چون سال دیگه که کنکور بدم یا باید یه جوری بتونم بورسیه بگیرم یا برم دانشگاه افسری برای جنگنده
    نشدم که کلا یه کاری که مربوط به هواپیما باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هیچ کدوم از این کتاب ها یا جزوات به صورت PDF هست ؟
    اینکه میگین ((دوره ها رو بصورت تقریبا همزمان در دانشکده صنعت هوانوردی و مدرسه خلبانی آرتا کیش گذزوندم.)) یعنی همزمان 2 جا درس میخونین ؟
    میشه در مورد هزینه هاش هم یه توضیحی بدین .
    شرمنده این همه سوال میپرسم چون سال دیگه که کنکور بدم یا باید یه جوری بتونم بورسیه بگیرم یا برم دانشگاه افسری برای جنگنده
    نشدم که کلا یه کاری که مربوط به هواپیما باشه
    بله بصورت همزمان خوندم ... برای استخدام توو شرکتهای هواپیمایی تنها داشتن گواهینامه ی CPL IR لازم هست و هیچ مدرک دانشگاهی نمیخوان ولی اگه یه لیسانس هم داشته باشی که خوب بهتره . منم دیدم اینجوریه به همین خاطر کارشناسی خلبانی هم خوندم.
    در مورد خلبانی نظامی من اطلاع خاصی ندارم و فقط میدونم از طریق کنکور سراسری باید برید دانشگاه شهید ستاری. هزینه هاش هم فک کنم بورس میکنن.
    ولی مسافربری از این قراره. شما باید برید یکی از مدارس خلبانی. اول دوره کلاسهای زمینی PPL رو میگذرونید و بعد 40 ساعت پرواز. بعد دوره کلاسهای زمینی CPL و 100 ساعت پرواز و بعد دوره کلاسهای زمینی IR و 20 ساعت پرواز. متاسفانه هزینه ها بسیار بالاست.در حال حاضر هزینه پرواز ساعتی 220 هزار تومن هست و تقریبا هر 6 ماه یا نهایتا هر سال 20هزار تومن گرون تر میشه.
    در کل تا اینکه IR بگیرید 40 ملیون باید هزینه کنید و متاسفانه هر سال گرون تر میشه.
    PPL و CPL، پونزده ساعت پرواز سیمولاتور هم داره که دقیقا همین سیمولاتور هست و IR بیست ساعت علاوه بر پرواز واقعی که گفتم پرواز با سیمولاتور داره که دیگه اون کاکپیت واقعی هواپیماست.من خودم رفتم سیمولاور 727 ایران ایر.
    هزینه کلاسهای زمینی هم همشون رو هم 3-4 ملیونی میشه.
    سوالی بود در خدمتم

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

راستی بصورت pdf من سراغ ندارم

11. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله بصورت همزمان خوندم ... برای استخدام توو شرکتهای هواپیمایی تنها داشتن گواهینامه ی CPL IR لازم هست و هیچ مدرک دانشگاهی نمیخوان ولی اگه یه لیسانس هم داشته باشی که خوب بهتره . منم دیدم اینجوریه به همین خاطر کارشناسی خلبانی هم خوندم.
    در مورد خلبانی نظامی من اطلاع خاصی ندارم و فقط میدونم از طریق کنکور سراسری باید برید دانشگاه شهید ستاری. هزینه هاش هم فک کنم بورس میکنن.
    ولی مسافربری از این قراره. شما باید برید یکی از مدارس خلبانی. اول دوره کلاسهای زمینی PPL رو میگذرونید و بعد 40 ساعت پرواز. بعد دوره کلاسهای زمینی CPL و 100 ساعت پرواز و بعد دوره کلاسهای زمینی IR و 20 ساعت پرواز. متاسفانه هزینه ها بسیار بالاست.در حال حاضر هزینه پرواز ساعتی 220 هزار تومن هست و تقریبا هر 6 ماه یا نهایتا هر سال 20هزار تومن گرون تر میشه.
    در کل تا اینکه IR بگیرید 40 ملیون باید هزینه کنید و متاسفانه هر سال گرون تر میشه.
    PPL و CPL، پونزده ساعت پرواز سیمولاتور هم داره که دقیقا همین سیمولاتور هست و IR بیست ساعت علاوه بر پرواز واقعی که گفتم پرواز با سیمولاتور داره که دیگه اون کاکپیت واقعی هواپیماست.من خودم رفتم سیمولاور 727 ایران ایر.
    هزینه کلاسهای زمینی هم همشون رو هم 3-4 ملیونی میشه.
    سوالی بود در خدمتم

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

راستی بصورت pdf من سراغ ندارم
    ممنون بابت توضیح . فقط یه سوال دیگه اینکه شما که IR رو گذروندین الان شرکت های هواپیمایی استخدامین ؟

دوستان اگه بابت اون مشکل ما هم راه حلی دارن بگن . هر گونه ریسک کردن پذیرفته میشود

این کتاب Private_Pilot_Manual که گفتین همینه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون من با دایل آپ وصل میشم میخوام مطمئن بشم بعد دانلود کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون بابت توضیح . فقط یه سوال دیگه اینکه شما که IR رو گذروندین الان شرکت های هواپیمایی استخدامین ؟
    متاسفانه بازار کار بسیار کم هست برای این شغل.من هنوز سربازی نرفتم.اول تیر اعزام هستم و انشالله تا آخر امسال تموم میشه . چند تا شرکت APPLICATION گذاشتم.
    امیر جان اینترنت من الان مشکل پیدا کرده و قطع و وصل میشه. اگه عجله نداری هر وقت درست شد من دانلود میکنم و خبرشو میدم بهت که همون کتاب هست یا نه.
    Last edited by m.s.f; 28-05-2011 at 12:40.

14. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

آقا این FMC برای PMDG 744 رو میخواستم بدونم data base اش کامل هست...؟؟

آخه من الان میخواستم از اصفهان OIFM بیام مهرآباد و رفتم سایت routefinder و روت پروازی ام شد این:

OIFM SID LAKMA G202 RASLA G667 SAV STAR OIII

ولی هرکاری میکنیم تو قسمت DEP/APR نقطه ای به اسم LAKMA پیدا نمیکنم...

چیکار کنم...؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •