دوستان تو سایت ست ست یه فر هست که کی کاسپر میفروشه قیمتاش هم خیلی مناسب هست تقریبا چند ماهی هم هست میفروشه و هنوز از نظر قلابی بودن هیچ مشکلی نبوده
من میواستم ازش کی برای 2010 بخرم نوشته بود سه ساله برای سه pc ورژن 2009 25 تومن ولی میگفت دو ساله برا سه pc ورژن2010 25 تومن بهش گفتم مگه فرق هم هست گفت اره گفتم بابا من خوم الان دارم کد 2009 رو روی 2010 استفاده میکنم گفت فعلا اوایلش هست بعد از مدتی باطل میشن خلاصه هر چی گفتیم فایده نداشت اخرش گفت ما نمایندگی هستیمو بیشتر میدونیم
سر همین موضوع ترسدم اون 2009 رو بخرم واقعا باطل بشه حالا دوستان اگه حق با اون هست که هیچی ولی اگه من درست میگم میشه یه نوشته مستدل بهم بدید بهش ثابت کنم؟مثلا جوابیه ایمیلی از خود کاسپر یا لینک صفحه ای توی سایت کاسپر که اینو تایید کرده باشه
کلا اگه حق با طرف باشه که خیلی مسخره هست طرف وقتی کلید سه ساله بخره برای سه سال هست نه ورژن خاصی ولی اگه کلید برا یه ورژن خاص بخره فقط برا همون ورژن هست و مدت اعتبارش هم تا زمانی هست که سایتش پشتیبانی اون ورژن رو بده تقریبا باید گفت بدون مدودیت زمانی من هنوز برنامه ندیم که کلید هم محدودیت زمانی اشته باشه و هم برای ورژن خاصب باشه
تازه یه حرف جالب هم زد گفت کلید های ورژن های بالاتر به پایی میخوره اما پایین به بالا نمی خوره
ودر اخر قیمت کلید به پول ایران چند هست؟قیمت های این طرف خیلی پایین نیست؟
خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مربوط به تاپیک کرک و سریال هست. اونجا نظر خودم رو گفتم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید