تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 1081 اولاول ... 194194695095155165175185195205215225235295696191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من در کاسپر 2010 جطور میتونم برنامه ها رو بلک کنم که از اینترنت استفاده نکنن.
    در بخش my security zone روی applications کلیک کن. در پنجره ای که باز میشه از منوی کشویی بالای صفحه all رو انتخاب کن و با کلیک راست روی برنامه مورد نظر ، rules for application رو انتخاب کن. در این پنجره به تب rules برو و این کار رو در مورد هر سه گزینه any network activity انجام بده : روی هر سه کلیک راست کرده و deny رو اتخاب کن.

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان تو سایت ست ست یه فر هست که کی کاسپر میفروشه قیمتاش هم خیلی مناسب هست تقریبا چند ماهی هم هست میفروشه و هنوز از نظر قلابی بودن هیچ مشکلی نبوده
    من میواستم ازش کی برای 2010 بخرم نوشته بود سه ساله برای سه pc ورژن 2009 25 تومن ولی میگفت دو ساله برا سه pc ورژن2010 25 تومن بهش گفتم مگه فرق هم هست گفت اره گفتم بابا من خوم الان دارم کد 2009 رو روی 2010 استفاده میکنم گفت فعلا اوایلش هست بعد از مدتی باطل میشن خلاصه هر چی گفتیم فایده نداشت اخرش گفت ما نمایندگی هستیمو بیشتر میدونیم
    سر همین موضوع ترسدم اون 2009 رو بخرم واقعا باطل بشه حالا دوستان اگه حق با اون هست که هیچی ولی اگه من درست میگم میشه یه نوشته مستدل بهم بدید بهش ثابت کنم؟مثلا جوابیه ایمیلی از خود کاسپر یا لینک صفحه ای توی سایت کاسپر که اینو تایید کرده باشه
    کلا اگه حق با طرف باشه که خیلی مسخره هست طرف وقتی کلید سه ساله بخره برای سه سال هست نه ورژن خاصی ولی اگه کلید برا یه ورژن خاص بخره فقط برا همون ورژن هست و مدت اعتبارش هم تا زمانی هست که سایتش پشتیبانی اون ورژن رو بده تقریبا باید گفت بدون مدودیت زمانی من هنوز برنامه ندیم که کلید هم محدودیت زمانی اشته باشه و هم برای ورژن خاصب باشه

تازه یه حرف جالب هم زد گفت کلید های ورژن های بالاتر به پایی میخوره اما پایین به بالا نمی خوره

ودر اخر قیمت کلید به پول ایران چند هست؟قیمت های این طرف خیلی پایین نیست؟
    خلاصه ممنون میشم راهنمایی کنید
    سوال مربوط به تاپیک کرک و سریال هست. اونجا نظر خودم رو گفتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dreamland
    Guest

پيش فرض

چجوری این عددایی که پیدا کرده رو صفر کنیم؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان در نسخه 2010 دو بخش جدید گذاشته شده که نمیدونم چی هستش و چه کار باید کرد

1. Safe Run برای چه منظوریه ؟ چه برنامه هایی رو باید در باکس مربوطه اضافه کنیم ؟ Shared Folder برای چیه ؟

2. Digital Identity Protection برای چه منظوریه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چجوری این عددایی که پیدا کرده رو صفر کنیم؟

Documents and Settings-All Users-Application Data-Kaspersky Lab-AVP9-Report

به قسمت اخر که رفتی تمامی پوشه ها وفایل ها رو پاک کن البته قبلش پارتیشنو غیرفعال کن بعد هم کاسپرو از استارت اپ خارج کن تا ارورنده

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان در نسخه 2010 دو بخش جدید گذاشته شده که نمیدونم چی هستش و چه کار باید کرد

1. Safe Run برای چه منظوریه ؟ چه برنامه هایی رو باید در باکس مربوطه اضافه کنیم ؟ Shared Folder برای چیه ؟

2. Digital Identity Protection برای چه منظوریه ؟
    در پست زير در اين خصوص توضيح دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چند روزی بود که از نود32 به کسپر اسکای مهاجرت کردم امروز دانلود شبانه یه مگم نداشتم وقتی که از کسپر خارج شدم شروع به دانلود کرد به این نتیجه رسیدم برگردم به نود

موفق باشید

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من 3 تا ویندوز xp و 7 32 بیت و 64 بیت رو سیستمم دارم.
    سریال نامبر 100 روزه دارم. میتونم کسپر رو رو همه ویندوز ها با 1 سریال نامبر اکتیو کنم؟ همه وین ها روی 1 سیستم نصب هستند.

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام.
    من 3 تا ویندوز xp و 7 32 بیت و 64 بیت رو سیستمم دارم.
    سریال نامبر 100 روزه دارم. میتونم کسپر رو رو همه ویندوز ها با 1 سریال نامبر اکتیو کنم؟ همه وین ها روی 1 سیستم نصب هستند.
    بله میتونید.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    در ورژن 2010 چگونه میشه از عملکرد خودکار اینترنت سکیوریتی در برابر فایل های مشکوک خود داری کرد ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •