تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 762 اولاول ... 19419469509515516517518519520521522523529569619 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

دوستان عزيز كاشكي در بالاي انجمن يه قانون ، گذاشته ميشد يا يك اموزش كه چطوري حجم عكس و بياريم پايين تا كيفيت اون خراب نشه.من هر سري حجم رو اوردم پايين عكس خراب شده بيشتر منظورم از نوع رنگ بندي هست ....شايد هم به اين برميگرده كه من دارم اشتباه حجم رو ميكنم و بايد اين كار رو از جايي ديگر در فتوشاپ انجام بدهم . كسي از دوستان اين مورد رو ياد بده ممنونش ميشم. در ضمن بهتر نيست چند تا upload سنتر مشخص معلوم كنيم براي عكس ها....چون نوع -------- شركت ها براي upload سنتر هاي مختلف فرق ميكنه ....و هرisp به دلخواه خودش يكسري از upload ها و بسته اما شايد براي يكي ديگر باز باشهاما براي يكسري ديگر بسته.
    كاشكي انجمن اپلود سنتر خودش رو با يك مقررات خاص خودش رو داشت

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

دوست عزيز شما چه حافظه قووي داريد. من خيلي وقت پيش سر اين موضوع اخطار گرفتم از كاربران و حدود 6-7 ماهي هست كه عكس نگذاشتم تو انجمن

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

دوست عزیز عکس زیبایی شده ولی حجم عکستون خیلی بالاست . قبلا هم عکسهایی که می ذاشتید حجمش بالا بود . این مورد رو رعایت کنید .
    دوست عزيز شما چه حافظه قووي داريد. من خيلي وقت پيش سر اين موضوع اخطار گرفتم از كاربران و حدود 6-7 ماهي هست كه عكس نگذاشتم تو انجمن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم در مورد crop کردن عکس، آیا crop کردن یه عکس برای رسیدن به کادر بندی بهتر ایرادی داره توی عکاسی یا خیر؟
    مثلا من این عکس رو گرفتم:

و بعد از crop:

Last edited by emad_67; 08-07-2011 at 23:37.

3. 2 کاربر از emad_67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی داشتم در مورد crop کردن عکس، آیا crop کردن یه کس برای رسیدن به کادر بندی بهتر ایرادی داره توی عکاسی یا خیر؟
    مثلا من این عکس رو گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد از crop:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام
    دوست من Cropکردن عکس اصولا به شدت از کیفیت عکس می کاهد. اگر از این گزینه هم چشم گوشی کنیم این عمل معمولا توسط عکاسانی انجام می شود که توانایی کادر بندی سریع و دقیق رو ندارند و به کمک نرم افزار با این ناتوانی مقابله میکنند!!! که این راه هم همیشه درست از آب در نمی آید! چون مانند همین عکس شما که از نمای پلان باز گرفته شده است، فوکوس را روی چند نقطه ای کرده اید که که در Crop ظاهری نسبتا تار به عکس بخشیده است! که افت پیکسل عکس هم مزید بر علت شده است! عکسی که در حالت زوم گرفته میشود، فوکوس مشخص و کنتراست نور و تنظیم رنگ هماهنگ دارد که این امر در بیشتر موارد در Crop از بین میرود. چون ما نمای پلان باز را به زوم تبدیل میکنیم بدون اینکه بتوانیم در رنگبندی و فوکوس و سایر مواردی که در حالت زوم بسیار جلوه گری میکندة، تغییر قابل قبولی حاصل کنیم. علاوه بر این اگر شما این عکس را در حالت زوم میگرفتید و با فوکوس روی بهترین جا، که اصولاً چشم حشره محصوب می شود، می تونستید نمایی بسیار زیاب را با نمایش بگذارید که با Crop عملا این زیبایی از بین رفته و عدسی های چشم حشره در بهترین حالت هم قابل مشاهده نیست!
    با تمام این تفاصیل از این بدل نرم افزاری بسیار استفاده می شود!!!!

حامد
    Last edited by NirvanaH; 08-07-2011 at 22:39.

5. 3 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sirvan Gheysari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوکیا ان79-طبیعت مازندران-توو راه برگشت از جنگل گرفتم.

---
    اینم با ان85

7. 2 کاربر از Sirvan Gheysari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

9. 6 کاربر از HWT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام
    دوست من Cropکردن عکس اصولا به شدت از کیفیت عکس می کاهد. اگر از این گزینه هم چشم گوشی کنیم این عمل معمولا توسط عکاسانی انجام می شود که توانایی کادر بندی سریع و دقیق رو ندارند و به کمک نرم افزار با این ناتوانی مقابله میکنند!!! که این راه هم همیشه درست از آب در نمی آید! چون مانند همین عکس شما که از نمای پلان باز گرفته شده است، فوکوس را روی چند نقطه ای کرده اید که که در Crop ظاهری نسبتا تار به عکس بخشیده است! که افت پیکسل عکس هم مزید بر علت شده است! عکسی که در حالت زوم گرفته میشود، فوکوس مشخص و کنتراست نور و تنظیم رنگ هماهنگ دارد که این امر در بیشتر موارد در Crop از بین میرود. چون ما نمای پلان باز را به زوم تبدیل میکنیم بدون اینکه بتوانیم در رنگبندی و فوکوس و سایر مواردی که در حالت زوم بسیار جلوه گری میکندة، تغییر قابل قبولی حاصل کنیم. علاوه بر این اگر شما این عکس را در حالت زوم میگرفتید و با فوکوس روی بهترین جا، که اصولاً چشم حشره محصوب می شود، می تونستید نمایی بسیار زیاب را با نمایش بگذارید که با Crop عملا این زیبایی از بین رفته و عدسی های چشم حشره در بهترین حالت هم قابل مشاهده نیست!

حامد
    ضمن تایید صحبت های اقا حامد عزیز
    باید عرض کنم اگه کراپ فکر شده باشه و هنگام عکاسی بهش توجه شده باشه تکنیک خیلی خوبی هم میشه.
    خود بنده چون گاهی اوقات مشغول منظره گرافی(!) هستم و یک صحنه جالب در دور میبینم و لنز نامناسب دارم به گونه ای عکس میگیرم که کاملا عکس کراپ شده توی ذهنم هست.
    البته داشتن کیفیت خوب سنسور هم لازمه.

جدیدا شاهد یک سری عکس خوب از برخی دوستان جدید هستیم.
    امیدوارم مقطعی نباشه

11. 4 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    خیلی ممنون دوست عزیز
    یکی از مشکلاتی که من همیشه توی عکس برداری دارم اینه که نمی تونم فوکوس رو روی نقطه ای که می خوام تنظیم کنم، در واقع فوکوس دوربین دائما در مرکز تصویر هست، فرض کنید بخوایم عکسی مثل همین عکس دومی که گذاشتم بگیریم، یعنی حشره در سمت چپ کادر باشه، چطور میشه فوکوس رو دقیقا روی حشره انداخت؟ آیا اصلا توی دوربین های کامپکت همچین چیزی ممکنه یا حتما نیاز به لنز هست؟ دوربین من sx130 ئه.

13. این کاربر از emad_67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    یکی از مشکلاتی که من همیشه توی عکس برداری دارم اینه که نمی تونم فوکوس رو روی نقطه ای که می خوام تنظیم کنم، در واقع فوکوس دوربین دائما در مرکز تصویر هست، فرض کنید بخوایم عکسی مثل همین عکس دومی که گذاشتم بگیریم، یعنی حشره در سمت چپ کادر باشه، چطور میشه فوکوس رو دقیقا روی حشره انداخت؟ آیا اصلا توی دوربین های کامپکت همچین چیزی ممکنه یا حتما نیاز به لنز هست؟ دوربین من sx130 ئه.

با سلام
    دوست عزیز شما باید از فوکوس دستی استفاده کنید و آن را از حالت اتوماتیک خارج کنید تا روی هر نقطه ای که می خواهید فوکوس کنید. در این شرایط شما باید از فوکوس نقطه ای استفاده در دوربین خود بهره بجویید. این امر در دوربینهای کامپکت به اسانیی قابل اجراست.

حامد

15. 2 کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام

حامد
    در نهایت به نظر من هم بهتره کادر رو زمانی که عکس می گیرید درست کنید. مگه اینکه به دلایلی امکانش نباشه .مثلا نمی تونید زوم کنید چون نور کمه یا لرزش دارید

ولی در هر حال به نظر من بعد از گرفتن عکس هر زمان فکر کردید کراپ کردن یا هر کار دیگه ای عکس رو بهتر می کنه بلافاصله اون کار رو بکنید !

همیشه هم لازم نیست کلی کراپ کنید که کیفیتی برای عکس نمونه ... گاهی لازمه کمی از بالا و پایین کادر کم کنید و بچرخونیدش تا کادرتون اصلاح بشه که زیاد به کیفیت صدمه نمی زنه و به نظر من می تونه خیلی بهتر از یک عکس با کادر نه چندان خوب و با نویز کم تر باشه
    کلا عکس کراپ نشده از زیر دست من نمیاد بیرون ... خود کراپ کردن هم تمرین خوبیه برای شناختن انواع کادر .خیلی از کادر ها رو نمی تونید با دوربین بگیرید !
    Last edited by rostamiani; 08-07-2011 at 23:57.

17. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزيز كاشكي در بالاي انجمن يه قانون ، گذاشته ميشد يا يك اموزش كه چطوري حجم عكس و بياريم پايين تا كيفيت اون خراب نشه.من هر سري حجم رو اوردم پايين عكس خراب شده بيشتر منظورم از نوع رنگ بندي هست ....شايد هم به اين برميگرده كه من دارم اشتباه حجم رو ميكنم و بايد اين كار رو از جايي ديگر در فتوشاپ انجام بدهم . كسي از دوستان اين مورد رو ياد بده ممنونش ميشم. در ضمن بهتر نيست چند تا upload سنتر مشخص معلوم كنيم براي عكس ها....چون نوع -------- شركت ها براي upload سنتر هاي مختلف فرق ميكنه ....و هرisp به دلخواه خودش يكسري از upload ها و بسته اما شايد براي يكي ديگر باز باشهاما براي يكسري ديگر بسته.
    كاشكي انجمن اپلود سنتر خودش رو با يك مقررات خاص خودش رو داشت

برای کاهش حجم می تونی تو فتوشاپ از گزینه Image size استفاده کنی و موقع ذخیره کردن در قسمت Image Options کیفیت رو روی مقادیر کمتر بذاری .

کاهش حجم و سایز عکس شما .

19. 2 کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •