تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 519 از 2376 اولاول ... 1941946950951551651751851952052152252352956961910191519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

غيبت اعضاي هيات مديره
    سخنراني فتح الله زاده پس از مراسم افطار

مراسم افطاري باشگاه استقلال با سخنراني مديرعامل اين باشگاه همراه بود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران روز گذشته پس از برگزاري تمرين در زمين شماره دو آزادي راهي سعادت آباد شدند تا در مراسم افطاري‌اي که مديرعامل باشگاه ترتيب داده بود،شرکت کنند.

در اين مراسم که در فضايي دوستانه و بدون حضور فردي خارج از باشگاه استقلال تهران برگزار شد،فتح الله زاده براي دقايقي با بازيکنان صحبت کرد.مدير عامل استقلال از بازيکنان خواست که حداکثر تلاش خود را به خرج دهند تا تيم مقابل استقلال اهواز پيروز از ميدان خارج شود.

قرار بود که در اين مراسم اعضاي هيات مديره استقلال نيز شرکت کنند،اما از ميان اين نفرات تنها اميدوار رضايي خود را به ساختمان باشگاه رساند.

=====================

قلعه نويي او را پسنديد
    مهاجم 29 ساله برزيلي جمعه در ايران

منتفي شدن حضور "ژائو توماس" مهاجم پرتغالي در باشگاه استقلال تهران موجب شد تا مذاکرات مسئولان اين باشگاه با مدير برنامه هاي چند مهاجم خارجي ديگر آغاز شود.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امير قلعه نويي طي دو روز گذشته فيلم هاي بازي چند مهاجم خارجي را تماشا کرد و يکي از آنها مورد پسند وي واقع شد. اين مهاجم که برزيلي الاصل است و 29 سال دارد روز جمعه وارد ايران مي شود تا با استقلالي ها به مذاکره بپردازد.

اين مهاجم برزيلي قيمت مناسبي دارد و گفته مي شود اگر در تست پزشکي باشگاه استقلال مورد پذيرش واقع شود قطعاً پيراهن آبي بر تن خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شرایط زیاد خوبی نداریم!
    آرش برهانی: عدم نتیجه گیری استقلال ربطی به مهاجمان ندارد! // منتظر اعتماد قلعه نویی هستم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیت این تیم گفت: با وجود نا عادلانه از دست دادن امتیازات شرایط زیاد خوبی نداریم.
    آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" اظهار داشت : نمی دانم چرا در شرایطی که در هر بازی از لحاظ تاکتیکی و فنی در سطح ایده آل تری فوتبال بازی می کنیم بازهم بلای فصل قبل دست از سرمان بر نمی دارد و پس از هر بازی استرس بیش از گذشته در تیم ما ایجاد می شود تا جایی که در تمرینات این هفته فقط روی مسائل روحی و روانی کار کرده ایم.
    وی بیان کرد: در حالی که دیگر به هیچ وجه دوست ندارم به بازی با صبا باتری فکر کنم اما به ناحق این بازی را واگذار کردیم تا برخی کارشناسان تمام مشکلات را به گردن مهاجمانمان بیندازند.
    وی با تاکید بر اینکه عدم نتیجه گیری به ایسکانیوز گفت: هر بازیکنی در خط حمله آرزوی گلزنی دارد ولیکن برخی آقایان با اظهارات بی ربط مهاجمان را در تیر اتهام قرار می دهند در شرایطی که اصلا این چنین نیست.
    برهانی در خصوص نیکمت نشینی خود افزود: اصلا نیمکت نشینی را دوست ندارم و با تلاش روز افزون منتظراعتماد قلعه نویی هستم تا خودم را ثابت کنم.
    وی حضورش در ترکیب اصلی را با وجود فوروارد های زیاد سخت عنوان کرد و گفت: با وجود حضور شش مهاجم در استقلال قرار گیری در ترکیب اصلی بسیار سخت است ولی هر گز از تلاشم برای رسیدن به این مهم کم نمی کنم .
    مهاجم تیم استقلال دیدار مقابل استقلال اهواز برای این تیم مهم دانست و گفت: استقلال اهواز همیشه مقابل استقلال بازی درگیرانه و پایاپایی را ارائه می دهد و در پایان می بازد .امیدوارم این بارهم این چنین اتفاقی رخ دهد تا از این شرایط سخت خارج شویم.
    برهانی در خصوص عدم پرداخت مطالباتش به ایسکانیوز گفت: هنوز مطالبات ما پرداخت نشده ولیکن با قولی که مسئولان تیم داده اند امیدوارم به زودی پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از مذاکره با امير قلعه نويي
    مرزبان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال شد

عليرضا مرزبان مربي سابق باشگاه پرسپوليس پس از مذاکراتي که با سرمربي تيم فوتبال استقلال داشت،براي حضور در کنار آبي پوشان با قلعه نويي به توافق رسيد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" دستيار سابق افشين قطبي که اواخر فصل گذشته به دليل اختلافاتي که با وي داشت عطاي کار در پرسپوليس را به لقايش بخشيد، از اين پس تحت عنوان رئيس گروه آناليز باشگاه استقلال به فعاليت خواهد پرداخت.

مرزبان که گفته مي شد روي نيمکت استقلال در کنار قلعه نويي خواهد نشست، از روي سکوها کار نظارت بر عملکرد آبي پوشان را بر عهده داشته و در تمرينات اين تيم حضوري فعال خواهد داشت.

لازم به يادآوري است که پيش از اين مجيد صالح دستيار فعلي منصور ابراهيم زاده، مسئوليت نظارت بر گروه آناليز باشگاه استقلال را برعهده داشت.

______

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نقد خوبي بخونينش

دلاتون آبي و آسماني اميدوارم روز پنجشنبه با حضور پر شمارتون در ورزشگاه آزادي همه را شگفت زده كنيد
    امیدوارم بازی را ببریم هرجور که شده و به هرقیمتی!

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض زمان مسابقه استقلال تهران و استقلال اهواز تغيير كرد

به گزارش خبرگزاري فارس، زمان مسابقه دو تيم كه قرار بود راس ساعت 20:30برگزار شود ، تغيير كرد.
    اين بازي روز پنجشنبه 28/6/87 راس ساعت 21:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بلو جان منبع این خبر کجا هست؟
    خیلی دوست دارم بدونم این را کی گفته!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی بعدی پنج شنبه و در مقابل استقلال اهواز در تهران هست...
    بازی نزدیک هست می تونید پیشبینی کنید:

عماد که مسئول پیشبینی ها هست یک روزی هست نیستش احتمالا کاری براش پیش امده تا زمان برگشتش و گرفتن پستش من پیشبینی ها را در یک جا جمع میکنم...
    فراموش نکنید که زمان بازی نزدیک هست و هرچه سریعتر پیشبینی هاتون را بکنید...

کسانی که تا حال پیشبینی کردند:
    من سعی کردم هرکه پیشبینی کرده پیدا کنم ممکنه برخی پیشبینی ها از قلم افتاده باشه که بگید تا بذارمش...
    پیشبینی من 2-0 به سود استقلال تهران...
    استقلال تهران 2 - 1 استقلال اهواز
    .
    استقلال تهران 1– 0استقلال اهواز
    به نظر من بازي 1-1 مساوي ميشه
    استقلال 2 بر 0 میبره.
    پیش بینی ما:
    استقلال 3 - 1 استقلال اهواز
    نظر من استقلال تهران 2 – 1 استقلال اهواز

استقلال اهواز0-0 استقلال تهران
    .

استقلال تهران 2 - 1 استقلال اهواز
    من میگم 2 بر 1 استقلال میبره.
    استقلال 0 - استقلال اهواز 0
    استقلال تهران 1-استقلال اهواز 0
    امیدوارم: استقلال تهران 3 - استقلال اهواز 1
    استقلال 2 استقلال اهواز 2
    پيش بيني من 2 بر هيچ به نفع اس اس
    استقلال 1- استقلال اهواز 0.

استقلال تهران 1-0 استقلال اهواز
    Last edited by Alireza Taji; 19-09-2008 at 11:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پیشبینی من 2-0 به سود استقلال تهران...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهواز0-0تهران

تیمای میثاقیان جلوی استقلال پرسپولیس به شدت بسته و تخریبی بازی میکنن هر چند میثاقیان هنوز نتونسته تیمشو درست کنه به همین خاطر به نظر من فقط دنبال تساوی هستش تا این بازیو هم به سلامت رد بکنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

علی رضا پیش بینی من یادت رفت !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •