تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 519 از 2014 اولاول ... 1941946950951551651751851952052152252352956961910191519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,181 به 5,190 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دلیلش چی میتونه باشه!!
    به احتمال زیاد اشتباهی صورت گرفته!!!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ای بابا هر چی بلاست سر این پرسپولیس میاد....یه همچین اتفاقی از فیفا خیلی بعیده

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

جدی نگیرید حتما قاطی شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

بابا معلومه دیگه
    پرسپولیس که معلومه قهرمانه رو ننوشته از تیم دوم به بعد نوشته

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

لابد دوباره بدهی بالا آورده !

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بابا معلومه دیگه
    پرسپولیس که معلومه قهرمانه رو ننوشته از تیم دوم به بعد نوشته
    ایول اینو خوب اومدی!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نصرتي: دوست داشتم در پرسپوليس مي‌ماندم

خبرگزاری پرسپولیس : محمد نصرتي مدافع ملي پوش كشورمان اين روزها دوران جديدي را تجربه مي‌كند ، بعد از اينكه نتوانست با پرسپوليس به توافق برسد، ترجيح داد فوتبالش را در ليگ امارات دنبال كند.
    ليگي كه چندان مورد توجه سرمربي تيم ملي فوتبال ايران نيست و اين موضوع مي تواند در آستانه مرحله مقدماتي جام جهاني فوتبال براي نصرتي مشكل آفرين باشد.
    البته اين مدافع ادعا مي‌كند كه همچنان به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي تيم ملي برابر حريفان به ميدان خواهد رفت و از اين بابت نگراني خاصي ندارد.
    محمد نصرتي پيش از سفر به امارات گفت وگويي انجام داده است كه متن كامل اين مصاحبه را در زير مي‌خوانيد.

انتخاب شما چرا ليگ امارات و النصر بود؟
    لوكا بوناچيچ چند سال بود كه به بازي من علاقه نشان مي‌داد. او حتي سال پيش خيلي تلاش كرد كه مرا را به سپاهان ببرد. بعد از اينكه با پرسپوليس به توافق نرسيدم، ترجيح دادم با رفتن به تيم النصر لژيونر شدن را در فوتبال تجربه كنم.
    فكر مي‌كنيد ليگ امارات جاي خوبي براي ادامه فوتبالتان است؟
    چرا كه نه. آنها به لحاظ امكانات شرايط ايده آلي دارند و حتي مي‌توان گفت ليگ امارات از سطح بالاتري نسبت به ليگ ايران برخوردار است.

به لحاظ كيفي هم از ليگ برتر ايران قوي تر است؟
    در كل ليگ ايران تاكتيكي تر است. البته شرايط من با بقيه بازيكناني كه در ليگ امارات بازي مي‌كنند، تفاوت زيادي دارد و كارم به مرتب سخت تر است.

چه تفاوتي؟
    تيم‌هاي اماراتي در اين چند سال فقط به فكر تقويت خط حمله خود بودند و به همين دليل نسبت به بازي‌هاي داخلي با مهاجماني به مراتب بهتر و حرفه اي تر رودررو خواهم شد.

با اين شرايط مي‌توانيد، موفق شويد؟
    اصلا شكي ندارم كه در امارات خودم را به عنوان يكي از بازيكنان خوب مطرح خواهم كرد. نزديك به ۵۰بازي ملي دارم و منطقي نيست كه نگراني خاصي داشته باشم.

حضور عنايتي و معدنچي چقدر در انعقاد اين قرارداد موثر بود؟
    حضور آنها در النصر به من كمك مي‌كند تا خيلي سريع بتوانم با شرايط جديد كنار بيايم. البته امارات با توجه به نزديكي به ايران چندان براي من غريبه نيست.

با اين شرايط بايد منتظر درخشش نصرتي بود؟
    صددرصد. هميشه به دنبال پيشرفت هستم و نه تنها دوست ندارم فوتبال امارات را با ناكامي ترك كنم، بلكه به دنبال اين هستم تا از النصر به يكي از ليگ‌هاي معتبر اروپايي منتقل شود.

البته اروپا رفتن براي يك مدافع ايراني كار چنداني راحتي نيست.
    با اين نظر مخالفم. مدافعي كه چند سال متوالي در تركيب تيم ملي حضور داشته و تجربه جام جهاني را هم در كارنامه خود مي‌بيند، مي‌تواند به راحتي به تيم‌هاي صاحب نام اروپايي بپيوندد.

البته يك بار در تست فني تيم‌هاي اروپايي رد شديد.
    نمي‌دانم چرا اينطور عنوان شد كه من به دليل ضعيف بودن نتوانستم با تيم‌هاي بلژيكي قرارداد ببندم. دليل اصلي نرفتن من به اين كشور مصدوميتي بود كه به صورت طبيعي اجازه بستن قرارداد با تيم جديد را از من گرفت.

قبول داريد كه جدايي تان از پرسپوليس غيرمنتظره بود؟
    به هر حال در بعضي از اتفاقات نمي‌توان تاثيرگذار بود و مجبور مي‌شويم در مقابل عمل انجام شده قرار بگيريم.

اين يعني اخراج و يا كنار گذاشته شدن از تيم؟!
    كسي مرا را اخراج نكرد و حتي تا آخرين روز هم پرسپوليسي‌ها به دنبال اين بودند تا قراردادم را تمديد كنند.اما مسايلي وجود داشت كه من را مجبور به جدايي از تيم پرسپوليس كرد.

چه اتفاقاتي؟
    حالا كه بين من و پرسپوليس همه چيز تمام شده، بهتر است اين بحث را ادامه ندهيم. فقط اين را مي‌گويم كه اگر شرايط مناسب بود امكان نداشت تيمم را عوض كنم.

انگار علاقه‌اي براي بازگوكردن مشكلات نداريد!
    پرداختن به اين بحث به جز حاشيه‌سازي براي من و پرسپوليس حاصل ديگري ندارد. اميدوارم پرسپوليس بتواند هم در ليگ برتر و هم در ليگ قهرمانان آسيا با موفقيت‌هاي زيادي روبرو شود.

حسرت از دست دادن ليگ قهرمانان را نمي‌خوريد؟
    من با پاس در اين مسابقات بازي كرده ام و دليلي ندارد كه به خاطر از دست دادن آن افسوس بخورم. البته خيلي دوست داشتم تا با پيراهن قرمز جام قهرماني را بالاي سر ببرم.

درباره تيم ملي چه نظري داريد؟
    روزهاي سختي در انتظار تيم ملي است. فوتبال ايران براي رفتن به جام جهاني ۲۰۱۰كار بسيار دشواري را پيش روي خود مي‌بيند.

اين يعني نااميدي از رفتن به جام جهاني؟!
    اصلا چنين منظوري نداشتم.اين درست كه حريفان حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند،اما هيچ تيمي نمي‌تواند ادعا كند كه رويارويي با ايران برايش راحت است. اميدوارم با تلاش همه و كمك به يكديگر بتوانيم براي چهارمين بار به جام جهاني برويم.

كدام يك از حريفان را جدي تر مي‌دانيد؟
    طبق معمول عربستان و كره جنوبي جدي‌ترين حريفان ما خواهند بود.اگر بتوانيم در اولين بازي كه ميهمان عربستان هستيم،امتياز بگيريم در ادامه بازي‌ها با روحيه‌اي بالا مي‌توانيم بهتر نتيجه بگيريم.

اردوهاي تداركاتي براي تيم ملي كافي بود؟
    با وجود اينكه با كارشكني ها، ديدارهاي تداركاتي خوبي انجام نداديم، در اسپانيا شرايط خوبي را تجربه كرديم و به همين دليل مي‌توانيم نسبت به اين بازي‌هاي دشوار نگاه اميدواركننده اي داشته باشيم.

فكر مي‌كنيد دوباره در تركيب ثابت قرار مي‌گيريد؟
    دليلي وجود ندارد كه از اين بابت نگراني داشته باشم. بيش از ۵۰بازي ملي دارم و همين مي‌تواند ضامن حضور در تركيب اصلي باشد.

مدافع مياني يا مدافع چپ؟
    يكي از دلايلي كه باعث شد من در پرسپوليس نمانم، همين بود كه قطبي ترجيح مي‌داد از من در جناح چپ دفاعي استفاده كند.اميدوارم دايي من را به عنوان مدافع مياني در تركيب اصلي قرار دهد.

البته اگر قرار بر ثابت بودن شما باشد.
    من دليلي نمي‌بينم كه دايي بخواهد از تجربه ام به سادگي بگذرد.
    حضور در ليگ امارات بهانه خوبي براي دايي است. او بارها اعلام كرده است كه ليگ اين كشور از استانداردهاي جهاني پايين تر است.
    حتي اگر ليگ امارات ضعيف هم باشد، نمي‌توان گفت كه هيچ كدام از بازيكنانش نمي‌توانند در تيم ملي بازي كنند.همانطور كه مسعود شجاعي با وجود نيمكت نشيني در ليگ امارات ملي پوش شد، من هم مي‌توانم در تيم ملي باشم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هفته سوم لیگ با نام مبارک «حضرت قائم عج» برگزار می‎شود
    خبرگزاری پرسپولیس :از سوی سازمان لیگ، هفته سوم رقاتبهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) در سال 88 - 1387 با نام مبارک حضرت قائم (عج) برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری پرسپولیس، سازمان لیگ، هفته سوم هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر را با نام «گرامیداشت میلاد مسعود حضرت قائم آل محمد (عج) و تکریم و گرامیداشت منتظران ظهور» نامگذاری کرد.
    گفتنی است؛ هفته سوم رقابتهای لیگ برتر در روز یکشنبه بیست و هفتم مرداد ماه با 9 دیدار در شهرهای مختلف کشور برگزار میشود

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واعظي : مشكلي با عابدزاده ندارم

خبرگزاری پرسپولیس : مهدي واعظي ضمن رد اختلاف خود با احمدرضا عابدزاده مربي دروازه بان‌هاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ، از آمادگي‌اش جهت حضور در ميدان در هفته سوم ليگ برتر باشگاههاي ايران خبر داد.
    دروازه بان باتجربه تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه در گفت وگويي گفت: نمي‌دانم چرا به دنبال اين هستند كه رابطه من و عابدزاده را خراب كنند، اين در حالي است كه من به عنوان يك بازيكن حرفه اي هيچ مشكلي با تمرينات او ندارم.
    او همچنين ادامه داد: البته هنوز هم اعتقاد دارم كه تمريناتي كه عابدزاده براي دروازه بانان در نظر مي‌گيرد، پرفشار و سخت است. اما اين دليل نمي شود كه من يا هر كس ديگري از زير بار تمرينات شانه خالي كنيم و يا به نحوه آن اعتراضي داشته باشيم.
    واعظي با اشاره به مصدوميت معمارزاده مي‌گويد: واقعا حيف شد كه او براي مدت زيادي نمي‌تواند بازي كند. پارگي رباط صليبي براي هر فوتباليستي امكان دارد و اصلا منطقي نيست كه اين اتفاق را حاصل تمريناتي بدانيم كه او در چند وقت اخير در پرسپوليس داشته است.
    وي در پايان ضمن اعلام اينكه از آمادگي بالايي برخوردار است، ابراز اميدواري كرد تا در هفته سوم ليگ حرفه‌اي و در مقابل ملوان بندانزلي براي اولين بار در هشتمين دوره ليگ برتر در تركيب ثابت پرسپوليس حضور داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارنامه موفق سرخپوشان برابر ملوان

خبرگزاری پرسپولیس : تیمهای پرسپولیس و ملوان بندر انزلی تاکنون 39 بار در مسابقات لیگ به مصاف هم رفته اند که حاصل آن، 19 پیروزی برای سرخپوشان تهرانی، 4 برد ملوان و 16 دیدار دو تیم نیز با نتیجه مساوی به پایان رسیده است.
    در لیگ برتر دو تیم 12 بار به مصاف هم رفته اند که 6 بار پرسپولیس و 2 بار ملوان برنده این دیدارها بوده اند و 4 بازی به تساوی رسیده است. البته دو تیم به غیر از لیگ در چارچوب رقابتهای جام حذفی کشور و همچنین در بازیهای تدارکاتی هم با یکدیگر بازی کرده اند. اولین بازی دو تیم، در لیگ و در دیدار رفت اولین دوره جام تخت جمشید در پنجم مرداد ماه سال 1352 در انزلی برگزار شد که تیم پرسپولیس با تک گل رضا وطن خواه به برتری رسید.
    در ضمن اولین دیدار دو تیم در لیگ برتر، 26 آذر سال 1380 انجام گردید که پرسپولیس به برتری 2 بر یک رسید. سهراب انتظاری زننده هر دو گل سرخپوشان بود.
    در اولین دیدار دو تیم، بازیکنان پرسپولیس با این ترکیب به مصاف ملوان رفته بودند: بهرام مودت، ابراهیم آشتیانی، محراب شاهرخی (کاپیتان)، جعفر کاشانی، مسیح مسیح نیا، اصغر ادیبی (ایرج سلیمانی)، علی پروین، رضا وطن خواه، حسین کلانی، صفر ایرانپاک، اسماعیل حاج رحیمی پور (محمد دستجردی). مربی: آلن راجرز.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •