راستي مكس پين 2 خوشم اومد---چون سبكش جالبه و عشق و اين حرفا هم داره---
راستي مكس پين 2 خوشم اومد---چون سبكش جالبه و عشق و اين حرفا هم داره---
بچه ها این چنتا عکس از RESISTANCE 3
قشنگاشو گذاشتم.من که گرخیدم.گرافیک واقعا بالاست
تاریخ انتشار دقیق نداره
TBA 2011
محتوای مخفی: عکس
Last edited by alipsp; 03-11-2010 at 15:07.
به نظر من Resistance از بیخ و بن IP ضعیفیه! البته این گرافیکش همچین بدک نیست ولی اصل گیم پلی هستش!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزم babakeyan و golabi2 و BATMAN-LOVE ریموتی که من استفاده میکنم اینه:
Last edited by farbod N73 me; 03-11-2010 at 17:32.
گرافيكش خيلي خوبه--- تو عكس آخري دختره چه حسي گرفته!!!
ولی من خیلی باهاش حال کردم.تمومش کردی؟
هیولاهای خیلی خفن و نو آورانه ای داره.کلا موجودات توی بازی تکراری نیستن مثل خیلی از بازی ها.
الان تا یکی بازی میسازه توش زامبی هم میزاره.زامبی شده جزء item های بازیها مثل خون و تیر.
ولی رسیستانس تکه.آخراشم خیلی باهال تموم میشه.همیشه قهرمان بازی (natal hail)بود اسمش فکر کنم آلوده میشه
شبيه ريموت خوده كنسوله---دليل اينكه به كنسول هم ميخوره همين ماركشه كه سونيه و ا لا فكر نميكنم ماركاي ديگه با كنسول مچ شن----
گيم پلي مهمه تو بازي---ولي به نظر من گرافيك خيلي خيلي مهمه!!!چون وقتي آدم بازي ميكنه هر قدر كه فضا و شخصيتها طبيعي تر باشن يه حسه خيلي خوبي دست ميده و همين باعث ميشه بارها اون بازيرو تكرار كنه----به طور كلي گرافيك بالا احترام به شعور گيمور هستش كه سازنده براش قائل شده----ولي خوب كمتر پيش مياد بازي گرافيك بالا داشته باشه ولي موارد ديگه رعايت نشه---اگر هم اينطور باشه واقعا سهلنگاري سازنده هاست---و خودشون ضرر ميكنن---و اون خرج و زحمتي كه واسه گرافيك كشيدن حروم ميشه---يا برعكس يه بازي كه گيم پلي خوبي داره ولي گرافيك نه چندان دلچسب!!!همين پرنس نسخه آخري اگه گرافيك امروزي داشت بخصوص شخصيتهاش واقعا عالي ميشد حتي شايد داستان بازي كه زياد جالب نبود هم به چشم نميومد---ولي اميدوارم نسخه بعدي از هر نظر تغيير كنه---ديگه وقتشه كه سازندگان يه تحول عظيم تو بازي شاهزاده ايراني ايجاد كنن!!!
ما هم یه ضبط سونی داریم ریموتش بلوتوثه برم تست کنم ببینم می خوره به دستگا یا نه ...
به نظر من فقط گیم پلی!
حد گرافیک چیه؟ مثلا میشه یه چیزی مثل فیلم که خوب بازم آدم برا لذت بردن ازش باید لذتش رو از گیم پلی ببره!
البته من چیزی مثل طراحی هنری رو جزو گرافیک حساب نمیکنم! چون به هم ربطی ندارن! مثلا Braid آدم واقعا با Background هاش حال میکنه.
مثلا من اصلا از Crysis خوشم نمیاد چون با گیم پلیش حال نکردم. چیز بیخودی بود!
ولی شما بازی هایی مثل World of Goo و Plants vs. Zombies رو ببینین آدم لذت میبره!
الآن دیگه مبحث مبحث خلاقیت و نوآوریه نه چیز دیگه! همین Unreal Engine 3 مگه تمام توانش رو توی Gears of War 2 نذاشت(البته الان داره 3 اش هم میاد) ولی شما ببین کلیفی بی با یه نوآوری استثنایی بازی ای مثل BulletStorm رو درست میکنه که الان همه منتظرشن!
درسته که گرافیک باید باشه ولی باید مکمل گیم پلی باشه نه گیم پلی مکمل گرافیک!
روی جعبه یا تو بروشور رو ببینین اگه نوشته بود Bravia Sync میشه. البته کنسول هم باید Slim باشه.![]()
درست ميگي----ولي من گرافيك رو كلي حساب كردم---
خوب بازيهايي مثل متال گير و گاداوار و هيوي راين و بتمن و آنچارتد و رد دد------اگه گرافيك نداشتن به نظر من انقدر موفق نميشدن---
نظر خوده من اينه كه گرافيك خيلي مهمه براي خودم كه اينطوره----شاهزاده ايراني 2010 رو هم 4 بار تا آخر رفتم مثل خودت كه گفتي 3 بار رفتي---من هم به خاطر گيم پلي 4 مرتبه رفتم---اما اگه گرافيك امروزي داشت مطمئنا 10 بار ميرفتم!!!البته فضاها بد نبودن بعضي مكانها هم واقعا عالي بود---اون حوضچه فيروزه اي و-----و نيجه كلي اينكه همه چي تو يه بازي خوب مهمه---گيم پلي و داستان و گرافيك و صدا و----نميشه گفت فقط يه مورد---و از اين بحثها فقط يه موضوعي رو ميخواستم برسونم---اينكه الان ديگه سازندگان خودشون بايد بدونن گيمور توقعش بالا رفته و دوست داره به واقعيت نزديك شه----بنابراين ديگه نبايد بحثي تو زمينه گرافيك داشته باشيم و اونا خودشون بايد بدونن چيكار ميكنن---و در كنارش همون كه خودت گفتي همه چيز مكمل هم باشه----
کسی با MOVE بازی کرده ؟ چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)