دوست عزیز از راهنماییت خیلی خیلی ممنون ، حالا بنظرت من patch 90 MB رو چطوری download کنم ؟؟؟!!!!
چند سال طول میکشه ؟؟؟؟؟
راه دیگه ای وجود نداره ؟؟![]()
دوست عزیز از راهنماییت خیلی خیلی ممنون ، حالا بنظرت من patch 90 MB رو چطوری download کنم ؟؟؟!!!!
چند سال طول میکشه ؟؟؟؟؟
راه دیگه ای وجود نداره ؟؟![]()
میتونی بری کافی نتدوست عزیز از راهنماییت خیلی خیلی ممنون ، حالا بنظرت من patch 90 MB رو چطوری download کنم ؟؟؟!!!!
چند سال طول میکشه ؟؟؟؟؟
راه دیگه ای وجود نداره ؟؟
با دایل آپ هم دو روز بیشتر طول نمیکشه
دو روز چیه؟؟؟من با دایل آپ Assassin'sCreed رو دان کردم و هر قسمتش 95مگ بود که هر کدوم 6ساعت طول کشید
عزیزم شما حالت خوبه ؟!
یا Adsl گرفتی و خبر نداری !!!
عزیزم اگه با دایل آپ میشد 95 مگابایت رو توی 6 ساعت دانلود کرد که من Adsl نمیگرفتم !!!!!
xp هست .
کارت گرافیکم GT 8500 GT 512 MB ورژن درایو کارت گرافیکم اینه 6.14.11.6904
ورژن بازی رو نمی دونم .
این بازی tom clancy rainbow six vegas اکثر رنگها رو کرمی تیره یا قهوه ای روشن میبینم (رنگ دیوارها رو میگم) و شفافیت نداره کلا ...
سلاممن تو بازیه بایوشاک یه مشکلی دارم وقتی میرم تو بازی میخوام سیومو load کنم میگه load انجام نمیشه در حالی که سیوم اونجا هست ولی از اودش ایراد میگیره !!!!!کسی میدونه باید چی کار کنم؟
دوست من سیستم شما ویروسی نیست ؟سلاممن تو بازیه بایوشاک یه مشکلی دارم وقتی میرم تو بازی میخوام سیومو load کنم میگه load انجام نمیشه در حالی که سیوم اونجا هست ولی از اودش ایراد میگیره !!!!!کسی میدونه باید چی کار کنم؟
چون به احتمال زیاد فایل سیو خراب شده و سیستم نمیتونه لودش کنه .
و این خرابی میتونه توسط یه ویروس باشه .
حالا ارور دقیق بازی چیه ؟
متاسفانه این ایراد میتونه از 3 مورد باشه: درایور کارت گرافیک - بازی - ویندوز
(DirectX رو ذکر نکردم چون به همراه بازی نصب میشه مگر اینکه خودتون کنسل کرده باشید)
*شما باید مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیته. (از این بابت میگم که آپدیتهایی از ویندوز, به کارتهای گرافیک GeForce و سری 8 ربط داره) ... سپس, انجام موارد ذیل:
*دریافت آخرین درایور کارت گرافیک برای کارت شما
(ForceWare Graphics Drivers Version 169.21 (Windows XP
Size: 43.8MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*دریافت پچ ورژن 1.04 برای بازی و کرک مربوطه (پچ بالاتر هم وجود داره ولی این پچ رو توصیه میکنم)
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas v1.04 Patch
Size: 102.3M
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas v1.04 Patch Crackکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 6.16MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
failed to load saved game . the content saved on the storage device may be damaged or the stroge device may have been removedاین error بعد از اینکه روی load کلیک میکنم میاد!!!!!!!
سلام من دی وی دی بازی (fear) رو خریدم و وقتی میخوامنصبش کنم تو جایی که مسیرنصب رو می خواد که نصب کنه من مسیر میدم ولی میگه حافظه کافی برای نصب نیست البته به انگلیسی در صورتی که درایو هاردم کاملا خالیه و تو هر درایوی به غیراین درایو که نصب میکنم این رو میگه و می نویسه موجودی درایوشما 0کیلو بایته وفقط حالاموندم چیکار کنم خواهشن کمکم کنید دز ضمن دی وی دی مالشرکت ET GAME هستش
ممنون ازهمتون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)