تکمیل ظرفیت کدوم دانشگاه؟چه مقطعی؟چجوری باید ثبت نام کرد؟
تکمیل ظرفیت کدوم دانشگاه؟چه مقطعی؟چجوری باید ثبت نام کرد؟
تکمیل ظرفیت کنکور سراسری 91 منظورمه... فعلا چیزی نگفتن از سایت سنجش پیگیری کنید.![]()
دوستان اگه من الان از پیام نور اتنصراف بدم.میتونم برای کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم؟
معافیت تحصیلیم چی میشه؟دوباره معافیت میدن یا اینکه باید برم اول خدمت بعدش درسمو ادامه بدم؟
در ضمن میشه حین خدمت تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کرد؟
کسی که 22 سال داره و پیش دانشگاهی رو بزرگسالان حضوری تموم کرده همون یک سال رو فرصت داره برای ارسال دفترچه ؟
راستی شرایط تحصیل برای پیش دانشگاهی همون 24 سال هست یا به 22 سال کاهش پیدا کرده ؟
سلام،
بله .
سلام،دوستان اگه من الان از پیام نور اتنصراف بدم.میتونم برای کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی شرکت کنم؟
معافیت تحصیلیم چی میشه؟دوباره معافیت میدن یا اینکه باید برم اول خدمت بعدش درسمو ادامه بدم؟
در ضمن میشه حین خدمت تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کرد؟
بله ، با انصراف براتون معافیت تحصیلی صادر می شه ، چون مقطع تحصیلی شما بالاتر رفته صادر می شه!
هنگام خدمت امکان تحصیل نیست !![]()
یعنی همینجوری بدون کنکور دانشجو برمیدارن؟امکان نداره ه ه ملت اینهمه زحمت کشیدن درس خوندن قبول نشدن اونوقت مارو همینجور بدون کنکور بردارن؟
شمارو نمیدونم ولی من کنکور 91 دادم و واسه بار دوم میخوام کنکور بدم. تکمیل ظرفیت برای کسایی هست که کنکور 91 رو دادن و تو انتخاباشون قبول نشدن.
من انصراف دادم و مدرک معادل گرفتم.
میتونم الان فراگیر شرکت کنم؟
????????????????????????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)