تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 942 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

شهر اصفهان دست کم 70 تا Bts می خواهد تا به یک پوشش معمولی برسه . طبق تحقیقی که کردم تعداد Bts اپراتور ها در شهر اصفهان به شرح زیر هست :
    همراه اول : 450
    اسپادان :68
    تالیا : 27
    ایرانسل : 11
    به این نکته هم توجه کنین که ایرانسل رو باند 1800 کار میکنه ولی اون یکی اپراتورها رو باند 900
    اگه همراه اول با 450 تا کار میکنه پس ایرانسل با 220 تا هم میتونه همین کار و کنه که کمی بعیده
    درضمن فکر کنم آمار همراه اول و تو کل شهرستان اصفهان گفتی ها به اضافه شهرستانهای اصفهان گفتی نه ؟؟؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به این نکته هم توجه کنین که ایرانسل رو باند 1800 کار میکنه ولی اون یکی اپراتورها رو باند 900
    اگه همراه اول با 450 تا کار میکنه پس ایرانسل با 220 تا هم میتونه همین کار و کنه که کمی بعیده
    درضمن فکر کنم آمار همراه اول و تو کل شهرستان اصفهان گفتی ها به اضافه شهرستانهای اصفهان گفتی نه ؟؟؟
    آره مسعود جان ایرانسل به دلیل فرکانس بالاش دکل زیادی نمی خواد البته خود علی آقا هم گفته بود اصفهان جای 50 دکل می خواد که فقط 25 تا نصب شده و فقط 11 تاش کار میده. مثلا یادتونه من قبل عید گفتم من از جنوب اصفهان رفتم شمال اصفهان کل مسیر فقط از یک BTSآنتن میگرفتم؟ اصفهان واقعا تا اواسط اردیبهشت افتضاح بود !

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نه فقط تو شهر اصفهان و مناطق ده گانه شهر همین تعداد BTS را داره همراه اول . البته تا سال 82 تو اصفهان همراه اول 280 تا داشته که بعدا به خاطر اضافه شدن مشترکین تعداد را اضافه کرده . ایرانسل اگر بتونه همین پوشش الان اسپادان را تو اصفهان فراهم کنه عالی میشه . یادمه سال 79 که اسپادان تو اصفهان راه اندازی شد و سیم کارت داد 10 تا BTS بیشتر نداشت که آن موقع چون خط مخابرات خیلی گرون بود من یک اسپادان گرفتم ولی پوشش و سرویس با همین 10 تا BTS بهتر از الان ایرانسل بود .

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    حالا كه همه تو كار Bts هستن فرق Bts هاي ايرانسل با ارتباطات سيار ((همراه اول)) چيه؟؟؟؟؟ چه جوري بايد بفهمم كدوم مال ايرانسل هست ؟؟؟؟؟؟

آخه يكي نزديك خونه ما زدن هنوز كار نيفتاده توي يه خونه زدن به اين دليل فكر مي كنم مال ايرانسل باشه ((چون چند تا مدرسه نزديكش هست ولي توي يه خونه زدن اگه مال همراه اول بود توي مدرسه ميزدن ))
    Last edited by hossein-p30-f; 06-08-2007 at 11:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

سلام
    حالا كه همه تو كار Bts هستن فرق Bts هاي ايرانسل با ارتباطات سيار ((همراه اول)) چيه؟؟؟؟؟ چه جوري بايد بفهمم كدوم مال ايرانسل هست ؟؟؟؟؟؟

آخه يكي نزديك خونه ما زدن هنوز كار نيفتاده توي يه خونه زدن به اين دليل فكر مي كنم مال ايرانسل باشه ((چون چند تا مدرسه نزديكش هست ولي توي يه خونه زدن اگه مال همراه اول بود توي مدرسه ميزدن ))
    چون تو خونه زدن پس ماله ایرانسله.
    واسه دونستن فرقشون باید بری یه چندصد صفحه قبل و مطالعه کنی
    حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شاهین جان این مشکل E-Care کی رفع میشه ؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

امروز قبض تیر رو آوردن :
    باز هم خبری از هزینه اینترنت نیست توش
    نوشته از این به بعد هر دو ماه یکبار میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا شاهین جواب اینارم لطفا
    چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟
    این سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتی کی به طور رسمی واسه کلیه خطوط ایرانسل را میفته ؟
    شاهین جون از سرویس Cell Info و GPS ایرانسل خبره تازه ای داری ؟
    میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟
    آنتن دهي داره انجام ميشه ولي خوب نيازي به داد و بي داد كردن نداره.
    هنوز كلي مشكل داره. هنوز به ما هم چيزي نگفتن.
    خبري ندارم. ولي تا چند ماه آينده انشا ا... توي همه شهر ها راه اندازري بشه.

شاهین جون این cell info توی چه شهرهایی فعاله؟
    یه سوال دیگه هم اینکه این GPS ایرانسل که شما میگید چیه؟!
    توی شیراز که از این چیزا نیست..
    دقيقاً ليستي ندارم كه بتونم به شما اعلام كنم.
    gps همان مكان نما است. يعني تعني همان cELL iNFO. ولي اگه تكميل بشه از CELL INFO قوي تره.
    من يكي از دوستانم دستگاهش رو داره. آدرس مبداء و مقصد رو مي دي بعد ميزاري روي داشبورد ماشينت وبه صورت گويا بهت ميگه از كدام مسير و با چه سرعتي بايد حركت كني.

آقا شاهین من یک مشکل برام پیش آمده که ایمیل هم زدم ممنون میشم رسیدگی کنید :
    من 25000 تومان بدهی داشتم که پرداخت کردم ولی خطم وصل نشد وقتی با 130 تماس گرفتم من را به قسمت قبض وصل کرد و طرف گفت 25000 تومان شما به جای اینکه بدهی شما را صاف کنه رفته به حد اعتبار شما اضافه شده و حد اعتبار مکالمه من از 50000 تومان شده 75 هزار تومان و گفت اشتباه سیستم بوده و یک گزارش نوشت برای شبکه که مشکل را حل کنند ولی گفت چند روزی معطلی داره . اگر ممکن هست شما آنجا سفارش کن این مشکل را زودتر حل کنند .
    نمی دونم چرا هر چی مشکل عحیب هست تو این ایرانسل سر من بدبخت می یاد .
    مشكلي نيست. برات درستش مي كنند. نگران نباش.

سلام مجدد به جناب شاهین خان
    آقا شاهین به نظر شما من که می خوام از طرح طلایی استفاده کنم باید چکار کنم؟ با اینکه دوبار سعی کردم طرح طلایی را فعال کنم ولی هر بار 15 تومن را کم کرده و طرح طلایی هم فعال نشده...الأن معلوم نیست این 50 تومن که بنا بود تو حسابم باشه کجاست؟ اصلاً میشه با شماره های 0936 طرح طلایی را فعال کرد؟ به نظر شما یکبار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟ (که این دفعه هم یه 15 تومن دیگه الکی برداره و بی حساب شیم)
    شما از كجا مي دوني كه طرحت فعال نيشت. به 130 زنگ بزن تا سيستم برات چك كنند.
    براي 0936 هم ميشه.

سلام اقاشاهين

كي اين e-care درست ميشه خدايا چند روزه قطع شده
    بابا براي قبضي ها كه مشكلي نداره. اگه حساب قفل شده به 130 زنگ بزنيد تا براتون بازش كنه.
    من همين الان وارد شدم.

ببخشید دوستان که من تند تند پست می دهم و سوال می کنم آخه تازه ایرانسلم به دستم رسیده.

1. بین دوستانی که شماره طلائی گرفتند کسی هست که 50 هزار تومان تو حسابش باشه؟ اگر هست چه طوری متوجه وجود مبلغ شدید؟ من که با کد #1*130* امتحان کردم خبری از 50 تومان نبود!!!

2. یک نکته ی دیگه اینکه من امروز اولین تماسم را به مدت 30 ثانیه برقرار کردم و بعد از آن سیم کارت را از گوشی خارج کردم تا حالا. حالا که با کد #1*130* چک می کنم می بینم که بالانس حساب را زده 16518 ریال . این پول از کجا اومده؟ قرار بود 50 تومان توش باشه حالا نه تنها نیست بلکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.
    من الان باید چیکار کنم؟

3. و برای فعال کردن e-care پیامک زدن به 130 کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم بکنم

فکر کنم زیاد نوشتم. خلاصه خیلی شرمندم. و ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
    با تشکر
    اين 50 هزار تومان آخر هر دوره از مبلغ بدهي قبض شما كسر ميشه.
    يعني اگه قبض شما 40 هراز باشه براتون توي قبض ارسال شده مي نويسه 10- هزار.
    پس قابل رويت نيست.

سؤاله دومت هم جوابش همون بالائيه.

اگه نيومد يه ميل به من بزن.
    Last edited by MTNIrancell; 06-08-2007 at 20:08.

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی از امکاناتی که داری میتونی پستت را ویرایش کنی....

کاری نداره عزیز
    quote رو هم میتونم توی ویرایش اضافه کنم؟

اکثر یه آنتن های موبایل یه منطقه دایره ای رو تحت پوشش در میارن.وقتی فرکانس دوبرابر میشه شعاع دایره 2 برابر میشه که در نتیجه مساحت 4 برابر میشه پس ایرانسل 110 آنتن نیاز داره.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟
    چون تو يزد 75 تا 80 درصد Bts ها رو توي مدرسه ها زدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •