تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 827 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

مديرعامل‌ فجر: به‌ تصميمى‌ خلاف‌ قانون‌ تن‌ نمى‌دهيم!

مديرعامل‌ فجرشهيد سپاسى‌ به‌ تکرار بازى‌ با پاس‌ تأکيد کرد. جعفرى‌ گفت: براساس‌ قانون‌ بايد اين‌ ديدار تکرار شود، چون‌ قطع‌ برق‌ يک‌ حادثه‌ غيرمترقبه‌ است‌ و به‌ تيم‌ فجر ربطى‌ پيدا نمى‌کند. من‌ به‌ عنوان‌ مديرعامل‌ باشگاه‌ فجرسپاسى‌ متأسفم‌ که‌ شيراز به‌ عنوان‌ پايتخت‌ فرهنگى‌ ايران‌ يک‌ ورزشگاه‌ استاندارد ندارد و شاهد چنين‌ اتفاقاتى‌ است.
    وى‌ گفت: اگر تصميمى‌ برخلاف‌ آيين‌نامه‌ سازمان‌ ليگ‌برتر اتخاذ شود به‌ آن‌ تن‌ نخواهيم‌ داد!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه‌ امشب‌ لغو مى‌شود اما... فتح‌ا...زاده‌ با 4 رأى‌ مديرعامل‌ مى‌شود!

در حالى‌ که‌ طبق‌ برنامه‌ قرار است‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ شامگاه‌ امروز دور هم‌ جمع‌ شده‌ و در مورد انتخاب‌ مديرعامل‌ جديد با يکديگر بحث‌ کنند، منابع‌ خبرى‌ عصر ديروز خبر از عدم‌ برگزارى‌ نشست‌ فوق‌ داده‌ و مدعى‌ شدند اين‌ جلسه‌ لغو خواهد شد.
    البته‌ در اين‌ ارتباط‌ افرادى‌ هم‌ هستند که‌ همچنان‌ برانجام‌ جلسه‌ اصرار دارند به‌ همين‌ خاطر طبيعى‌ است‌ که‌ بگوييم‌ نشست‌ سرنوشت‌ساز آبى‌ها در پرده‌ ابهام‌ قرار گرفته‌ و احتمال‌ دارد براى‌ چندمين‌ مرتبه‌ به‌ تعويق‌ بيفتد هر چند اين‌ موضوع‌ مسأله‌ اصلى‌ باشگاه‌ استقلال‌ نيست‌ زيرا بازيکنان، مربيان‌ و هواداران‌ اين‌ تيم‌ به‌ عدم‌ انتخاب‌ مديرعامل‌ عادت‌ کرده‌اند اما مسأله‌ اصلى‌ اينجاست‌ که‌ سرانجام‌ چه‌ کسى‌ اين‌ سمت‌ را احراز کرده‌ و پاى‌ نامه‌هاى‌ باشگاه‌ را به‌ عنوان‌ «مديرعامل» امضا خواهد کرد.
    آخرين‌ شنيده‌هاى‌ ما حکايت‌ از آن‌ دارد که‌ در صورت‌ انتخاب‌ فتح‌ا...زاده‌ (يا هر فرد ديگري) توسط‌ اکثريت‌ اعضاى‌ هيأت‌مديره، وزارت‌ رفاه‌ با انتخاب‌ فرد منتخب‌ مخالفتى‌ نخواهد کرد.
    حتى‌ شب‌ گذشته‌ شنيديم‌ که‌ اگر از 7 نفرى‌ که‌ عضو هيأت‌مديره‌ باشگاه‌ استقلال‌ هستند، چهار نفر به‌ فتح‌ا...زاده‌ رأى‌ داده‌ و وى‌ را به‌ عنوان‌ فرد منتخب‌ خود براى‌ نشستن‌ روى‌ صندلى‌ مديريت‌ اين‌ باشگاه‌ انتخاب‌ کنند، حکم‌ مديرعاملى‌ وى‌ صادر خواهد شد و وزير رفاه‌ آن‌ را امضا مى‌کند. البته‌ اين‌ خبر توسط‌ اطرافيان‌ باشگاه‌ استقلال‌ به‌ دستمان‌ رسيد اما هنوز هيچ‌کدام‌ از مديران‌ وزارت‌ رفاه‌ آن‌ را تأييد نکرده‌اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مايلى‌کهن: دايى‌ مهمان‌ بود و احترامش‌ واجب! مى‌خواستم‌ براى‌ نيمکت‌ سايپا گل‌ ببرم!

باور کردنى‌ نبود، محمد مايلى‌کهن‌ در بازى‌ فولاد و سايپا در کمال‌ تعجب‌ و در حالى‌ که‌ دايى‌ قبلاً‌ از او شکايت‌ کرده‌ بود به‌ سويش‌ رفت‌ و خوشامدگويى‌ کرد، لورانت‌ هم‌ از ابتدا به‌ على‌ دايى‌ بازى‌ نداد. خب‌ بخوانيد و ببينيد مايلى‌کهن‌ چه‌ مى‌گويد:
    چرا در اين‌ اوضاع‌ واحوال‌ به‌ سمت‌ على‌ دايى‌ رفتيد؟ هدف‌ خاصى‌ داشتيد؟
    ما ميزبان‌ بوديم‌ و وظيفه‌ من‌ احترام‌ به‌ مهمانانم‌ بود! چه‌ هدفى‌ مى‌توانستم‌ داشته‌ باشم؟
    قانون‌ فوتبال‌ مى‌گويد که‌ دايى‌ بايد به‌ سمت‌ شما مى‌آمد نه‌ برعکس!
    اصلاً‌ توجهى‌ به‌ اين‌ مسائل‌ ندارم. من‌ از مجيد جلالى‌ هم‌ که‌ قبلاً‌ دستيارم‌ بوده‌ 2 سال‌ بزرگترم‌ ولى‌ هرگاه‌ ميزبان‌ او هستم‌ براى‌ خوشامدگويى‌ به‌ سويش‌ مى‌روم.
    بعضى‌ها مى‌گويند اين‌ کار را کرده‌ايد تا تلخى‌ ارتباط‌هاى‌ گذشته‌ را پاک‌ کنيد.
    ببينيد قبل‌ از بازى‌ من‌ حتى‌ مى‌خواستم‌ براى‌ دايى‌ در روى‌ نيمکت‌ سايپا گل‌ ببرم‌ ولى‌ حدس‌ مى‌زدم‌ که‌ اين‌ مسائل‌ را مطرح‌ مى‌کنند و اين‌ کار را نکردم. اين‌ حرکت‌ من‌ ربطى‌ به‌ مسائل‌ گذشته‌ ندارد و من‌ کماکان‌ روى‌ حرف‌هايم‌ هستم. در جامعه‌ ورزش‌ هر دوى‌ ما شناخته‌ شده‌ هستيم‌ و اعتقاد به‌ اصول‌ خاصى‌ داريم. حرکت‌ من‌ به‌ هيچ‌ عنوان‌ براى‌ پاک‌ کردن‌ اتفاقات‌ گذشته‌ نبود.
    دايى‌ در مصاحبه‌اى‌ اعلام‌ کرده‌ که‌ مايلى‌کهن‌ بايد روى‌ حرفش‌ بايستد.
    مگر مشکل‌ خاصى‌ وجود دارد، من‌ روى‌ حرفم‌ هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

او 190 ميليون‌ مى‌خواهد تا تمرين‌ کند! پشت‌ پرده‌ مشکل‌ اولادى‌ با پرسپوليس‌

آنچنانکه‌ پيداست‌ مهرداد اولادى‌ براى‌ تمرين‌ با پرسپوليس‌ و همراهى‌ اين‌ تيم‌ مشکل‌ کارت‌ آي، تي، سى‌ ندارد!
    روز گذشته‌ در اين‌ رابطه‌ باخبرشديم‌ مهرداد از بابت‌ انتقالش‌ به‌ تيم‌ الشباب‌ امارات‌ 190 ميليون‌ از انصارى‌فرد مديرعامل‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ طلب‌ دارد. مهرداد حتى‌ در اين‌ خصوص‌ گفته‌ است‌ که‌ قسمتى‌ از اين‌ مبلغ‌ را به‌ صورت‌ دستى‌ به‌ انصارى‌فرد داده‌ است‌ اما حالا اولادى‌ قصد دارد قبل‌ از آغاز تمريناتش‌ با تيم‌ پرسپوليس، طلب‌ خود را دريافت‌ کند. مهرداد دراين‌ خصوص‌ از انصارى‌فرد درخواست‌ 130 ميليون‌ نقد و 60 ميليون‌ چک‌ کرده‌ است‌ که‌ با توجه‌ به‌ مشکلات‌ متعدد مالى‌ باشگاه‌ پرسپوليس، هنوز اين‌ مهاجم‌ جوان‌ نتوانسته‌ است‌ با باشگاه‌ به‌ توافق‌ برسد. اين‌ مسائل‌ را مصطفى‌ دنيزلى‌ نيز مى‌داند ضمن‌ اينکه‌ طبق‌ توافق‌ انصارى‌فرد با مديران‌ باشگاه‌ اماراتى‌ اولادى‌ تا پايان‌ دى‌ماه‌ مى‌تواند پرسپوليس‌ را در مسابقات‌ مختلف‌ همراهى‌ نمايد و تا آن‌ زمان‌ اگر مشکل‌ خروجى‌ اين‌ بازيکن‌ حل‌ شد که‌ بايد به‌ امارات‌ برود در غير اين‌ صورت‌ بايد دو باشگاه‌ باز هم‌ سر ميز مذاکره‌ بنشينند و به‌ توافق‌ برسند.
    توضيح: آنچه‌ در اين‌ ميان‌ بايد براى‌ مهرداد مهم‌ باشد، شرکت‌ در تمرينات‌ و حفظ‌ آمادگى‌ بدنى‌ است‌ لابد او منتظر است‌ باز هم‌ قلعه‌نوعى‌ او را به‌ تمرينات‌ تيم‌ملى‌ بزرگسالان‌ دعوت‌ کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هامبورگ؛ تيمى‌ که‌ بردن‌ بلد نيست‌ مهدوى‌کيا: جز تأسف‌ حرفى‌ ندارم!

تيم‌ هامبورگ‌ در چهارمين‌ بازى‌ خود در بوندس‌ليگا هم‌ برابر بروسيا دورتموند شکست‌ خورد. پس‌ از بازي، توماس‌ دال‌ سرمربى‌ اين‌ تيم‌ در جلسه‌ مطبوعاتى‌ به‌ همراه‌ مهدى‌ مهدوى‌کيا و ديويد ياروليم‌ دو تن‌ از بازيکنان‌ قديمى‌ هامبورگ‌ حاضر شد. دال‌ گفت: «ما خود را در زمين‌ خوب‌ پيدا کرديم‌ و در مجموع‌ رقابت‌ خوبى‌ داشتيم‌ اما از نظر فوتبالى‌ بايد چيزهاى‌ بيشترى‌ نشان‌ بدهيم، ما در کنار هم‌ ايستاده‌ايم‌ و هنوز هم‌ مى‌توانيم‌ به‌خوبى‌ ايستادگى‌ کنيم. ما با هم‌ از اين‌ رخدادهاى‌ تلخ‌ عبور مى‌کنيم».
    مهدى‌ مهدوى‌کيا هم‌ صحبت‌هاى‌ سرمربى‌ را اين‌گونه‌ تکميل‌ مى‌کند: ما فرصت‌هاى‌ زيادى‌ روى‌ دروازه‌ حريف‌ ايجاد کرديم. دورتموندى‌ها هم‌ در يک‌ ضربه‌ ايستگاهى‌ توانستند گل‌ سرنوشت‌ بازى‌ را به‌ ثمر برسانند، از اين‌ موضوع‌ متأسفم‌ و جز تأسف‌ خوردن‌ حرف‌ ديگرى‌ ندارم. ما چاره‌اى‌ نداريم‌ جز اين‌ که‌ مقابل‌ وردربرمن‌ به‌ پيروزى‌ برسيم.
    ديويد ياروليم‌ هم‌ گفت: شکست‌ تلخى‌ بود، چرا که‌ ما برابر تک‌ گل‌ پيروزى‌بخش‌ دورتموندى‌ها فرصت‌هاى‌ گلزنى‌ بيشترى‌ داشتيم‌ اما توپ‌ نمى‌خواست‌ وارد دروازه‌ شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مذاکرات‌ اکبرپور با استقلالى‌ها

سياوش‌ اکبرپور صبح‌ ديروز در باشگاه‌ استقلال‌ حاضر شد و دقايقى‌ را با مسئولان‌ و کارمندان‌ باشگاه‌ به‌ گفت‌وگو پرداخت. طبق‌ شنيده‌هاى‌ ما؛ بيشترين‌ موضوع‌ مورد بحث‌ از سوى‌ اکبرپور و استقلالى‌ها، مسائل‌ مادى‌ و قرارداد مالى‌ منعقد شده‌ ميان‌ او و باشگاه‌ بود که‌ به‌ طور دقيق‌ مورد بررسى‌ قرار گرفت. البته‌ جالب‌ اينجاست‌ که‌ استقلال‌ هم‌اکنون‌ مديرعامل‌ ندارد و تکليف‌ سرپرست‌ اين‌ تيم‌ هم‌ فعلاً‌ نامشخص‌ است‌ بنابراين‌ اکبرپور براى‌ حل‌ مسائل‌ خود بايد آنقدر صبر کند تا آبى‌ها صاحب‌ سکاندار جديد شوند و مديران‌ بخش‌ فوتبال‌ اين‌ باشگاه‌ هم‌ به‌ طور کامل‌ معين‌ گردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شکست‌ سنگين‌ ويارئال‌ زيردريايى‌ در ريازور به‌ گل‌ نشست‌

در شب‌ نخست‌ از هفته‌ سوم‌ رقابتهاى‌ فوتبال‌ باشگاههاى‌ اسپانيا (لاليگا) تک‌ديدار حساس‌ ميان‌ ويارئال‌ و دپورتيوولاکرونيا فرجام‌ تلخى‌ براى‌ زردپوشان‌ پيگرينى‌ داشت.
    ميزبان‌ تا دندان‌ مسلح‌ لاکرونيايى‌ فرصت‌ انتخاب‌ به‌ تازه‌ به‌ دوران‌رسيده‌هاى‌ ال‌مادريگال‌ نداد و در تمام‌ طول‌ نبرد، کنترل‌ کامل‌ بازى‌ را تحت‌ اختيار مطلق‌ خود داشت.
    خواکين‌ کاپاروش‌ به‌ ضرب‌آهنگ‌ رايکارد، مانوئل‌ پيگرينى‌ را تحقير کرد و تاکتيک‌ دوست‌ هلندى‌ خود را مقابل‌ چشمان‌ 34178 نفر در ريازور کبير به‌ نمايش‌ گذاشت.
    دپورتيوولاکرونيا با نتيجه‌ دو بر صفر به‌ پيروزى‌ رسيد و هر دو گل‌ ارزشمند اين‌ جدال‌ تعيين‌کننده‌ را کاپدويا به‌ ثمر رساند.
    ترکيب‌ لاکرونيا (دپورتيوو)- 2
    آئوآته، باراخان، لوپو، آربلوآ، کاپدويا، سرجيو (دوشر- 64)، کولوکسيني، آريسمندي، خوان‌ رودريگس، کريستين‌ (فيليپه- 73)، وريکى‌ (استويانف- 77)
    ترکيب‌ ويارئال- صفر
    ويه‌را، ونتا، پنيا (فابريسيو فوئنتس- 33) کيکه‌ آلوارس، آرائوباره‌نا، سنا، تاکيناردي، ريکلمه، سوموزا (خوسه‌ مارى‌ - 46)، نيهات‌ و گيه‌فرانکو (فورلان- 68)
    * اين‌ جدال‌ به‌ قضاوت‌ داور والنسيايى‌ به‌ نام‌ اونديانومانيکو در ورزشگاه‌ ريازور برگزار شد و طى‌ آن‌ کاپدويا در دقايق‌ 4 و 67 گلزنى‌ کرد.
    تاکيناردي، سنا، ونتا و آرائوباره‌نا از ويارئال‌ در اين‌ ديدار کارت‌ زرد دريافت‌ کردند و دپورتيوو به‌ صورت‌ موقت‌ در صدر جدول‌ خيمه‌ زد.
    کاپاروش‌ ناراضى‌ است
    * خواکين‌ کاپاروش‌ مربى‌ نام‌آشناى‌ دپورتيوولاکرونيا عليرغم‌ پيروزى‌ خانگى‌ شاگردانش‌ از عملکرد مردان‌ خود ناراضى‌ است‌ و مى‌گويد: نقاط‌ ضعف‌ بسيارى‌ نزد بازيکنان‌ من‌ وجود دارند که‌ بايد حل‌ شود. براى‌ اين‌ کار زمان‌ مى‌خواهم‌ و ستارگان‌ جديد بايد به‌ سرعت‌ با شرايط‌ جديد خود سازگار شوند. من‌ تيم‌ خوبى‌ دارم‌ که‌ بايد براى‌ پيروزى‌هاى‌ بزرگ‌ زحمت‌ بکشند چراکه‌ هيچ‌ تضمينى‌ براى‌ آينده‌ درخشان‌ ما وجود نداشته‌ و نخواهد داشت.
    دپورتيوولاکرونيا يکى‌ از تيم‌هاى‌ ريشه‌دار و کاملاً‌ مردمى‌ است‌ که‌ مى‌تواند براى‌ اروپايى‌ شدن‌ اميدوار باشد. من‌ امسال‌ براى‌ قهرمانى‌ وارد ميدان‌ شده‌ام‌ و تمام‌ تلاش‌ خود را خواهم‌ کرد تا تيمى‌ بزرگ‌ و قدرتمند تحويل‌ لاکرونيا بدهم. ما توان‌ صدرنشينى‌ را داريم‌ و اين‌ جايگاه‌ را از دست‌ نخواهيم‌ داد. ويارئال‌ هم‌ خوب‌ بازى‌ کرد اما ما سوار بر بازى‌ بوديم.
    پيگيريني: شاگردانم‌ دستپاچه‌ بودند
    * مانوئل‌ پيگرينى‌ سرمربى‌ توانمند و متفکر ويارئال‌ پس‌ از شکست‌ شاگردانش‌ مقابل‌ دپورتيوولاکرونيا، در کنفرانس‌ مطبوعاتى‌ گفت: شاگردانم‌ دستپاچه‌ بودند. آنها به‌ شدت‌ تحت‌ تأثير جو حاکم‌ بر ورزشگاه‌ ريازور قرار گرفته‌ بودند و تصور من‌ اين‌ است‌ که‌ هواداران‌ لاکرونيا اعصاب‌ بازيکنان‌ مرا خرد کرده‌ بودند و اين‌ در فوتبال‌ حرفه‌اى‌ امروز منسوخ‌ شده‌ است. براى‌ نحوه‌ ميزبانى‌ لاکرونيا متأسفم‌ چراکه‌ ما در سال‌ گذشته‌ چنين‌ رفتارى‌ با آنها نداشتيم‌ و در بازى‌ برگشت‌ هم‌ هرگز به‌ رنگ‌ انتقام‌ مقابل‌ آنها صف‌آرايى‌ نخواهيم‌ کرد. من‌ مقابل‌ انديشه‌هاى‌ کاپاروش‌ شکست‌ نخوردم، بلکه‌ تجربه‌ پايين‌ بعضى‌ از بازيکنان‌ من‌ باعث‌ شد تا دپورتيوولاکرونيا کنترل‌ نسبى‌ بازى‌ را تحت‌ اختيار خود بگيرد. ما از شانس‌هاى‌ به‌ دست‌ آمده‌ استفاده‌ نکرديم‌ و سزاى‌ اين‌ سهل‌انگارى‌ها، شکست‌ در خانه‌ حريف‌ و سقوط‌ به‌ پايين‌ جدول‌ بود.
    در حاشيه‌ تک‌ديدار هفته‌ سوم- شب‌ اول
    * تصاوير ريکلمه‌ در ضلع‌ شمالى‌ ورزشگاه‌ ريازور به‌ آتش‌ کشيده‌ شد.
    * شعار زيردريايى‌ اسباب‌بازي، اعصاب‌ مقامات‌ ويارئال‌ به‌خصوص‌ هيأت‌مديره‌ مستقر در جايگاه‌ ويژه‌ را خرد کرده‌ بود.
    * داور اين‌ مسابقه‌ در طول‌ قضاوت‌ خود 5 بار سوت‌ خود را گم‌ و روى‌ زمين‌ آن‌ را پيدا کرد.
    * حضور شهردار لاکرونيا در حمايت‌ مالى‌ و اثبات‌ آن‌ در ورزشگاه‌ ريازور موجب‌ دلگرمى‌ و شادى‌ هواداران‌ دپورتيوولاکرونيا شد.
    * اتوبوس‌ ستارگان‌ ويارئال‌ براى‌ در امان‌ ماندن‌ از خشم‌ هواداران‌ افراطى‌ دپورتيوو مسيرى‌ طولانى‌ را در کمربندى‌ استان‌ لاکرونيا طى‌ کرد.
    * فدراسيون‌ فوتبال‌ اسپانيا(refe) طى‌ حکمى‌ باشگاه‌ دپورتيوولاکرونيا را به‌ خاطر اهانت‌ هوادارانش‌ به‌ ويارئال‌ به‌ مبلغ‌ 6350 يورو جريمه‌ کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هفته چهارم رقابتهاي فوتبال بوندس ليگا-بايرن مونيخ در غياب کريمي مغلوب بيله فلد شد-هامبورگ با مهدوي کيا مقابل دورتموند شکست خورد

هفته چهارم رقابتهاي فوتبال بوندس ليگا عصر امروز دنبال شد که در مهمترين نتايج بايرن مونيخ مقابل آرمينا بيله فلد تن به شکست داد و دورتموند برابر هامبورگ به پيروزي دست يافت.
    تيم بايرن مونيخ درحالي که علي کريمي هافبک ايراني خود را به همراه نداشت با دو گل مغلوب تيم آرمينابيلفد شد . در اين ديدار ابتدا " بومل" در دقيقه 6 دروازه بايرن را باز کرد . "ويچ يناک" در دقيقه 25 گل تساوي بايرن مونيخ را به ثمر رساند تا دو تيم در نيمه اول با تساوي به کار خود پايان دهند . درنيمه دوم و در دقيقه 84 کمپل با ضربه اي تماشايي گل برتري تيم آرمينابيلفد را رقم زد تا بايرن شکستي بيرون از خانه را تجربه کند.
    تيم هامبورگ نيز که 90 دقيقه مهدي مهدوي کيا را در ترکيب اصلي خود داشت با يک گل مغلوب دورتموند شد . در اين ديدار کريستين ورنز در دقيقه 82 تک گل تيم ميزبان را وارد دروازه هامبورگ کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

بکام و روياي ورود به باشگاه صدتايي‌ها

ديويد بکام»، کاپيتان سابق انگليس، اعلام کرد كه براي به دست آوردن موقعيت پيشين خود در تيم ملي اين کشور به شدت خواهد جنگيد.
    به نقل از رويترز، پس از اين که نام بکام پس از جام جهاني توسط «مک لارن» از تيم ملي اين کشور خط خورد، وي به روزنامه ديلي «مايرور» گفت: مک لارن پيش از بازي دوستانه با يونان با او تماس گرفته و به او گفته که از تيم ملي خط خورده است.
    او گفت: من مي‌دانم شايد مردم انتظار اين را داشتند، اما خودم به هيچ وجه اين انتظار را نداشتم؛ اين براي من يک شوک بزرگ بود. بازي نکردن براي انگليس براي تيم ملي پس از ده سال احساس وحشتناکي است.
    هافبک 31 ساله رئال مادريد که داراي 94 بازي ملي است در ادامه افزود: به هيچ وجه قصد خداحافظي از بازي‌هاي ملي را ندارد. او گفت: من از بازي‌هاي ملي خداحافظي نکرده‌ام، چون هنوز مي‌خواهم براي انگليس بازي کنم. من هنوز هم دوست دارم با تيم انگليس وارد باشگاه صدتايي‌ها شوم و در مسابقه‌هاي قهرماني اروپا به تيم کشورم کمک کنم؛ اين هدفي است که سال‌ها به دنبال آن بوده‌ام و به هيچ وجه نمي‌خواهم آن را از دست بدهم.
    در همين زمينه، «يورو اسپرت» گزارش داد، او اعلام کرده که به خاطر عقايد «استيو مک لارن» از اين که باز هم نتواند به تيم ملي بازگردد، مي‌ترسد، ولي مک لارن اعلام کرده بود که درهاي تيم ملي براي بکام باز است.
    بکام که سرشناس‌ترين فوتباليست انگليسي است، گفت: اگر ديگر نتوانم براي انگليس بازي کنم، بسيار نااميد خواهم شد، ولي بازيکنان بزرگي استيور بوروس هم موفق نشدند، حتي يک بازي ملي را در کارنامه خود ثبت کنند.
    بکام در زمان مربيگري اريکسون، حدود پنج سال از مهره‌هاي ثابت تيم ملي اين کشور بود. ضربه آزاد زيباي او در مقدماتي جام جهاني 2002 برابر يونان و ضربه پنالتي او در دور نهايي اين بازي‌ها برابر آرژانتين از بهترين حوادث زندگي ورزشي اوست. او به ويژه پس از مسابقه‌هاي جام جهاني آلمان به خاطر عملکرد ضعيفش، مورد انتقادهاي شديد کارشناسان فوتبال قرار گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

خسارت 81 ميليون ريالي تماشاگرنماهاي بازي «پرسپوليس - سپاهان» به 57 دستگاه اتوبوس

تماماشاگرنماهاي بازي تيمهاي فوتبال پرسپوليس - سپاهان 81 ميليون و 420هزار ريال به اتوبوسهاي شركت واحد خسارت زدند.
    شركت واحد اتوبوسراني شهر تهران اعلام كرد: شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه تمام تلاش خود را براي آماده سازي ناوگان حمل و نقل عمومي به كار گرفته تا در ايام بازگشايي مدارس بدون هيچ وقفه‌اي به خدمات رساني به شهروندان علي الخصوص دانش‌آموزان بپردازد. اين در حالي است كه تماشاگرنماهاي بازي سپاهان و پرسپوليس در روز چهارشنبه 22 شهريور ماه از 246 دستگاه اتوبوس اعزامي به استاديوم به 57 دستگاه اتوبوس اين شركت خسارتي بالغ بر 81 ميليون و 420 هزار ريال وارد آوردند كه باعث خارج شدن از چرخه ناوگان حمل و نقل عمومي در اين برهه از زمان شده است.
    شركت اتوبوسراني تهران تاكيد كرد: لازم است مسوولان و دست‌اندركاران امر در جهت جلوگيري از اين ناهنجاري‌ها اقدامات لازم را صورت دهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •