های وب که عالیه من داشتم اما دیوونه بازی در اوردم خواستم برم شاتل شاتل هم نامردی نکرد گفت ببخشید پر شده !
های وب هم شانس من پر شد دیگه!
های وب که عالیه من داشتم اما دیوونه بازی در اوردم خواستم برم شاتل شاتل هم نامردی نکرد گفت ببخشید پر شده !
های وب هم شانس من پر شد دیگه!
منم دیدم اول فکر کردم تغییر کرده ولی تغییری نکرده یه مرحله که بری جلو برای پرداخت، مالیات و این چیزا بهش اضافه میشه و تبدیل میشه به همون عددی که قبل از این نشون میداد![]()
Last edited by Mehran14233; 08-08-2017 at 11:44.
با سلام
من غیر از یک مورد، سرویس دارای شبانه رایگان ندیدم. هفته پیش تعدادشون خیلی بیشتر بود. چیزی حذف شده؟ پارس آنلاین هم مثل سایرین شده؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
بستهای به اصطلاح انرژی! برای مشترکین قدیمی فعال شده؟
برای شما قابلیت خرید وجود داره؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوستان این بسته انرژی پارس آنلاین واسه بازی آنلاین کدوم تعرفش هست؟ من میخوام بگیرم لطفا اگه کسی از جزئیات تعرفش اطلاع داره بنویسه که من همونو بگیرم.
ممنون
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین از چه ساعتی شروع میشه؟ من سرویس 90 گیگ سه ماهه رو خریدم. یکبار استفاده کردم تو تایم شبانه و ترافیک مصرف نکرد. الان توی سایت هیچ توضیحی درباره شبانه پیدا نمیشه.
با سلام
اگر که شبانه باشه 2 تا 7 هست.
یکسری هم به اسم صبحانه؟؟ داشت (یا داره) که 5 تا 8 صبح هست.
Sent from my E2333 using Tapatalk
1 ساله سرویس 2 مگ پارس دارم
خطم روی 12 مگ بسته شده
تا الان سرعت زیر 1 مگ نیومده بود
امروز هرچی روشن و خاموش می کنم سرعت همش 400-500 کیلوبایت بیشتر نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعتتون نرماله!!!! و مشکلی نیست
بقیه این طوری نشده سرعتتون؟
به نظرتون خودشون سرعت رو محدود کردن؟
چی کار کنم واسه حل مشکل؟
(الان دو هفته ای هست که دوباره واسه 1 ساله دیگه تمدید کردم)
سلام دوستان قیمتاش چقدرتخفیف خورده همین ما یه6ماه شارژکردیم تخفیف خورد یه سوال من میرم پنل کاربریم این مدلی میار نه میتونی تمدیدسرویس کنی نه حجم بخری خواهشن یکی ببینه عکس میزارم ایا کسی مشکل منو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون راهنمائی کنین
صفحه وبشون مشکل داره. برای منم همینطوری میشه. البته اگه یکمی صبر کنی باید لود بشه . ( در واقع مشکل اینه که صفحه ناقص لود میشه بدلیل تاخیر بالا )
Last edited by ●●●FDR●●●; 10-08-2017 at 01:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)