تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 602 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من یه هدفون k44 دارم . ولی نمیدونم دارم از حداکثر کیفیتش استفاده میکنم یانه ؟ میشه پارمترهای لازم درباره هدفون رو بگین ؟ ممنون .
    مثلا اینا یعنی چی
    • بازه فرکانسی از 18هرتز تا 20کیلوهرتز
    • حساسیت 115 دسی بل
    • دارای امپدانس خروجی 32 اهم
    • حداکثر قدرت ورودی200 میلی وات

خیلی هم یوقوره اصلا دوسش ندارم میخام بفروشمش اگه ارزش داره نگرش دارم
    دباره ممنون

راستی لپتابمم اینم تا اینقد داره گفتم اگه به این مربوطه بگین بهترین حالتش کدومه مرسی
    Last edited by roya.rashidi; 05-09-2014 at 06:04.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام . من یه هدفون k44 دارم . ولی نمیدونم دارم از حداکثر کیفیتش استفاده میکنم یانه ؟ میشه پارمترهای لازم درباره هدفون رو بگین ؟ ممنون .
    مثلا اینا یعنی چی
    • بازه فرکانسی از 18هرتز تا 20کیلوهرتز
    • حساسیت 115 دسی بل
    • دارای امپدانس خروجی 32 اهم
    • حداکثر قدرت ورودی200 میلی وات

خیلی هم یوقوره اصلا دوسش ندارم میخام بفروشمش اگه ارزش داره نگرش دارم
    دباره ممنون

راستی لپتابمم اینم تا اینقد داره گفتم اگه به این مربوطه بگین بهترین حالتش کدومه مرسی
    سلام به شما
    وقتی از حداکثر کیفیت یک هدفون استفاده میکنید که از سورس تا گوش های شما همه چیز با هم در تعادل باشن مثلا اگه بهترین هدفون دنیا رو داشته باشید اما با ان به تراکهای با کیفیت متوسط گوش کنید ، اون هدفون برای شما در حد یک هدفون معمولی بیشتر نخواهد بود

قبل ار انتخاب هدفون بهتره همه چیزهایی که دارید رو یک جا مرتب کنید و بعد بر اساس اونها + چیزهایی که در نظر دارید از بین مدلهای موجود انتخاب کنید.

به هر حال پاسخ به اینکه حداکثر کیفیت هدفونتون الان دارید گوش میکنید یا حداقل باید پیش خودتون باشه.

زمانی که این هدفون رو خرید کردین بر چه اساسی خرید کردید؟
    مگه غیر از پارامترهای اون بود؟

یک هدفون فقط همینقدر ارزش داره که به صداش گوش کنید و از صداش لذت ببرید و موقع استفاده به شما اسیبی وارد نکنه ولاغیر چون بزرگی یا زشتی یا حتی شکسته بودن یک هدفون رو هیچ وقت نمی بینید مگر اینکه ازش استفاده نکنید.
    پس از هدفونتون لذت ببرید و بهانه های مدل جدید انتخاب کردن رو گردن هدفون تون نندازید چون همین هدفون رو چند وقت پیش با شوق از فروشگاه خریدید و با شوق بیشتر ازش استفاده کردید.

پنجره ای که اضافه کردید شامل گزینه های تنطیمی برای برنامه هایی هست که کدک یا اجرا کننده نرم افزاری مخصوص خودشون رو ندارن و از خود ویندوز کمک میگیرن که صدا رو پخش کنن و این تنظیمات زمانی کاربرد داره که اون برنامه به حدی ابتدایی باشه که به صورت خودکار نتونه فرمت دقیق فایلهای صوتی رو بازخونی و تنظیم کنه و شما بصورت دستی و با این تنظیم به ویندوز میگید که هر وقت با همچین نرم افزارهایی روبرو شد به طور پیش فرض هر نوع فرمتی که اونها درخواست کردن به فلان فرمت دلخواه من تبدیل و پخش کن

در آخر این تنظیمات مطمئنن هر چه رقم درشت تری باشه یعنی دقت بالاتر نه اینکه از یه صدای بی کیفیت یه صدای کریستالی تولید کنه
    برای هدفون فعلی تون همون پیش فرض ویندوز که 16 bit , 44100HZ هست بهترین انتخابه و اگه دوست داشته باشید می تونید تا 16 و 96000 بالا برید ولی نه خیلی چون تفاوتی نمیکنه و بیخودی مصرف یا پردازش سی پی یو بالا میره

شما هم موفق باشید.

3. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
    فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
    پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم

+
    +

به نظرتون کدوم یکی از هدفونهای بالا صدایی مشابه باند های jbl gto 938 دارن

5. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

klipsch x10
    حدود 400 تومنه. تنها گزینه تو این محدودست که من میشناسم. امیدوارم به اندازه کافی بیسش زیاد باشه براتون.

بیتس در مقابل قیمتش خوب نیست. تقلبی ها رو که نمی دونم. چونکه هزار جور و هزار شرکت می تونن تقلبی بزنن و چون صحاب ندارن، هرکدوم با اونیکی می تونه متفاوت باشه.
    ممنون
    ولی من overear میخوام

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض ..........

کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
    فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
    پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم

+
    +

به فکر کنم پاناسونیک صدای شبیه داشته باشه .

در کل به نظرم ep-630 صدایی واقعا عموم پسند داره . هر کسی داشته کاملا راضی بوده . منم خودم خریدم صدای واقعا عالی داره . بیسش هم انقدر ها نبود که میگفتن و ... . البته در حد هندزفری های سامسونگ هست . (همون که همراه گوشی های گالاکسی ارائه میشه.)

با این تفاوت که 5 برابر کیفیت بهتری داره .
    Last edited by sansa; 05-09-2014 at 18:47.

8. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هدفون برای کامپیوترم میخواستم برای همه نوع کاری مثل آهنگ، فیلم، بازی و... (زیاد حساس نیستم که همه رو خوب پخش کنه)
    قیمشتم حدودا 200 به پایین باشه چه بهتر حالا یه زره بالا پایین مشکلی نیست
    ممنون میشم کمکم کنید
    بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. از akg k77 تا هدفون های سوپرلوکس که صدای خیلی طبیعی دارن و در مقابل قیمتشون عالین.
    تا همین کریتیو ep630 و فیلیپس she3590.
    منطقاً وقتی برای کامپیوتر می خرن، هدفون فول سایز می خرن. k77 رو می تونین به عنوان توصیه نهایی من در نظر بگیرین. هدفون های سنهایزر هم خوبن. ولی واقعاً دقیق نمی تونم راهنماییتون کنم.

+

اون باند رو نشنیدم. ولی اگر از همین باندهای دوبس دوبسی باشه، کریتیو ep630 نزدیک تر است.

ممنون
    ولی من overear میخوام
    سونی xb600 خیلی خوبه.

10. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس واسه ی خرید کریتیو اقدام میکنم . راستی میخواستم بدونم ایا دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدم،خیلی روی کیفیت صدا تاثیر میزاره ؟ مثلا بنده هم آیفون دارم هم هواوی،یک عدد لپتاپ high end هم دارم که جنس قطعات کارت صداش از طلا هست طبق توضیخات خود کارخونه . حالا میخوام بدونم ایا کسی امتحان کرده که ببینه آیا کیفیت صدا روی گوشی های مختلف تفاوتی داره

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. از akg k77 تا هدفون های سوپرلوکس که صدای خیلی طبیعی دارن و در مقابل قیمتشون عالین.
    تا همین کریتیو ep630 و فیلیپس she3590.
    منطقاً وقتی برای کامپیوتر می خرن، هدفون فول سایز می خرن. k77 رو می تونین به عنوان توصیه نهایی من در نظر بگیرین. هدفون های سنهایزر هم خوبن. ولی واقعاً دقیق نمی تونم راهنماییتون کنم.
    خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون
    هدفون خوب و مناسبی هستش، تو همین رنج و کیفیت هدفون یا هدستی هستش که میکروفون هم داشته باشه برای صحبت اینجور چیزا؟
    ( فول سایز باشه مثل همین )

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا میخوام بدونم که هدفون از ترکیه تهیه کنم بصرفه تره یا تفاوتی نداره؟ Beats-urBeatsIn- EarEarbud Headphones این مدل مد نظرمه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پس واسه ی خرید کریتیو اقدام میکنم . راستی میخواستم بدونم ایا دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدم،خیلی روی کیفیت صدا تاثیر میزاره ؟ مثلا بنده هم آیفون دارم هم هواوی،یک عدد لپتاپ high end هم دارم که جنس قطعات کارت صداش از طلا هست طبق توضیخات خود کارخونه . حالا میخوام بدونم ایا کسی امتحان کرده که ببینه آیا کیفیت صدا روی گوشی های مختلف تفاوتی داره

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    ستاپ صوتی مثل یک زنجیر می مونه. همونطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیف ترین حلقه اون هست. توی مسیر صوتی هم همین منطق صادقه.
    فقط بحثی که هست اینه که ما چقدر خوبه که روی هرکدوم از این حلقه های زنجیر سرمایه گذاری کنیم. یا به عبارت دیگه چه موقع می گیم فلان حلقه زنجیر ضعیفه.
    کلاً کیفیتی که به گوش شما میرسه، تحت تأثیر سه عامله: 1- کیفیت آهنگ 2- کیفیت سخت افزار پخش صدا 3- کیفیت هدفون
    مهمترین عامل کیفیت آهنگ هست. بعدش کیفیت هدفون و بعدش کیفیت سخت افزار.
    حالا خود سخت افزار رو هم میشه در وهله اول به دوقسمت تقسیم کرد و بین اون ها هم رده بندی کرد اهمیت قطعات رو.

در مورد کارت صدا، من هیچ لپ تاپی رو نمی شناسم که کیفیت صدای کارت صدای داخلیش چیز خاصی باشه. حتی کارت صداهایی که جدا فروخته میشه، تنها برند ایسوس هست که تا حدی مطرحه. واقعیت اینه که کسی که می خواد صدا رو جدی گوش بده، از دک و آمپ جدا استفاده می کنه.

خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون
    هدفون خوب و مناسبی هستش، تو همین رنج و کیفیت هدفون یا هدستی هستش که میکروفون هم داشته باشه برای صحبت اینجور چیزا؟
    ( فول سایز باشه مثل همین )
    برای استفاده با کامپیوتر میکروفون داشته باشه؟
    هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
    به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    خب شما خودتون باید ببینید اگر از ترکیه میارید، چقدر براتون تموم می شه.
    قیمت اصلش توی ایران مثل اینکه حدود 490 تومنه. قیمت دلاریش حدود 90 دلاره. خب اگر بتونید خودتون از ترکیه بیارید و مالیات خیلی تعلق نگیره بهتون، منطقاً یک 100 تومنی لااقل به نفعتونه. ولی دیگه گارانتی بی گارانتی
    Last edited by rave-87; 06-09-2014 at 14:12.

15. 8 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •