تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 3017 اولاول ... 1841846850851451551651751851952052152252856861810181518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
    آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
    بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
    فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!
    اشتباه میکنی محمد جان ! من 128 نامحدود پارس گرفتم . تا 20 گیگ سرعت دانلود 1مگ بود بعد 20 گیگ یعنی آدم به کشتن میده ! سرعت افتضاح میشه جوری که عمرا بتونی یه صفحه باز کنی ! پینگ پارس هم که افتضاح !! حداقل مخابرات اگه سرعت واقعی ولی پینگش خیلی خوبه . تازه قیمت نامحدود هاش هم خیلی خوبه

2. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ایمان یکم اطلاعات بده
    سرعت؟
    محدود یا نامحدود؟
    دانلود شبانه؟
    محدود گرفتم فعلاً.نامحدودش گرونه بابا.فعلاً با همین کاملاً کارم راه میفته.بابا من اولین سرویسی که داشتم 1024 با 2گیگ در ماه بود.اونوقت با همون توی ساعات رایگان ماهیانه کلی دانلود داشتم.الان که دیگه تب و تاب دانلودم افتاده.اگر گاهی فیلم خوبی بیاد شب بذارم دانلود.اونم که سیستم رو تنظیم میکنم خودش روشن شه دانلود کنه خاموش شه.
    سرعت رو توی پست قبل گذاشتم که.بفرما:
    يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
    آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
    بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
    فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!
    واقعاً قیمت گذاریهاشون تخیلیه.راستی بچه ها واسه من شکر خدا دان استریم رو نبردن روی 4096 و همون 2500 مونده و در نتیجه نویزم زیاد نشد و کیفیت سرویس بد نیست.اینم پینگم:

4. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

محدود گرفتم فعلاً.نامحدودش گرونه بابا.فعلاً با همین کاملاً کارم راه میفته.بابا من اولین سرویسی که داشتم 1024 با 2گیگ در ماه بود.اونوقت با همون توی ساعات رایگان ماهیانه کلی دانلود داشتم.الان که دیگه تب و تاب دانلودم افتاده.اگر گاهی فیلم خوبی بیاد شب بذارم دانلود.اونم که سیستم رو تنظیم میکنم خودش روشن شه دانلود کنه خاموش شه.

واقعاً قیمت گذاریهاشون تخیلیه.راستی بچه ها واسه من شکر خدا دان استریم رو نبردن روی 4096 و همون 2500 مونده و در نتیجه نویزم زیاد نشد و کیفیت سرویس بد نیست.اینم پینگم:

شبانه سرعتت تغییر نمی کنه؟
    یعنی پینگ 2 مگ بهتره؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

شبانه سرعتت تغییر نمی کنه؟
    یعنی پینگ 2 مگ بهتره؟
    در مورد سرعت دانلود شبانه حدود 1 ساعت دیگه که توی ساعات رایگان بودم بهتون اطلاع میدم.همون فایل قبلی رو تست میزنم ببینم چقدر تغییر سرعت داره.

در مورد پینگ،به سرویس ارتباطی نداره.به گیت وی مربوطه.اما توی سرعت باز کردن صفحات مطمئناً علاوه بر پینگ،پهنای باند هم مؤثره(دانلود محتویات اون صفحه اعم از عکسها و فایلهای فلش و.. تا بارگذاری کامل)

7. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ظاهرا پارس آنلاین نامحدود هست ولی تا چند گیگ سرعتت بالاتره
    اشتباه میکنی محمد جان ! من 128 نامحدود پارس گرفتم . تا 20 گیگ سرعت دانلود 1مگ بود بعد 20 گیگ یعنی آدم به کشتن میده ! سرعت افتضاح میشه جوری که عمرا بتونی یه صفحه باز کنی ! پینگ پارس هم که افتضاح !! حداقل مخابرات اگه سرعت واقعی ولی پینگش خیلی خوبه . تازه قیمت نامحدود هاش هم خیلی خوبه
    خب من الان در ماه به 20 گيگ با سرعت 100 نياز دارم چيكار بايد بكنم؟
    الان 256 با سرعت 32 رو كجاي دلم بذارم؟! 512 هم بگيرم باز بشه 60 اونم به درد نمي خوره

يعني اونموقع كه 256 نامحدود داشت چطور با تست سرعتش دهن ما رو آب مي انداخت حالا كه 2048 محدود داره. به قول شاعر واي به روزي كه بگندد نمك!

9. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الان 256 با سرعت 32 رو كجاي دلم بذارم؟! 512 هم بگيرم باز بشه 60 اونم به درد نمي خوره

يعني اونموقع كه 256 نامحدود داشت چطور با تست سرعتش دهن ما رو آب مي انداخت حالا كه 2048 محدود داره. به قول شاعر واي به روزي كه بگندد نمك!
    به نظر من پارس آنلاین برای کسانی که استفاده متوسط دارن خوبه
    ولی حتما قبل از اینکه بری پارس آنلاین یک تحقیقی درباره سرعتش تو شهرتون بکن

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب محمد جان منم گفتم 15 گیگ در ماه مصرف دارم ولی اینجوری نشد ! همون سایت هایی که باز میکنی همش حجم میبره . اگه فیسبوکم میری که دیگه هیچی نگم بهتره فقط فکر دانلود 20 گیگ نباش چیز های دیگه رو هم در نظر بگیر که حجم میبره !

13. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من پارس آنلاین برای کسانی که استفاده متوسط دارن خوبه
    ولی حتما قبل از اینکه بری پارس آنلاین یک تحقیقی درباره سرعتش تو شهرتون بکن

من سه سال پارس آنلاين داشتم اگه شب عيد خطم رو جمع نمي كرد هنوز هم مشتريش بودم!
    وضعيت الانش رو نمي دونم براي نامحدود.
    ولي لااقل يه پشتيباني 24 ساعته داشت! يه پرداخت آنلاين داشت كه هر بار پا نشيم بريم اونجا!
    امروز بايد برم تكليف رو يه سره كنم

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من سه سال پارس آنلاين داشتم اگه شب عيد خطم رو جمع نمي كرد هنوز هم مشتريش بودم!
    وضعيت الانش رو نمي دونم براي نامحدود.
    ولي لااقل يه پشتيباني 24 ساعته داشت! يه پرداخت آنلاين داشت كه هر بار پا نشيم بريم اونجا!
    امروز بايد برم تكليف رو يه سره كنم
    از لحاظ امکانات که درست میگی
    ولی سرعت و کیفیت هم مهمه

16. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب محمد جان منم گفتم 15 گیگ در ماه مصرف دارم ولی اینجوری نشد ! همون سایت هایی که باز میکنی همش حجم میبره . اگه فیسبوکم میری که دیگه هیچی نگم بهتره فقط فکر دانلود 20 گیگ نباش چیز های دیگه رو هم در نظر بگیر که حجم میبره !
    من ميخوام يه اينترنت داشته باشم كه 24 ساعته سرور بازي باشم يه 15-16 نفر هم جوين بشن. روزي 4 گيگ اگه باشه خوبه نبود روزي يه گيگ هم بسته!
    فقط مي خوام بازي كنم
    ولي انصافا اين مخابرات پينگش خوبه:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •