خودش به شما گفت کاری ندارم چون گفت و گوی شخصی بود؛
اون جمله آخرتون دمش گرم داشت؛
واقعا دمشون گرم؛
خودش به شما گفت کاری ندارم چون گفت و گوی شخصی بود؛
اون جمله آخرتون دمش گرم داشت؛
واقعا دمشون گرم؛
اینکه اسمی از ویزه امید در اینترنت نیست همون بحث قبلی هست که بانکها مخفی کارها رو انجام میدن؟
مطمینید پارسیان بود!؟ چون قبلا سپه دقیقا به این اسم طرح داشت!
تو افتتاح حسابش نیست؛اما دوباره ازش سوال کردم؛گفت به اسم امید تو قیمت حساب هاش مینویسه؛که مبلغ مسدود شده رو هم مشخص کرده
با تشکر
در اینترنت بانک یا در سایت معمولیش نوشته؟ کلا اکثر بانکها حسابهاشون معمولیه در سایتهاشون
ایران زمین:
سه ماهه،بالای ۲۰۰ میلیون،۲۴%
کوتاه مدت روزشمار،۲۰۰میلیون ۲۱درصد
کوتاه مدت روشمار،۱۰۰هزار تومان،۱۸%
موسسه اعتباریثامن:
سپرده کوتاه مدت روشمار:
۲۰ هزارتومن تا ۵۰میلیون،۱۵%؛۵۰م تا ۱۰۰م٬۱۷%؛۱۰۰م به بالا ٬۱۸%
سپرده ۶ماهه و یکساله:
از ۱م تا ۱۰م، ۱۹%
از ۱۰م تا ۳۰۰م،۲۲%
از ۳۰۰م تا ۵۰۰م ،۲۳%
از ۵۰۰ تا ۱میلیارد،۲۴%
از ۱میلیارد به بالا،۲۵%
من فردا میپرسم در سایت و اینا چیزی نیس ببینیم چی میشه
دوستان نظراتشون رو دادن من هم نظر خودم رو میگم و بحث هم نمیکنم. همانطور که گفته شد همه میتونن تجارب و دیدگاه خودشون رو بگن
بهتره قید موسسات و بانکهای سرمایه ایران زمین اینده رو بزنید.
موسسه کاسپین ثامن الحجج و ... بود بالا اخبارش رو گذاشتم کاسپین رو. بیشترین سود رو هم میداد اون زمان.
ازما گفتن بود. خودمدن هم میدونیم مردم اعتماد زیادی ندارن به اینها اگر داشتن الان جولان دار بودن به خاطر همونم الان با تبلیغ این سودها میخوان نقدینگب جذب بکنن.
تاسیس و وجود 10 یا حتی 20 ساله هم دلیل بر قدرتمند بودن نیس! خود کاسپین برین ببینین کی تاسیس شدن
دوستان بازهم تکرار میکنم اینها دیدگاه من و به احتمال زیاد بسیاری از مردم کشور هست. الان اکثر مردم صندوق روز شمار مثلا بانک کشاورزی با سود 18 رو ترجیه میدن به موسسه با سود 23 حتی. برید ترازنامه ها و میزان جذب سپرده رو ببینید.
حالا بانک کشاورزی مثال بود سایر بانکهای مطرح.
در نهایت باز هم برای اینکه سو تفاهم نشه تکرار میکنم همانطور که دوستان گفتند همه در اظهار نظر ازادند و مردم خود تصمیم میگیرن
Last edited by shangil; 12-03-2017 at 22:25.
از بلاتکلیفی سپرده گذاران کاسپین تا دستفروشی کارمندان ثامن الحجج
دریافت خبر : یکشنبه 22 اسفند 1395
موسوی لارگانی گفت: موسسه اعتباری «کاسپین» نخستین موسسه ای نیست که دچار مشکلات اینچنینی شده و با ادامه این روند آخرین موسسه هم نیست؛ چرا که در سال های گذشته موسساتی همانند «ثامن الحجج» و «میزان» دردسرساز شدند.
به گزارش تابناک رضوی به نقل از بلاغ، اقدامات بانک مرکزی برای ساماندهی موسسات اعتباری غیرمجاز و مجاز تبعات منفی بسیاری داشته به طوری که سپرده گذاران تعاونی اعتباری میزان بعد از ۲ سال و سپرده گذاران ثامن الحجج بعد از یک سال و سپرده گذاران کاسپین بعد از ۴ ماه بلاتکلیف هستند. چند هزار کارمند ثامن الحجج بیکار شده اند و با وجود اطلاعیه بانک مرکزی وضعیت نامشخصی دارند و برخی از آنها دستفروش شده اند. از طرفی همزمان با ورود به چهارمین ماه مسدود شدن سپرده های مردم در موسسه کاسپین، کمیسیون اقتصادی از رئیس کل بانک مرکزی خواسته برای ارائه توضیح در این باره به مجلس برود. به گزارش تسنیم، موسسه اعتباری کاسپین که سال گذشته در چنین روزهایی مجوز شورای پول و اعتبار را گرفت، چند ماهی است با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و سپرده گذارانش را بلاتکلیف کرده است.این موسسه از انحلال ۸ تعاونی غیرمجاز شکل گرفته و بنا بوده در این مدت دارایی و بدهی های ۸ تعاونی منحله را به کاسپین منتقل کند ولی طبق اعلام بانک مرکزی تاکنون این مهم عملی نشده است. طولانی شدن فرآیند نقل وانتقال دارایی ها به کاسپین باعث مسدود شدن سپرده های مردم در این موسسه شده است. بانک مرکزی اما چند ماه بعد از آنکه مشکل موسسه کاسپین علنی شد اعلام کرد این موسسه مجوز نداشته و نباید شعبه تاسیس و از مردم سپرده دریافت می کرده است. این اظهارات اعتراض سپرده گذاران کاسپین را به همراه داشته است و تعدادی از نمایندگان مجلس پیش تر مکاتباتی را با رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی درباره تعیین تکلیف سپرده گذاران کاسپین داشته اند. براساس تازه ترین خبری که از بررسی وضعیت موسسه کاسپین به دست ما رسیده، بناست ...
Last edited by shangil; 12-03-2017 at 22:29.
این اخبار بالا فک کنم مرتبط بود با اپیک
فقط به خاطر این میارم ممکنه دوستان کمی طمع کنن.
نظر من اینه که به خاطر چند درصد سود کمی محتاط باشید حداقل در یک موسسه یا بانک پول نزارید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، عباسعلی پوربافرانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 22 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر آیین نامه ای با استناد به بند 6 ماده 49 در خصوص بررسی گزارش های عملکردی و نظارتی از اجرای قوانین گفت: علی رغم اینکه امروز در کشور با مشکلات متعدد موسسات اعتباری مواجه هستیم و هر روز بر تعدادآنها افزوده می شود هنوز مراجع پیگیری خاصی در خصوص آن نداشته اند.
نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: موسساتی همچون ثامن الحجج(ع)، پدیده، کاسپین و ... مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده اند در حالی که هنوز هیچ اقدام روشنی از سوی مراجع ذیربط صورت نگرفته لذا مجلس موظف است به استناد این ماده قانونی عملکرد دستگاه های ذیربط را در این خصوص اخذ و تصمیمات لازم را اتخاذ نماید./
البته کاری با خودشیریتی این نماینده مجلس ندارم ولی خب حرفش بر مبنای اخبار بوده و صحیح![]()
Last edited by shangil; 12-03-2017 at 22:29.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)