دوستان یه سوال. الان من تو مرخصی هستم و چند روز دیگه باید خودمو به یگان معرفی کنم. باید درجه ها و علائم رو به لباس نصب کنم و برم یگان یا نه ؟
دوستان یه سوال. الان من تو مرخصی هستم و چند روز دیگه باید خودمو به یگان معرفی کنم. باید درجه ها و علائم رو به لباس نصب کنم و برم یگان یا نه ؟
سلام لطف کن در رابطه با کارای کفالت توضیح بده. از تاریخ پست کردن مدارک تا دادگاه چه قدر طول کشید؟
سلام
بچه ها یه فرد متاهل با مجرد فرقشون توی سربازی چیه ؟!
بله باید مثل یه نظامی واقعی برید.
علیکم السلام
بله تفاوتهای وجود داره و کمی هوای شما متاهلها رو دارن (در مورد مرخصی اخر هفته و انجام ندادن کارهایی که کمی برا یه ادم کسر شان هست)
دوست لیورپولی عزیز
من شنیده بودم محل خدمت هم توی شعر زندگی آدم میفته
مثلا تهرانی دیگه نمیفته شمال
این درسته؟
کارهایی که برا آدم کسر شانه چیا هستن؟!
قانونش هست ولی به هیچ وجه منتظر نباش که تو شهر خودت بیوفتی!!!! این قانون فقط روی کاغذه ولی در عمل اتفاقات دیگه ای میوفته
خودت میری میفهمی!؟ وقتی یه آدمی که 4 کلاس سواد هم نداره بهت یه سری کارهایی میده که به شخصیت ادم گاهی توهین میکنه
وقتی با مدرک فوق لیسانس یا لیسانس بهت بگن برو زیر دست یه سربازی که تا کلاس چهارم ابتدایی درس خونده کار کن و اون بهت دستور میده فلان کارو بکن و فلان کارو نکن اونم فقط به خاطر اینکه پایت بالاتر از توئه اونوقت متوجه میشی یعنی چی؟؟! وقتی اون سرباز بهت یه تی میده دستت و میگه برو دستشویی رو بشور و خودش بالا سرت می ایسته و شروع میکنه بهت خندیدن و شکلک در اوردن میفهمی!!!
البته خدارو شکر کسی نتونست اینکارارو با ما کنه ولی دیدم سربازای لیسانسه که به این گرفتاری دچار شدن!!!
بچه ها اول ابان اعزامم سپاه افتادم .
حالا ارشد هم قبول شدم . جریان این تحصیل حین خدمت چیه؟
باید اعزام رو لغو کنم ؟
سلام کسی میدونه تو پادگان شهید هاشمی نژاد مرخصی شهری میدن یا نه(پنج شنبه،جمعه ها)؟؟یه سوال دیگه:قبل از اعزام سرمونو با شماره چند بزنیم؟؟؟
موهاتونو با شماره چهار بزنید. میتونید با هشت هم بزنین اما اون موقع وسطهای آموزشی باید یه بار دیگه اصلاح کنین.
دوستان آرم "نیروی زمینی سپاه پاسداران" باید بازوی چپ نصب بشه یا بازوی راست ؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)