تو تورنت شاید زیاد آپلود میکنه.![]()
تو تورنت شاید زیاد آپلود میکنه.![]()
دوستان 13 روز عید جزو قرار داد نیستش ؟ من حدودا اوخر آذر یه سه ماهه شارژ کردم ولی تو سایت اتمام مهلت رو زده برا اونور عید.
نه خب، ایناها
![]()
خب خواستن بهت حال بدن
ولی اگه می خواستن حساب نکنن می زدن تا 14 نه 11
برای منم تو عید افتاده ولی حساب شده![]()
ولی من سرعت آپلود رو روی یک کیلوبایت میزارم .... تورنتم مشکلی نداشت این 1 ماه اخر اینطوری شده زدم تو کار دانلود منیجر ... از وقتی هم اون پست رو دادم که سرعتم مشکلی نداره سرعتم خیلی کم شدده بین 40 تا 70 نوسان داره ... فکر کم صبانت فهمیده ...
از نرم افزار utorrent استفاده میکنید؟؟
یک مورد کلی در همین مورد عرض میکنم که کاملا برای خودم ثابت شده هست.
بنده خودم سرور دارم.زمانی که حتی وقتی سرعت آپلود رو به 1 یا 10 کیلوبایت تنظیم میکنماگه تورنت خوبی باشه میبینیم 100 کیلوبایت بر ثانیه داره آپلود میکنه(دوستان من خودم چک کردم سرور در اون موقع بدون تورنت خیلی کم آپلود میکنه یک وقتی به حساب باهوش من نذارین).اگر هم وقتی این مقدار لیمیت آپلود رو بیشتر کنم (اجازه آپلود بیشتری بدم) بیشتر آپلود میکنه و سرعت دانلودم بیشتر میشه.در کل فکر میکنم utorrent زیاد به این حرف ما گوش نمیده.
چون با خودش میگه هیچ کی دوست نداره seed بده.اگه هیچ کی نده پس کی بده؟؟
فکر هم نمیکنم صبانت زیادی بیکار باشه بفهمه.من که خودم کلی داره دانلود میکنم.کی به کیه؟
حقمه خوب.
![]()
از دوستان در مشهد هر کی 128 نامحدود صبا گرفته لطفا" بگه سرعت دانلودش چقدره .میخوام ببینم از 128 محدود پایین تره یا در حد همونه .مرسی![]()
همه مشکل دارند یا فقط من مشکل دارم؟
هر روز سرعت نوسان داره یا داغون داغونه یا خوبه خوبه
با چیز پی ان هم مشکل دارم اما نمی دونم مشکل ماله چیز پی انه یا صبا چون دوستم تو تهران رسانه داره واز همین چیز پی ان استفاده می کنه و مشکلی نداره
کسی یه تست از پینگ سرویس 128 میذاره؟(محدود)
درضمن کسی از کیفیت سرویس 128 محدود توی کرج خبر داره؟
بعد صبانتم مثل شاتله یا سایت وا میکنی 10 مگ میره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)