تو طرح زرین اعتبار ماهیانه هست ؟ من 4 گیگ خریدم نوشته اعتبار 10 روز یعنی به ماه بعد منتقل نمیشه ؟
تو طرح زرین اعتبار ماهیانه هست ؟ من 4 گیگ خریدم نوشته اعتبار 10 روز یعنی به ماه بعد منتقل نمیشه ؟
اره همون اول 2 گیگ شارژ میشه بعد خودکار دیگه اول هر ماه 2 گیگ شارژ میشه
در مورد تاریخ انقضا مطمئن نیستم ولی دوستم همون شارژ اتوماتیک هم زیادش اومده و میگفت ماه بعد باطل نشده و مانده ماه قبل با ماه جدید جمع شده اگه این درست باشه و ترافیک خودکار باطل نشه پس احتمالا اگه ترافیک اضافه هم بخری باطل نمیشه
از خودمم چون هم ماه قبل و هم این ماه تموم شد نمیتونم نظر بدم (تازه الان رفتم یه گیگ شارژ کردم تا از شبانه بتونم استفاده کنم)
خوب زنگ بزن به همون جا و اون یکی یوزر و پسورد رو هم بگیر
ولی یه چیزی اگه خودت ثبت نام کردی خودت برا پنل یوزر و پسورد ساهتی موقع ثبت نام از همون استفاده کن
نوشتن اعتبار اتوماتیک اخر ماه باطل میشه ولی همون اتوماتیک هم من تا حالا ندیدم باطل بشه ولی اعتباری که میخری رو بعید میدونم باطل بشه اون عدد هم چرت و پرت هست
ولی خوب باز بزار بچه هایی که زرین دارن نظر بدن چون من اکثر اوقات ترافیکم تموم میشه
با سلام
آقایون قصد خرید پکیج 2 مگابایت ماهیانه 8 گیگابایت ترافیک رو دارم
آیا شما پیشنهاد میکنید؟
سرعت دانلود به چه میزان است ؟
از اونجایی که من یک گیمر هستم، پینگ خیلی برام مهمه. پینگش خوبه آیا؟
تنها یک نکته اینکه من در حال حاضر 1مگابایت پارس آنلاین دارم. سرعت دانلودش 500 کیلوبایت هست و من راضی هستم.
آیا این 2مگابایت مخابرات راضی کننده است یا خیر؟
با تشکر فراوان
نه اوني که داري بهتر هست
سرعت این برا بیشتر افراد نهایت 220 هست ولی پینگش خوبه حالا نمیدونم پینگ شما چطوری هست
ولی در نهایت چون از مخابرات هست و ساپورت درست و درمونی نداره بیخیالش بشی بهتر هست بیشتر افراد اینجا هم از ناچاری به خاطر اینکه فیبر نوری بودن و نمیتونستن از جای دیگه بگیرن از مخابرات گرفتن
دوست عزیز میشه آی دی یاهوتو داشته باشم ؟ اینجا نمیشه سوال بپرسم
ممنون
منم خودم یه گیمر هستم و از صبح تا شب دارم cod انلاین بازی میکنم. پینگ مخابرات عالیه ولی باقی چیزاش اشغاله. مخابرات خیلی خر تو خر و بی در و پیکره. همون پارس انلاین بمون ناشکری نکن![]()
من اصلا یاهو نمیرم سوالی داری اگه عمومی هست اینجا بپرس وگرنه توی پ.خ بپرس
آقا من الان پارس آنلاین هستم، قیمت 10 گیگ ترافیک 40 هزارتومان است.
قیمت 10 گیگ ترافیک اضافه مخابرات طرح نوروزی چنده؟
تفاوت بین پکیج 1مگابایت و 2مگابایت مخابرات در چیه؟
سرعت دانلود مخابرات تو ساعاته شبانه خیلی افت سرعت داره؟ ( ساعت 1 تا 7 )
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند، لطفا از Speedtest.net یک تست بگیرن و اینجا بذارن
و همین طور ممنون میشم از این آی پی، پینگ بگیرین و نتیجه رو اعلام کنید:
62.60.138.197
با تشکر فراوان
سلام
من واقعا متاسفم که این مخابرات انقدر درهم برهمه. میخواستم کمپین نوروزی نامحدود 256 کیلو رو بگیرم زنگ زدم 2020 میگه باید حتما بری ولیعصر. صبح پا شدم با بدبختی رفتم اونجا زنه برگشته ائل که میگه نباید میومدی اینجا باید از طریق سایت ثبت نام کنی. میگم بابا 2020 گفته بیام من نامحدود میخوام، میگه سرعتتون با 8 نفر دیگه تقسیم میشه میشه 32 کیلو!یعنی دایل آپ شرف داره به این. بعد میگم خوب چرا از اول اطلاع رسانی درست نمیکنید مردم این همه راه پا نشن بیان اینجا؟ یا چرا 2020 درست جواب آدم رو نمیده؟ میگن 2020 به ما ربطی نداره!!!!! 2020 اطلاع نداره!!!! منم گفتم مگه همه شما توی یه سازمان کار نمیکیند چرا برای یه قضیه هرکدومتون یه جوری حرف میزنید؟
آخه 2020 به من گفت این طرحها 1 ماهه 3 ماهه هم داره ولی اینا امروز میگفتن فقط 6 ماهه و 1 ساله داریم. توی این طرحامون هم فقط 2 مگ هست که 2 مگه تازه اونم میگن! یعنی خودشون نمیدونن یا میدونن خودشون رو زدن به اون راه.
چطور مردم رو سرکار میزارن برای فروختن جنسشون. متاسفم.....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)