دوستان چی شد ؟ مودم من usb یه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوستان چی شد ؟ مودم من usb یه
بین 5 تا 10 روز طول می کشه که رانژه بشه
ببین دوست عزیز هر جا که تلفن وصل می کنی باید اسپیاتر نصب کنی وگرنه انقدر نویز رو گوشی میاد که صدا به صدا نمیرسه.
ای دی کالر نیازی نداره
داغ کردن مودمها کمی معمولی . میتونی یک فن بهش وصل کنی تا به خنک شدنش کمک کنه
اگر دانلودت 14 هست هیچ مشکلی نداره. به علت نوسانات این سایتهای هر دفعه سرعت بالا پایین میزنه
در ادامه ي صحبت آقا درويش بگم بهترين كار براي تست سرعت دانلود كردنه. شما از يه سرور پرسرعت مثل همين رپيد شير كه الهي زير خاك برهبزن دانلود بشه 10-15 ثانيه صبر كن ببين سرعتت چنده. (حتماً از يه برنامه دانلود منيجر اصتفاده كن). اين سايت ها هركدوم يه چيزي ميزنن ولي يكي دوتاشون نسبتاً دقيق ميدن. اگه 128 داري سرعت دانلود بايد روي 16 باشه. اگه كمتر بود زنگ بزن پشتيباني با جديت و عصبانيت
بگو كه يا الآن سرعتم 128 واقعي ميشه يا ميام اونجا شركتتون رو با خاك يكسان ميكنم!
يه فيلم هم بذار كه توش تيراندازي داره صداي اسپيكر رو زياد كن طولي نميكشه كه سرعتت 128 كه سهله ميشه 512
خواستي يه سوت بزن منم ميام كمك!
اين روش رو تا حالا جايي لو نداده بودم شما هم نگين!
ولي جدي تا با اين شركت ها جدي نباشي از سر و كولت بالا ميرن. اگه گفت هميني كه هست بگو ميام هزينه نصبو از حلقومتون ميكشم بيرون ميرم از فلان شركت ميگرم.
adsl2 قیمتش چنده؟
الآن سرعتم هفتاده بابا اگه 14 کیلوبایت دانلود میکرد که دیگه کلامو مینداختم هوا . الآن سرعت 70کیلوبیته !!!
پست های قبل را می خواندی خوب بود .(تو صفحات قبل در مورد ADSL2 گفتن)
من هنوز adsl نگرفتم چون قبض تلفن این ماه مون خیلی شده و مسئول صبا نت گفت قبض قبلی قبول نیست!
من هم فعلا بی خیال شدم. ولی از ذوقم رفتم یه مودم asus am 602 خریدم.
به قیمت 46 هزار تومن.(برای دوستانی مثل خودم که دنبال قیمتن!)
یه اسپلیتر هم توش بود.
من باید برای هر تلفنی که تو خونه داریم یه اسپلیتر دیگه هم بخرم؟
مبارکه دوست عزیز - وقتی گرفتی تازه میفهمی اینترنت چیه . ضمنا اگه دقت نکنی ممکنه بفهمی کلاه برداری چیه مثل من ! . البته منم کوتاه نمی آم تا حقم رو نگیرم .
بله باید بر هر گوشی اسپلیتر بذاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)