چی گرفتی؟
منکه اومدم بگیریم گیج شدم یه برند درست حسابی کمبو نداره یا موجود نیست
چی گرفتی؟
منکه اومدم بگیریم گیج شدم یه برند درست حسابی کمبو نداره یا موجود نیست
کسی نیست راهنمایی کنه؟!!!!!!!1
شما در آخر درخواست جواب خودتو دادي! ديگه كي چي بگه؟
اگر ذهنت دنبال پانا هست؟ كه من فكر نميكنم نيازهاي شمارو جواب بده. يعني مدلي داشته باشد كه اين همه قابليت داشته باشد.
شما بايد يا آمپلي فاير و بلندگو بخري با يك مديا پلير و يا پكيج سينمايي مدل هاي كه بلوري پخش مي كنند.
كه فكر نميكنم بلوري به كار شما بياد چون بيشتر نظرت روي هارد و پخش فيلم از روي هارد؟ پس مديا پلير برات خوبه. با يك سيستم مناسب سليقه شما
شما یا دنون رو بگیر به همراه پایه جداگانه و یا اینکه برو سراغ سری های rs پایونیر.
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
جامو 606 رو یا آمپ 1611 برندار.بهتره با 1911 برداری و یا 2311 که خیلی ایده آل هستش.
سمت اون ست بلندگوی مرنتز نرو که اصلا صدای جالبی نداره.
سلام.جامو 606 و دنون 1611 رو ، هر کدوم جداگونه چند میگفت؟
سلام
من پست های قبلی رو تقریبا" تمامش رو دیدم و تو انتخاب آمپ واقعا کمکم کرد .
من میخوام پایونیر 1020K بردارم . ممکنه ست اسپیکری 5.1که بتونم با این آمپ ست رو کنم رو معرفی کنید .
اول خواستم RS77 بردارم ولی آمپ 520 زیاد راضیم نکرد به لحاظ تعداد ورودی ها .
اگه بتونم با حدود 500 تا 700 اسپیکر پیدا کنم خوب میشه .
ممنون از راهننمائی شما
سلام
من در مورد مدل سیماران و مارشال سوال داشتم
کسی نظری داره ؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام دوستان
کسی قیمت جامو مدل 608رو میدونه اصلا تو ایران هست این مدل ؟چه آمپی واسش خوبه ؟
دوستان خواهشا یه مدل خوب با ویژگی های فوق معرفی کنید
بودجه : 300
اول قصد داشتم novatron ntr 83d را بگیرم که یه تاپیک 60 صفحه ای تو انجمن براش پیدا کردم و تمام 60 صفحه را خوندم و همه میگفتند گیرنده دیجیتالش مشکلات فراوانی داره که مثل اینکه با آپدیت هم درست نشده!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بخوام خودم از دوبي سينما خانگي بيارم و بخوام گمركي هم بدم مشكلي داره ؟تعرفه گمركي چقدر هست؟اجازه ترخيص ميدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)