تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 1024 اولاول ... 184184685085145155165175185195205215225285686181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اون وقت شما چطوری میخونید؟ چطوری درس میدن؟ کتاب رو هم نگاه میکنید یا نه؟ اصلا میرسید؟
    ما که دبیر فیزیکمون اینقدر افتضاحه!!!! فکر کنم قبلا گفتم خیلی بد درس میده. به زور رسید تمرینا رو حل کنه. خداییش هروقت با بچه ها میشینیم از دبیرا میگیم، همیشه میگیم خدا رو شکر که ما این کلاس تست فیزیک مدرسه رو میریم!
    این کلاس تسته و اینم جزوه داده خریدیم ازش، همش از روی همون درس میده. یه جزوه ی دیگه هم داره که فقط تسته، هر جلسه میگه برید فلان تستها رو که مربوط به درسشه رو حل کنیم و بعد جلسه بعدش، میگه اوناییش که اشکال داشتینو پا تخته بنویسین تا بیام حل کنم. واقعا کارش درسته!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

اون وقت شما چطوری میخونید؟ چطوری درس میدن؟ کتاب رو هم نگاه میکنید یا نه؟ اصلا میرسید؟

تو کلاس ما هیچ کدوم از بچه ها, اصلا هیچ یک از کتاب های درسی رو به جز ادبیات و دینی رو باز نکردن و همونطور آک تو خونه نگه داشتن
    سلام دوست عزيز ...
    من كسي نيستم كه بخوام توصيه اي كرده باشم ، ولي به عنوان كسي كه تجربه يك سال پيش دانشگاهي و يك سال كنكور رو داره ، مي گم كه كتاب درسيتون رو خوب بخونيد ، خداييش حيفم مياد ، بعضيها كلي وقت مي زارن روي درسها ولي نتيجه اي نمي گيرن و جز نا اميدي براشون نتيجه اي نداره ! ، توصيه مي كنم حتما كتاب درسيتون رو خوب بخونيد و مخصوصا روي تمريناتش مسلط بشيد ، باور كنيد امتحانات پيش دانشگاهي و كنكور همش همين كتابه ، چند درصد از سئوالات هم كمي خلاقيت مي خواد ، باور كنيد اگه كتاب رو نخونيد خيلي عقب مي افتيد ...
    اون معلمي كه مي گه كتاب من رو بخريد هم به خاطر اينه كه يه پولي در بياره ، من جاي شما بودم باهاش يه دعواي حسابي مي گرفتم و اگه باز تكرار مي كرد ، مستقيم مي رفتم آموزش و پرورش ! ، از اين معلم هاي مفت خور زياد داشتم ، يكيش معلم هندسه ي سال دوم كه خدا ازش نگزره به همه شاگرداش مديونه ....

شديدا توصيه مي كنم كتاب درسي رو بخونيد و روي مثالها و تمريناتش مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تست و ...

چيزي كه خيلي آدم رو گول مي زنه جزوه هاي زيادي هست ، من شخصا از هيچ جزوه اي استفاده نمي كنم ، اگه توي درسي كتاب برام كافي نباشه يه كتاب آموزش و تست مي گيرم و با اون تمرين مي كنم ...

چند هفته امتحان كنيد ، روي كتابتون مسلط بشيد و بعد بريد سراغ تستهاي كنكورهاي چند سال اخير ، مي بينيد كه سئوالات چقدر براتون آشنا است ، باز هم مي گم سعي كنيد روي كتاب و مثالهاش و تمريناتش كاملا مسلط بشيد ...

نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )

به اميد موفقيت همگي ...

3. 3 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من تو دفترچه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو 5 زدم درصورتی که متولد 69 هستم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نكته ي ديگه اين كه براي كنكور توي آزمونهايي شركت كنيد كه سئوالاتشون از كتاب طرح ميشه ، مثل گزينه ي دو يا سنجش ( مخصوصا سنجش )
    نمیدونم چی بگم از این گاج.

یه سئوالای مسخره ای مطرح میکنه آدم هاج و واج میمونه. شما اگر 100 بار هم کتاب رو بخونی نمیتونی به سئوالاش جواب بدی (این حرف دبیر گسسته و دیفرانسیل بود).

سئوالاش رو از کتابهای خودش مطرح میکنه به احتمال خیلی زیاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هنوز کسی بعد من پست نداده؟

من رفتم یه امتحان دادم و اومدم.

دین و زندگی داشتیم ولی از شانس بد معلم ما سئوالات رو طرح نکرده بود. خیلی افتضاح بود. اصلا انتظارش رو نداشتم. من روی این یکی خیلی حساب کرده بودم و احتمالا اگر معلم ما سئوالات رو طرح میکرد اگر 15 نمیگرفتم 14 رو میگرفتم (از 15 نمره) ولی حالا شاید 10 بشم.

البته یه سری قوانین تو امتحانات هست:

1: در درس دین و زندگی اگر جواب سئوالی رو بلد نبودی, بهتره از جملات و عباراتی همچون: برای رضای خدا, جلب رضای او, کسب مقامات معنوی, دیدار با محبوب حقیقی و این گونه جملات استفاده کنی.

2: در دیفرانسیل اگر جواب سئوالی رو بلد نبودی, حداقل کاری که میکنی, این هست که از عبارت داده یه مشتق میگیری شاید یه نمره گیرت بیاد.

3: در ادبیات اگر سئوال چگونگی نثر کسی بود استفاده از جملات و عباراتی همچون, زیبا و جذاب, روان و خواندنی, تکه کلام های جالب, سلیس و... توصیه میشود.
    Last edited by online_amin; 10-01-2010 at 08:52.

7. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم بچه ها درگیر امتحانات هستید الانم بحث امتحان.... ولی من که امتحان ندارم
    یه سوال داشتم این کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی اگه کسی وقت نداشته باشه میشه همون بخش اخرش خوند که تقسیم بندی کرده ادبیات غنایی... یا حتما باید اون قسمت شناخت جمله... بخونیم تا بفهمیم؟!؟!
    تو امتحانات هم موفق باشید البته زیادم جدی نگیرید

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من الآن از امتحان شیمی اومدم.
    بزرگترین اشتباهی که کردم این بود کتاب درسی رو نخوندم ونشستم جزوه معلممون رو خوندم.اکثر سوالات از خودآزمایی های کتاب بود.
    الآن تازه می فهمم که خوندن کتاب درسی چه قدر مهمه.

حاجی جون من که در تاپیک معرفی کتابها گفتم که کتاب درسی خیلی خیلی خیلی مهمه. همون آقای بازرگانی هم گفته که هیچ کتابی کتاب درسی نمیشه . از بین کتابهای درسی بازم شیمی از همه بهتره.

10. 3 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان . خوبید؟چاقید؟

الان کمتر از 5 ماه و بیست روز مونده به کنکور.
    من هم به دلیل انحرافات دوره دبیرستان الان دانشجوی پیام نور هستم(منظورم این نیست که پیام نوریها منحرفا اما بیشترمون میتونستیم بهتر باشیم این دو ترم رو مرخصی گرفتم و میگیرم برای کنکور امسال.
    تا حالا چیز زیادی نخوندم به نظر دوستان و مخصوصا با تجربه ها میتونم تو این مدت خودم رو برسونم؟!:( درسها و درک و فهمشون زیاد سخت نیس واسم . 7 سال راهنمایی و دبیرستان و پیش رو هم تیزهوشان بودم که خوب شاید هم یه ذره باهوش باشم که بشه روش حساب کرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا من پس فردا شیمی دارم و امروز دینی داشتم.

چی همه مطلب داره این شیمی.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

12

حالا تو چرا همش منو میزنی؟
    مهم اینه که یه نمره قبولی بگیریم پاس شیم بریم.خدا رو شکر بعدیش ما امتحان دینی داریم وسه شنبه هست.
    مثل این شیمی صبح نیست ظهره.راحت میشه یه روز ونیم علاف بگردم وصبح امتحان بیام 6 تا درس بخونم واینم پاس شم.دینی که آسونه خدا رو شکر.

حاجی خلاف یه پیشنهاد دارم برات . میگم تو این درس و مدرسه رو ول کن . کنکور میخوای بدی که چی . برو دبی .

نه نه دبی نرو . اونجا سه میشه . اونجا خوب نیست . برو لندن .

صبح امتحان میخوای 6 درس بخونی ؟ نکنه معلمی . میخوای از 6 درس سوال طرح کنی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •