تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 773 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه مسئله دیگه اینکه توی این صفحه عریض این ال سی دی ها که سبب میشند آدمها به عرض کش بیایند خوشم نمیاد. آیا راهی داره که اینجوری نشه و آدمها با قد و قواره طبیعی خودشون نشون داده بشند؟ یه چیزهایی درباره aspect ratio و نسبتهای 4:3 و 16:9 خوندم که درست متوجه نشدم. این تنظیماتی که میشه برای همه کانالها جواب میده یا نه؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    الان Sony LED 3D توی بازار ایران (هم تهران و هم بانه) هست؟ اگر هست، چه مدلیه؟
    ممنون...

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

یه مسئله دیگه اینکه توی این صفحه عریض این ال سی دی ها که سبب میشند آدمها به عرض کش بیایند خوشم نمیاد. آیا راهی داره که اینجوری نشه و آدمها با قد و قواره طبیعی خودشون نشون داده بشند؟ یه چیزهایی درباره aspect ratio و نسبتهای 4:3 و 16:9 خوندم که درست متوجه نشدم. این تنظیماتی که میشه برای همه کانالها جواب میده یا نه؟
    اون كه كش مياد به دليل 16:9 نبودن بعضي فيلمها از مبدا هست الان ديگه اكثر فيلم ها و حتي فوتبال هاي شبكه سه به صورت 16:9 پخش ميشه كه توي تلوزيون معمولي( 4:3) بد ميشه پس از اين بابت مشكلي نداره در مورد تصاوير 4:3 هم با اينكه كش مياد ولي خيلي زود عادت ميكني به طوري كه وقتي تلوزيون معمولي ميبيني فكر ميكني اونها چقدر به صورت عمودي كش اومدن.
    البته توي اكثر مدلها گزينه تبديل به 4:3 هست كه تصوير جمع ميشه و گوشه هاي چپ و راست صفحه سياه ميشه ولي مطمئنا ازش استفاده نخواهي كرد

4. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد tv های فلیپس سری 8 و 9000 چیه اصلا میارزه

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟دوستان لطفا جواب بدید.
    در ضمن بین این دو جمله فرقی هست؟
    "مانیتور با قابلیت تلویزیون شدن" - "تلویزیون با قابلیت مانیتور شدن"

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی جابه .... یه سری صحبت ها رو آدم میشنوه و واقعا به فکر فرومیره .

سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهید
    بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
    موفقیت شمارا آرزومندم
    آخه دوست عزیز برارد من شما قبل از اینکه تهمت دروغ و ... بزنید میشه پست بنده رو یکبار دیپه بخونید ؟ بنده حرفی از مدلی از سامسونگ زدم ؟ اینکه شما یه tv خریدی و ازش راضی نبودی دلیل نمیشه بیای و به کاربر دیگه ای اتهام بی مورد بزنی !

بنده گفتم برای خرید حتما قبلش برید ببینید مدلهایی که میخواید بخرید رو ! دروغ گفتم ؟ آخه بنده ی خدا شما خودت اگ همین کار رو میکردی قبل از خریدت که الان مدلی نمیخوریدی که ازش ناراضی باشی !!!! نمیدونم چی بگم دیگه ...

در مورد v20 هم همه بچه ا میدونند من چقدر دنبالش بودم . در به در دبال vt20 بودم . همه جا هم رفتم آخر سر panasonic v20 رو گنار panasoinc d25 دیدم و در نگاه اول اصلا خوب نبود . به خاطر همین رفتم توی مغازه در مورد سورسی که به tv ها داده از معازه دار پرسیدم . و اتفاقا به نور محیط هم کاملا توجه کردم و نوز کاملا نرمال بود . از اون به بعد دیگه دنیال v20 نرفتم . از d25 نمیگم قطعا بدتر بود ولی توقعی که من ازش داشم این بود که خد اقل بشه گفت از d25 بهتره اما ئاقعا من این رو نمیتونم بگم .

حالااین وسط نارضیاتی شما از 6960 چه ربطی به d25 و v20 داره دیپگه نمیدونم .

عجب!!! یعنی کنتراست و برایتنس و وضوح حرکت و دقت رنگ و اشباع رنگ و جزئیات و چه و چه اینا همش الکیه واسه خندس؟

جوابتونو جناب alucard عزیز داد خدارو شکر که با شکل و مدرک و دلیل داد هر چند شماها هر چی بگن متوجه نمیشین بازم میرین زیر نور 50 تا لامپ تصویر پلاسمارو بقل lcd نگا میکنید میاین همه دنیارو و با اون همه موسسه و سایت و مجله و دب دبه او کب کبرو میبرین زیر سوال با کمال احترام لطفا اگه سواد یا تجربه کافی ندارین نظرات ارزشمند ابراز نفرمائید
    ببخشید استاد که با دو تا جمله خاطر گرامیتون رو رنجوندم ! اما اگه ایرد ازم نمیگید این یکی دو جمله ی دیگه هم تحمل کنید و به بزرگی خودتون ببخشید .

دوست عزیز من اونقدرها هن کندذهن نیستم به خدا . شما چطور معنی این جمله ی من رو نتونستید درست بداشت کنید !!!

وقتی میگم تعریف دقیق از کیفیت تصویر نداریم یعنی معیار مشخصی برای سنجش کیفیت تصویر نداریم . یعنی معیارهای هر شخصی ممکنه با شخص دیگه متفاوت باشه !

مثلا یه display میبیم میگم به چه وضوحی داره عحب با کیفیته ! بقلیم میگه چه کنتراست پایینی داره چه بی کیفیته ! دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم !

منظور اصلیم رو هم حتما متوجه نشدید دیگه پس واضح تر میگم . منظورم اینه که برتری یک تکنولوژی دیگه به تکنولوژی دیگه لزوما دلیل بر "کیفیت تصویر بالاتر" نیست . چون هر تکنولوژی معایب خودش رو داره .

حتی جور دیگه ای هم میشه به قضیه نگاه کرد !

یکی میگه برای من دستگاهی با ارزش تر و مناسب تره که محان بیشتری داشته باشه : اینجا میشه گفت تکنولوژی پلاسما با توجه به مسائلی که همه کم و بیش ازشون آگاه هستیم ه صورت بالقوه محاسن بیشتری نسبت به lcd داره .

اما ممکنه یکی بیاد بگه برای من دستگاهی مناسب تر و با ارزش تره که معایب کمتری داشته باشه : اینجاست که به نظر من (تاکید میکنم به نظر من) lcd ها شاید از بعضی از محاسن پلاسما ها برخوردار نباشند اما معایبشون جزیی تر و قابل گذشته .

در مورد مقایسه ی پلاسما و lcd در کنار هم هم فکرمیکنم انقدر بحث شده که الان بچه های فروم های دیگه هم در مورد شرایط نوری و .... محیط مقایسه اطلاعات کافی داشته باشند .

عزیز جان یک نصیحت از من به شما لطفا اینجا در مورد سامسونگ و led بد نگو که به رگ غیرت خیلیا بر میخوره کلا اسم اینجارو باید بزارن راهنمایی برای خرید سامسونگ مناسب.
    اینجور صحبت کردن توی فرومی که میخواد سری تو سرا داشته باشه مناسب نیست دوست عزیز .

بزارید رک باهاتون صحبت کنم . اگر منظورتون با من هست که کلا ما محصول سامسونگ تو خونه نداریم فقط من گوشیم galaxy هست و من خودم دیسپلیم lg lx9500 هست .

اگرم منظورتون کاربر ttanhayam هست باید بگم که نهایت بی انصافی رو در حق ایشون دارید میکنید . به شخصه از روزی که به قصد خرید hdtv اومدم توی این فروم تا وقتی که انتخابم رو کردم و tv رو خریدم فقط 2 نفر به معنای واقعی و بی تعصب کمکم کردن یکی همین استاد ttanhayam بود و اونیگی هم استاد alucard . که واقعا حتی رگه هایی از تعصب هم من درصحبت های این 2 نفر نمیبینم ! البتهشاید شما هنوز فرق علاقه مندی با تعصب رو درست متوجه نشدی ! شاید مثلا آقاق alucard از پلاسما خوشش بیاد و با دلیل و منطق هم ازش دفاع کنه اما هیچ وقت دیده نشده که ایشونه بدون منطق و کورکورانه فقط از عقاید خودش دفاع کنه که اون رو بهش میگند تعصب بی مورد . همینطور جناب ttanhayam . از این دو نفر هم عذرخواهی میکنم اگر ناراحت شدند اما بعضی مواقع نیازه یه سری مطالب رو بدون رو در بایستی بگیم تا از مشکلات بعدی جولوگیری بشه . به قول معروف جنگ اول به از صلح آخر .

راستی دلیل اصلی که من lx9500 گرفتم راهنمایی ttanhayam و البته ریویوهایی که خوندم بود . اگر ایشون از سامسونگ جانب داری میکنه پس چطور باعث شده که من lg بخرم ؟! و البته دمش هم گرم خیلی از خریدم راضیم .

در آخر اگر مطالبی نوشتم و یا حرفی زدم که دوسان رو ناراحت کرده همینجا عذرخواهی میکنم . هدفم فقط کمک بوده . چون میدونم hdtv خریدن . یک خرید کوچیک نیست .
    Last edited by mehrdad_ati; 18-05-2011 at 13:05.

8. 4 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان نظرتون در مورد tv های فلیپس سری 8 و 9000 چیه اصلا میارزه

بسيار Tv هاي خوبين ، بخصوص 9705 ...ولي مشكل اينجاس كه گارانتيه درست و حسابي ندارن(البته اگه گارانتي برات مهم باشه ، تو پاساژ شركا ميگفتن گارانتيش الرمس ه) و اينكه خدمات پس از فروش درست درموني هم نداره . ولي Tvهاي با كيفيتي هستن.

10. 5 کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی جابه .... یه سری صحبت ها رو آدم میشنوه و واقعا به فکر فرومیره .

آخه دوست عزیز برارد من شما قبل از اینکه تهمت دروغ و ... بزنید میشه پست بنده رو یکبار دیپه بخونید ؟ بنده حرفی از مدلی از سامسونگ زدم ؟ اینکه شما یه tv خریدی و ازش راضی نبودی دلیل نمیشه بیای و به کاربر دیگه ای اتهام بی مورد بزنی !

بنده گفتم برای خرید حتما قبلش برید ببینید مدلهایی که میخواید بخرید رو ! دروغ گفتم ؟ آخه بنده ی خدا شما خودت اگ همین کار رو میکردی قبل از خریدت که الان مدلی نمیخوریدی که ازش ناراضی باشی !!!! نمیدونم چی بگم دیگه ...

در مورد v20 هم همه بچه ا میدونند من چقدر دنبالش بودم . در به در دبال vt20 بودم . همه جا هم رفتم آخر سر panasonic v20 رو گنار panasoinc d25 دیدم و در نگاه اول اصلا خوب نبود . به خاطر همین رفتم توی مغازه در مورد سورسی که به tv ها داده از معازه دار پرسیدم . و اتفاقا به نور محیط هم کاملا توجه کردم و نوز کاملا نرمال بود . از اون به بعد دیگه دنیال v20 نرفتم . از d25 نمیگم قطعا بدتر بود ولی توقعی که من ازش داشم این بود که خد اقل بشه گفت از d25 بهتره اما ئاقعا من این رو نمیتونم بگم .

حالااین وسط نارضیاتی شما از 6960 چه ربطی به d25 و v20 داره دیپگه نمیدونم .

ببخشید استاد که با دو تا جمله خاطر گرامیتون رو رنجوندم ! اما اگه ایرد ازم نمیگید این یکی دو جمله ی دیگه هم تحمل کنید و به بزرگی خودتون ببخشید .

دوست عزیز من اونقدرها هن کندذهن نیستم به خدا . شما چطور معنی این جمله ی من رو نتونستید درست بداشت کنید !!!

وقتی میگم تعریف دقیق از کیفیت تصویر نداریم یعنی معیار مشخصی برای سنجش کیفیت تصویر نداریم . یعنی معیارهای هر شخصی ممکنه با شخص دیگه متفاوت باشه !

مثلا یه display میبیم میگم به چه وضوحی داره عحب با کیفیته ! بقلیم میگه چه کنتراست پایینی داره چه بی کیفیته ! دیگه واضح تر از این نمیتونم بگم !

منظور اصلیم رو هم حتما متوجه نشدید دیگه پس واضح تر میگم . منظورم اینه که برتری یک تکنولوژی دیگه به تکنولوژی دیگه لزوما دلیل بر "کیفیت تصویر بالاتر" نیست . چون هر تکنولوژی معایب خودش رو داره .

حتی جور دیگه ای هم میشه به قضیه نگاه کرد !

یکی میگه برای من دستگاهی با ارزش تر و مناسب تره که محان بیشتری داشته باشه : اینجا میشه گفت تکنولوژی پلاسما با توجه به مسائلی که همه کم و بیش ازشون آگاه هستیم ه صورت بالقوه محاسن بیشتری نسبت به lcd داره .

اما ممکنه یکی بیاد بگه برای من دستگاهی مناسب تر و با ارزش تره که معایب کمتری داشته باشه : اینجاست که به نظر من (تاکید میکنم به نظر من) lcd ها شاید از بعضی از محاسن پلاسما ها برخوردار نباشند اما معایبشون جزیی تر و قابل گذشته .

در مورد مقایسه ی پلاسما و lcd در کنار هم هم فکرمیکنم انقدر بحث شده که الان بچه های فروم های دیگه هم در مورد شرایط نوری و .... محیط مقایسه اطلاعات کافی داشته باشند .

اینجور صحبت کردن توی فرومی که میخواد سری تو سرا داشته باشه مناسب نیست دوست عزیز .

بزارید رک باهاتون صحبت کنم . اگر منظورتون با من هست که کلا ما محصول سامسونگ تو خونه نداریم فقط من گوشیم galaxy هست و من خودم دیسپلیم lg lx9500 هست .

اگرم منظورتون کاربر ttanhayam هست باید بگم که نهایت بی انصافی رو در حق ایشون دارید میکنید . به شخصه از روزی که به قصد خرید hdtv اومدم توی این فروم تا وقتی که انتخابم رو کردم و tv رو خریدم فقط 2 نفر به معنای واقعی و بی تعصب کمکم کردن یکی همین استاد ttanhayam بود و اونیگی هم استاد alucard . که واقعا حتی رگه هایی از تعصب هم من درصحبت های این 2 نفر نمیبینم ! البتهشاید شما هنوز فرق علاقه مندی با تعصب رو درست متوجه نشدی ! شاید مثلا آقاق alucard از پلاسما خوشش بیاد و با دلیل و منطق هم ازش دفاع کنه اما هیچ وقت دیده نشده که ایشونه بدون منطق و کورکورانه فقط از عقاید خودش دفاع کنه که اون رو بهش میگند تعصب بی مورد . همینطور جناب ttanhayam . از این دو نفر هم عذرخواهی میکنم اگر ناراحت شدند اما بعضی مواقع نیازه یه سری مطالب رو بدون رو در بایستی بگیم تا از مشکلات بعدی جولوگیری بشه . به قول معروف جنگ اول به از صلح آخر .

راستی دلیل اصلی که من lx9500 گرفتم راهنمایی ttanhayam و البته ریویوهایی که خوندم بود . اگر ایشون از سامسونگ جانب داری میکنه پس چطور باعث شده که من lg بخرم ؟! و البته دمش هم گرم خیلی از خریدم راضیم .

در آخر اگر مطالبی نوشتم و یا حرفی زدم که دوسان رو ناراحت کرده همینجا عذرخواهی میکنم . هدفم فقط کمک بوده . چون میدونم hdtv خریدن . یک خرید کوچیک نیست .
    واقعا همینطوره بهتره که دوستان تعصب رو کنار بزارن
    تمام برندها مدلهای خوب و بد دارن.و تعصب رو برند خاصی اون هم به صورتی که به زحمت کشان فروم توهین بشه اصلا کار درستی نیست
    من هم در اینجا واقعا از زحمت های جناب الکوراد و ابی عزیز قدردانی میکن

12. 5 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان محترم لطفا بحثهایی رو که باعث ایجاد کدورت میشه کنار بزارین البته نمیخوام بگم بحث بده خیلیم عالیه و الان باعث افتخار هست که تو بعضی تاپیکهای این فروم مسائلی مطرح میشه که نمونش فقط تو تاپیکهای اسم و رسم دار اروپایی و آمریکایی مطرح هست و بالا رفتن سطح اطلاعات دوستان باعث خوشحالیه چون این اطلاعات انتقال پیدا میکنه و باعث بالا بردن سطح توقع و اطلاع خریدار در نتیجه از بین رفتن فرهنگ تبلیغ گرایی و بالا رفتن سطح فرهنگ خرید میشه, فقط دوستان به خصوص Die my darling عزیز لطف کنن و لحن پرخاشگرانه رو از صحبتهاشون حذف کنن تا ناراحتی برای دوستان دیگه که من هم بهشون ارادت دارم ایجاد نشه.
    خیلی وقتها بحث سلیقه و نیاز مطرح هست HDTV ـها مثل سایر ساخته های دست بشر خالی از عیب و ایراد نیستن بارها و بارها هم گفتم هدف اینجا عنوان شدن حقیقت هست و تصمیم نهایی با خود خریدار هست که نیازها و شرایط زندگی یا حتی علاقشو در نظر بگیره.
    همین بحث زیبا نبودن تصویر در پلاسماها در محیطهای پر نور که عنوان شده یکی از نقطه ضعفهای تکنولوژی پلاسما هست بنابراین کسی که بخواد خرید کنه باید به این نقطه ضعفها واقف باشه و شرایط خودش رو در نظر بگیره و بعد با توجه به نیازهاش و سلیقش خرید کنه.
    شاید یکی از دلایلی که من راجع به پلاسماها زیاد صحبت میکنم مظلوم واقع شدن این تکنولوژی در کشور ما هست چون متاسفانه وقتی وارد محیط بازار در ایران میشید با وجود ظاهر مدرن بعضی از این بازارها فلسفه قدیمی نگاه کردن به مشتری به عنوان موجودی که باید فریب بخوره تا یک جنسی رو بهش غالب کرد هنوز فلسفه اصلی فروشنده های ایرانی هست برای همین مسائلی رو بعضی وقتها از روی جهل و یعضی وقتها به عمد عنوان میکنن که در واقعیت مطرح نیست و یا اگر مطرح باشه وسعتش به حدی که عنوان میشه نیست.
    راجع به پلاسماها مسئله اصلی این هست که اگر کسی شرایط محیط زندگیش به شکلی باشه که بتونه محیط مناسب برای این پنلها رو فراهم کنه میتونه از مزایای اونها بهره مند بشه و برعکسش هم راجع به LCD ـها مطرح هست این روزها به خصوص مدلهایی که سال 2011 وارد بازار ایران میشن در بین LCDـها پیشرفت خوبی نسبت به مدلهای قبلی در فاکتورهایی مثل بازتولید سطح مشکی عمیقتر و وضوح حرکتی بهتر ایجاد شده و در بین پلاسماها هم بحث درخشش بیشتر و فیلترهایی برای بالا بردن کنتراست در محیطهای پر نور مطرح هست پس دو تکنولوژی به قولی نسل به نسل در حال پیشرفت هستن و فاصله ها داره کمتر و کمتر میشه و این وسط صرفا بحث سلیقه و نیاز مطرح هست.
    GL
    Last edited by *Alucard*; 18-05-2011 at 15:52.

14. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

از دوستان صاحب نظر خصوصا جناب Alucard و tanhayam ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید:
    من یک ال سی دی یا ال ای دی 32 یا 37 اینچ میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه:
    1. تصویر شفاف با رنگهای عالی و کنتراست بالا و وضوح کامل تصویری با حفظ جزئیات رو از ما هو ا ر ه و ر سیو ر بده (مسئله تصاویر SD و Upscaling رو که من آخرش نفهمیدم دقیقا یعنی چی با این شرایطی که من گفتم رو مد نظر داشته باشید)
    2. کیفیت صدای عالی داشته باشه
    3. عمر طولانی داشته باشه چون من لااقل حدود 10 ساعت یا بیشتر در روز تلویزیون روشن دارم و میخوام طول عمر طولانی داشته باشه بدون اینکه از کیفیتش افت کنه
    4. پورت usb برای عکس و فیلم و موزیک برای فرمتهای متداول داشته باشه
    5. همچنین یه بچه کوچیک توی خونه دارم که میخواهم صفحه خیلی حساسی نباشه که با هر تماسی به مشکل بربخورد
    بین مدلهای سونی و سامسونگ هم LCD و هم LED چه مدلهایی رو پیشنهاد میدهید. یا اگه این مشخصات توی مارکهای دیگه و کیفیت بهتر داشته باشه دوست دارم بدونم و بررسی کنم (قیمت چندان برام مهم نیست)
    و یا اصلا تلویزیون CRT قدیمی خودمان
    از بین فاکتورهایی که شما عنوان کردین نمیشه همشو در یک مجموعه گیر آورد ولی اگر پول و یا چند اینچ سایز بالاتر براتون مهم نباشه مدلهای زیر انتخابهای خوبی هستن:
    ال جی LE8500 به خاطر کنتراست بالا حتی در محیطهای تاریک و کیفیت تصویر خوب
    سامسونگ سری C6000 به خاطر کنتراست بالا و USB خوب
    سونی NX700 بیشتر به خاطر صفحه محافظ و کیفیت تصویر خوب
    شارپ سری LE700صفحه محافظ و گارانتی خوب (به شرطی که گارانتی مادیران بگیرید)
    ولی برای مقابله با فاکتور بچه کوچیک بهتره پنل رو روی دیوار نصب کنید و سامسونگ سری C6000 بگیرید که قیمت معقولتر و دکور خوبی هم داره

یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟دوستان لطفا جواب بدید.
    در ضمن بین این دو جمله فرقی هست؟
    "مانیتور با قابلیت تلویزیون شدن" - "تلویزیون با قابلیت مانیتور شدن"
    خروجی که قائدتا چیز مهمی نیست ولی یا ورودی VGA داشته باشه یا ورودی DVI اگر هم کارت گرافیکی جدید دارید از همون ورودی HDMI هم میتونید استفاده کنید چون اغلب کارتهای گرافیک جدید خروجی HDMI هم دارن.
    به این جملات هم زیاد توجه نکنید کلا به پنلی که تیونر داشته باشه میگن TV در غیر اینصورت از لفظ مانیتور براش استفاده میکنن الان خیلی وقت هست که تقریبا هر HDTV ای که وارد بازار میشه ورودیهای استاندارد برای دریافت تصاویر از PC رو داره ولی قائده کلی این هست که TV ـها تیونر دارن و پردازنده های قویتر و بهتری برای پردازش تصویر روشون نصب شده که در مانیتورها معمولا این وظیفه به کارت گرافیکی محول میشه البته مانیتورهای حرفه ای رزولوشنهای بالاتری نسبت به HDTV ـها دارن که برای دیدن برنامه های تلویزیونی و سیگنالهای بی کیفیت بیشتر مایه درد سر هست.
    Last edited by *Alucard*; 18-05-2011 at 16:22.

16. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •