اره حسین جان یاد پارسال افتادم
بازم بابت اون cd ممنون خیلی بهم حال داد هنوز دارمش
اره حسین جان یاد پارسال افتادم
بازم بابت اون cd ممنون خیلی بهم حال داد هنوز دارمش
ای گفتـــــــــــــی
اگه یه پچ بیاد و این لباسا و اسم تیما درست بشه دیگه من نه نهار میخورم نه شام
فقط PES میزنم تو رگ
راستی حتما این دوتا فیلم مستر لیگ رو ببینید که واقعا عطش من یکی رو چند برابر کردش
خیلی ردیف شده مستر لیگ فقط باید 6ماه تو منو هاش بگردیم
![]()
دوست عزیز ممنون ، اما این باکس شات بازی هست
منظورم کاور کامل بازی که با بازی می فروشن ، هم رو ، هم پشت
انواع مدل سرود خواندن تیم های ملی
ببخشید دوستمون گذاشته بود![]()
Last edited by Mehdi.ss; 17-10-2009 at 23:48.
سلام دوستان من اسکوربرد های مختلفی رو دانلود کردم همشون درست هستن فقط یه مشکل دارن unnamed_168 رو که وارد بازی می کنم جای موقعیت بازیکنا و قسمت امتیاز و قسمت تایم بازی مربع سفید میشه ...
علت چیه ؟
بستگی زیادی داره به اینکه چه تیم هایی دارند با هم بازی می کنند. اگه من منچستر باشم و طرف مقابل تراکتورسازی باید انتظار داشت که موقعیت های گل زیادی وجود داشته باشه. ولی اگه قدرت کلی دو تیم نزدیک به هم باشه، موقعیت های گل کمتر باید باشه.اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟ پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
در کل من دوست ندارم توی یک بازی فوتبال موقعیت های گل فقط کم باشه یا فقط زیاد باشه. بلکه باید تنوع وجود داشته باشه و مطابق با واقعیت و همین طور استراتژی من و حریف ممکن باشه که فوتبالی بی مزه و خسته کننده بشه و یا پرهیجان و پر از موقعیت گل. به عبارت دیگه شبیه سازی باید استعداد تبدیل شدن به هر دو رو داشته باشه.
من ديدم اين دوتا فيلمو
دارم ميميرم از جنون
خدا ميدونه امشب چطور خوابم مي بره
وااااایتکراری بوووووود ...... حالا چی می شه ه ه ه ؟؟؟؟
در ضمن میشه کاری کرد که همه بیان اونجا پست بدن منتها تعداد پست ها اونجا محسوب نشه
اون سرعت میانگین در یک کشوره. توی همین کره سرعت 100 مگ هم دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)