با سلام
مودم را خودم خریدم(Asus am602) و جای دیگر چک کردم درست بود!با یک مودم دیگر هم چک کردم چراغ روشن نشد!!
مشکل اینجاست که شرکت می گوید تا چراغ روشن نشود ما خانه نمی آییم برای تنظیمات!!!
این خط تلفن خط دوم ما هست و من از دم خانه دو سیم آوردم که یکی برای مودم و دیگری برای تلفن بی سیم پاناسونیکمه!!دیگر مشکل پریز و سیم کشی داخلی و... هم ندارم!به قول یارو گفتنی انگار به سر خط وصل هست!
البته حرف اونها هم درسته . چون اگه چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده و مودم شما به تجهیزات ISP تو مرکز مخابرات وصل نشده و اومدن اونها هم بی فایدست.
یه مشکلی تو مخابرات باید باشه . شاید خط همسایه رو رانژه کردن
. خودت یه سر برو مخابرات.
ضمناً:
بعضی اوقات که مخابرات واسه گسترش شبکه سیم کم میاره ، میآد از تمام پهنای باند یه سیم تلفن استفاده میکنه و تو مرکز چند تا خط تلفن رو میدازه رو یه سیم و تو محله دوباره از هم جداشون میکنه و میفرسته تو خونه ها و کاربر هم فکر میکنه از خود مرکز یه سیم مجزا واسش اومده.
در این حالت دیگه اون خط ها نمی تونن adsl داشته باشن ( چون تمام پهنای باند فرکانسی شون پر شده) . موارد زیادی رو دیدم ( مخصوصا تو تهران) که دوستان مجبور شدن برن مخابرات و بگن ما ADSL میخوایم و درخواست سیم تلفن مجزا میکنن. اسم اون دستگاه یادم نیست ولی 6-7 ماه پیش تو همین تاپیک واسه یکی از دوستان با عکس کامل توضیح دادم. باید سیم تلفنی که اومده تو خونتون رو دنبال کنی ببینی تو کوچه وارد چه باکسی شد. اگه اون باکس از همون دستگاه ها باشه ( که بیشتر از 20-30 متر از خونتون فاصله نداره ) ممکنه همچین مشکلی داشته باشین.
اگه اسم و عکس اون رو دیدم بهت میگم.
------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها اگه کسی آپدیت wl-am 602 جدیدشو سراغ داره لیمکشو بزاره ...ممنون می شم...البته اگه جدید تر از 3-06-06-4V00.A2pB023k.d19d این اگه هست بزارید اگرم نیست خبرشو بدین
.gif)
آخرین ورژن Version 3-06-06-4V00 مال تاریخ 2008/10/14 هستش که فکر کنم همونیه که داری.
تولینک زیر (سایت Asus ) یکی واسه 2009 داره که اونطور که گفته ورژن روسی (روسیه) هستش.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------------------------
سلام
چند مدل مودم وایرلس معرفی کنید طوری که تا شعاع 15 متری و حدود 7 دیوار رو پوشش بده
آیا مودم های سری N مناسبند؟
اصلا ممکنه ؟ :دي
ممنون
7 تا دیوار !!! دمت گرم ، فکر کنم آنتن وزارت دفاع گزینه خوبی باشه !!!
احتمالا همه دیوارا هم بتونیه
اگه یه مقایسه تو لینک زیر که سایت خود ایسوس هست بکنی می بینی که هیچ مدلیش این قابلیت رو نداره:
WL-600g
: Indoor 130ft (40m), outdoor (LOS, Light-Of-Sight) 2000ft (600m) at 11Mbps
DSL-N13
: Indoor 130 ft (40 m), outdoor (LOS, Light-Of-Sight) 2000 ft (600 m) at 11Mbps.
DSL-N11
: Outdoor Max. 250m
DSL-G31
: Outdoor 330ft (100meters
حالا من که نفهمیدم N13 که سه تا آنتن داره چرا بردش با 600g که یه آنتن داره یکسانه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمناً منظور از indoor فضای داخلی ساختمان هستش که امواج به دلیل برخورد با اشیاء مثل میز و صندلی و پارتیشن ویا دیوار منحرف میشن و بجای اینکه به لپ تاپ یک موج خوب برسه ، چندین موج با نویز و چند میلی ثانیه تاخیر میرسه . ( مثلا یکی مستقیم از مودم به سمتش میره ، یکی بعد از خروج از مودم و برخورد با دیوار با زاویه بهش میرسه ، یکی به سقف می خوره و بهش میره ،.... ) .
بعید میدونم آنتن فابریک مودمی 7 تا دیوار رو رد کنه !!!!!!!! قطعا باید از تقویت کننده و آنتن های قوی تری استفاده کنی.
------------------------------------------------------------------------
متاسفانه بازم نشد کار دیگه به ذهنت میرسه .
بچه ها کسی میتونه بگه مشکل چیه .
یه ایمیل به Asus بزن