بستگی به حوزه دارهیه سوال: من کارت زبانم عکس نداره میزارن برم سر جلسه؟!تو رو خدا زود جواب بدین...دارم سکته میزنم...
اسنادش هم در وزارت امور خارجه موجوده
میگی نه برین ببینین
پسر چه حالی میده نتیجه کنکور هم مثل انتخابات باشه منی که همه رو به امکان زیاد منفی زدم میشم رتبه 1![]()
تا حالا 3 بار پرینت گرفتم!!!!!!!!!فکر کنم گیر بدن برو یه پرینت دیگه بگیر شاید درست شد چون کارتای امروز آخر سر جمع کردن
درس بشو نیست!!!!
دوستان من میخوام واسه کنکور 89 بخونم به نظرتون واسه پایه و پیش دانشگاهی چند درصد وقت بذارم برای مثال 40% پایه - 60% پیش
اون صفحه رو pdf کن ببین درست میشهتا حالا 3 بار پرینت گرفتم!!!!!!!!!
درس بشو نیست!!!!
من هم این مشکل رو داشتم
با چه مرورگری صفحه رو باز میکنی؟ شاید اشکال از مرورگرته؟ ولی بعید میدونم چون به احتمال زیاد کارت سراسریتو هم با همین مرورگر چاپ کردی درسته؟ از دوستانی که زبان دارن سوال کردی شاید همشون اینجوریه
در آخر یه پیشنهاد خطرناک : برو تو کار فتوشاپ یه کارت دیگه هم با عکس درست کن تا اگه گیر دادن کارت عکس دار نشون بدی
نترس به کارت گیر نمیدن همه دفترچه ها و پاسخ نامه ها عکس داره میشه بهشون بگی اونا هم گیر نمیدن نترستا حالا 3 بار پرینت گرفتم!!!!!!!!!
درس بشو نیست!!!!
نه هیچ جوره درس نمیشه...وقتی پرینت میگیرم عکسش نیست!!!!!!!اون صفحه رو pdf کن ببین درست میشه
من هم این مشکل رو داشتم
با چه مرورگری صفحه رو باز میکنی؟ شاید اشکال از مرورگرته؟ ولی بعید میدونم چون به احتمال زیاد کارت سراسریتو هم با همین مرورگر چاپ کردی درسته؟
خوبه خودت جواب دادی!!!!!!!: دی
الان اصلاً مخم کار نمیکنه!!!!!!!
بردم کافی نت یارو گفت واست درستش میکنم ولی وقت گیره...منم اینقد گیج میزدم یادم رفت بپرسم چه جوری میخوای درستش کنی؟!
سلام
متاسفانه درصد و رتبه های کنکور 87 رو نتونستم گیر بیارم اما چند تاشو برای 86 میگم :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)