مرسی از شما دوست گلم![]()
مرسی از شما دوست گلم![]()
میگم ثواب داره جواب ما را هم بدین.
اگه همه را ها رو امتحان کردی راه آخر ( یعنی ریستور )
سلام به همه ...
دوستان کسی راجع به اتصال لپ تاپ به ipod touch از طریق wireless برای برنامه های کنترل mouse و keyboard چیزی می دونه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...
سلام شما باید از برنامه ی hippo remote استفاده کنید.
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
اگه راه ریستور هست چطور ریستور کنم وقتی 4.3.2 هنوز جیلبریک درستی نداره؟
راهی برای بکاپ گرفتن از app های cydia که روی آیپاد نصبه هست؟
هه این دیگه آخر بی خبری بود!! من رو 4.3.2 هستم و آنترد جیلبریک هستم شما با برنامه red snow rc 14 راحت جیلبریک کن.
back2deb هست و عالیه
نمیدونستم.حالا لینک 4.3.2 و red snow rc 14 رو بدین من دانلود کنم.
و در مورد back to deb :من باید اون فایل های .deb رو که بکاپ گرفته بعد از ریستور دوباره نصب کنم دیگه ؟ یا نه؟
راستی برنامه ی celeste روی 4.3.2 کار میکنه یا نه؟
به خدا اینا همه با سرچ چیدا میشن :
redsn0w rc14
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iOS 4.3.2 iPod touch 4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=hosein ati;6061932]سلام شما باید از برنامه ی hippo remote استفاده کنید.
سلام ممنون که جواب دادین...برنامشو دارم نمی دونم چطوری وصلش کنم.جز ئیا تشو نمی دونم....
اگه میشه برا این راهنما ییم کنین....
[QUOTE=hesami123;6062355]ابنکه کاری نداره.
hippo رو که دانلود کردی رو آیپاد نصب کن و نسخه ی کامپویترش رو باز کن.موس رو ببر روش main setting رو بزن و یه پسورد انتخاب کن با بقیه گزینه ها کاری نداشته باش.ok رو بزن .حالا وقتی ماوس رو می بری روش یه ip میاد.اون ip رو تو قسمت add connection گزینه ی host بده.پسورد هم همونی که به pc دادی رو بده بعد کانکت رو بزن .
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
سلام نگفتین celeste روی 4.3.2 کار میکنه یا نه؟
یه مشکل دیگه چطور من میتونم ریستور کنم با این که itunes هنگ میکنه وقتی آیپاد رو بهش وصل میکنم.i-fun box هنگ نمیکنه ولی آیپاد رو نمیشناسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)