سلام
تازگیا احساس میکنم پدال گاز میلرزه تو حرکت
به نظرتون مشکلی داره ؟؟
405
سلام
تازگیا احساس میکنم پدال گاز میلرزه تو حرکت
به نظرتون مشکلی داره ؟؟
405
این حس رو با کلاچ هم دارید؟
راستی یادم افتاد فندکی ماشینم کار نمی کنه. انگار برق نمیره توش. (پرشیا 88)
مه شکن های جلو هم کار نمی کنن. مطمءن نیستم از فیوزه یا نه. چراغاش ولی سالمه.
چکار کنم؟
باسلام خدمت اساتید دستم به دومنتون ماشین من دوسال یه بازی سرم اورده که هیچ تعمیر کاری سر در نیورده عیبش چیه هروقت گرم میشه شروع به ریپ زدن میکنه گرم شدنشم شامل کارکردن موتورش نمیشه گاهی وقتا که ماشین تو افتاب و گرما باشه وقتی روشنش میکنم شرو ع میکنه به ریپ زدن اما تو این دوسال تو فصل زمستون مشکلی باهاش نداشتمو ریپ نمیزد :( ماشینمم RD 83 دیاگم زدم میگن اروری نمیده اخه چراااااا واقعا![]()
حقیقتش پدال گاز همیشه زیر پا هست و میشه حسش کرد ولی کلاچ رو یه لحظه فشار میدم برای تعویض دنده
بخاطر همین نمیدونم لرزش داره یا نه
ولی پدال کلاچ یکم سفت تر شده و تهش یه صدایی میده که از سیم کلاپ هست ، باید عوضش کنم
فیوز f7 20 امپر مربوط به مه شکن وبوق
معمولا این ایراد هایی که با گرم بودن پپیش میاد یه ایراد برقی هست که از پمپ بنزین تا وایر شمع و حتی سیم کشی می تونه باشه شما بهترن راه تعوی موقتی تک تک قطعات اگه کسیو سراغ دارید که قرض بده و یا در هنگام ریپ زدن دستگاه بذارید
بعضی وقتها کویل مشکل دار میشه
در ضمن شما قسمت باک و ارتباط رو چک کنید بعضی وقتها فشار بنزین در باک و یا هواگرفتن هم می تونه روی پمپ تاثیر بذتره مثلا در هنگام گرما و بد کار کردن درب باک رو باز کنید و یا بنزین بزنید تا بنزین زیاد و خنک باشه انوقت چک کنید
امکان داره مثلا شل شدن یا خرابی دسته موتور باعث لرزش و خرابی سیم کلاچ لرزش رو به بدنه انتقال می ده
دقیقا
احتمال زیاد از دسته موتور ، لرزش پدال گاز هم میتونه از همین باشه ؟
ولی من تازه عوضش کردم ( البته تو نمایندگی مجازایران خودرو )
تازگیا تو دند عقب و دنده 1 که دارم راه میفتم ، یجورایی میکوبه
من احساس میکردم از دسته موتور باشه ، درسته ؟؟؟
البته می تونه از صفحه کلاچ -- باشه ولی دسته موتور هم دلیل قو هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)