من خیلی وقت بود اینجا نیامده بودم
چه اروری
من خیلی وقت بود اینجا نیامده بودم
چه اروری
سلام دوستان عزیز... من به یه مشکل برخوردم .... دیشب PMDG747 نصب کردم... همه چی فوق العاده است فقط مشکلی که پیش میاد اینه که یعد حدود یک یا دو دقیقه که مکالماتم با ATC تموم میشه و اجازه تاکسی کردن رو به باند میگیرم یه دفعه تموم صفحات نشانگرها خاموش میشه...مشکل از کجاست؟
منم 7 64 بیتی دارم .کلا زیاد ارور میده . اگه بازی رو خراب نمی کنه خیلی جدیش نگیر
manual نصبش رو بخون حل میشه . منم مشکل داشتم![]()
اون هواپیما اتوپایلوت هم داره .... شما بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی ،Alternate Air Source رو باز کنید. با اینکار هوای گرمی که از خود موتور گرفته شده وارد موتور میشه و اگر Carburator Ice گرفته باشید که در اون ارتفاع محتمل هست با این کار موتورتون قدرت بیشتری میکنه . manifold pressure gauge رو حتما مدام چک کنید.
ضمنا بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی auto pilot رو فعال کنید . چون نگه داشتن 200-300 fpm بدون اتو پایلوت سخته . با 300 fpm بالا برید. مجبورید چند دور اونجا بچرخید تا به 14000 پا برسید.
من با آخرین درجه realism ماموریت رو به این صورت انجام دادم
حتی یه مرحله دیگه هم با همین هواپیما که گفتید هست که باید دنبال یه هواپیمای سقوط کرده بگردید. در اون مرحله هم حتما باید alternate source برای موتور رو باز کنید.
توضیح خاصی نداره، فقط میگه این برنامه با مشکل روبرو شد و نیاز به restart برنامه هست و بعد خودش دوباره FSX رو باز میکنه و به همین ترتیب...
آقا دمت گرم.
اتو پايلوتشو بلدم. اون مرحله ي ديگه كه گفتين رو قبلا پاس كردم.
فشار منيفولد بايد چقدر باشه؟ اگه كم يا زياد شد چيكار كنم نرمال بشه؟
ممنون
ويرايش:
Alternate air رو باز كردم، نشد. بازم تو همون ارتفاع (حدود 10500 پا) ميمونم. بالاتر نميره.
اون رو از همون مرحله قبلي ياد گرفته بودم كه بازش كنم. قبلا هم وقتي قدرتش كم ميشد باز ميكردم، اثر نميكرد. حالا گفتم حتما بايد زودتر بازش كنم. ولي اونم نشد.![]()
Last edited by The Pro; 26-05-2011 at 19:57.
سلام به برو و بچ من اخیرا یه مشکلی پیدا کردم. وقتی با flight planner پروازی رو تنظیم می کنم در شروع برنامه موتور ها روشن و بنک داده شده و ... کلا هواپیما می ره تو باقالیا!!
لطفا راهنمایی فرمایید.
ممنون
manifold pressure باید حدود 30 یعنی آخرای green arc باشه.
والا دیگه نمیدونم چشه ... rpm چقدره برای شما توو اون حالت ؟
میخوای یه مقدار mixture یعنی همون اهرم قرمز بغل تراتل رو lean کن یعنی انقدر بکشش عقب تا هواپیما یه ریپ بزنه و سریع قبل از اینکه موتورش خاموش بشه یه کم mixture رو بده جلو تا موتور روشن بمونه ... اهرم propeller یعنی اهرم آبی بغل تراتل هم همیشه جلوی جلو باشه.
ضمنا شما توو صفحه ی realism گزینه ی automixture ت روشن هست یا خاموش؟
هیچکی به همچین مشکلی بر تخورده؟ کسی نیست جواب بده؟
خيلي ممنون. بالاخره تونستم برم!
Auto mixture رو روشن كرم بدون مشكل رفت.
براي اينجور مسائل فني هواپيما كتاب راهنما وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)