تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 607 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چرا وقتی از FSX خارج میشی، ارور میده؟ منظورم اینکه وقتی ضربدر کنار پنجره FSX رو میزنم و میخوام خارج بشم، ارور میده!
    من از ویندوز 7، 64 بیتی استفاده میکنم.
    من خیلی وقت بود اینجا نیامده بودم
    چه اروری

2. 2 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز... من به یه مشکل برخوردم .... دیشب PMDG747 نصب کردم... همه چی فوق العاده است فقط مشکلی که پیش میاد اینه که یعد حدود یک یا دو دقیقه که مکالماتم با ATC تموم میشه و اجازه تاکسی کردن رو به باند میگیرم یه دفعه تموم صفحات نشانگرها خاموش میشه...مشکل از کجاست؟

4. این کاربر از valentineangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چرا وقتی از FSX خارج میشی، ارور میده؟ منظورم اینکه وقتی ضربدر کنار پنجره FSX رو میزنم و میخوام خارج بشم، ارور میده!
    من از ویندوز 7، 64 بیتی استفاده میکنم.
    منم 7 64 بیتی دارم .کلا زیاد ارور میده . اگه بازی رو خراب نمی کنه خیلی جدیش نگیر

مخم سوت کشید هر کی بلده کمک کنه مرسی
    manual نصبش رو بخون حل میشه . منم مشکل داشتم

6. این کاربر از amir_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه نه ديگه اينقدرم آماتور نيستم!
    از رو زمين بلند ميشم، ميگه برو به يه كمپ در روي يه كوه كه در ارتفاع 7000 پايي هست.
    اونجا فرود ميام. بعد ميگه بلند شو برو به كمپ ديگه كه در ارتفاع 14000 پا هست. بلند ميشم آروم آروم ارتفاع رو زياد ميكنم. به 10000 تا كه ميرسم ديگه سرعت به حد استال ميرسه. حدود 55 60 مايل در ساعت. حالا vertical speed روي صفر هست، سرعت هم در حد استال. يه خورده كه بينيشو ميدم بالا ديگه استال ميكنه. نميدونم 4000 پا رو چطوري برم بالا!!! باز اگه 100 200 پا بود يه كاريش ميكردم!!!
    موتور قدرتش فول هست و هر چيزي كه بلدم رو كنترل كردم.
    منطقه كوهستاني و برفي هست. ولي هوا آرومه. هواپيما هم اسكي داره زير چرخاش! اسمشو نگا ميكنم ميگم.

اديت:

اسم هواپيما اينه:
    Maule M-7-260C ski plane

اديت براي بار دوم!

اصلا ارتفاع كه از 8000 تا بالا ميره سرعت كمتر ميشه. تو 10000 پا حتي وقتي vertical speed صفره سرعت زياد نميشه و رو 55 مايل ميمونه. بايد سرش رو بدم پايين تا سرعت بگيره. اگر هم بدم بالا سرعت مياد زير 40 و ...
    تو دفترچه راهنماي هواپيما نوشته تا 20000 پا ميتونه بالا بره.
    نميدونم چشه!!!
    اون هواپیما اتوپایلوت هم داره .... شما بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی ،Alternate Air Source رو باز کنید. با اینکار هوای گرمی که از خود موتور گرفته شده وارد موتور میشه و اگر Carburator Ice گرفته باشید که در اون ارتفاع محتمل هست با این کار موتورتون قدرت بیشتری میکنه . manifold pressure gauge رو حتما مدام چک کنید.
    ضمنا بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی auto pilot رو فعال کنید . چون نگه داشتن 200-300 fpm بدون اتو پایلوت سخته . با 300 fpm بالا برید. مجبورید چند دور اونجا بچرخید تا به 14000 پا برسید.
    من با آخرین درجه realism ماموریت رو به این صورت انجام دادم
    حتی یه مرحله دیگه هم با همین هواپیما که گفتید هست که باید دنبال یه هواپیمای سقوط کرده بگردید. در اون مرحله هم حتما باید alternate source برای موتور رو باز کنید.

8. 3 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

من خیلی وقت بود اینجا نیامده بودم
    چه اروری
    توضیح خاصی نداره، فقط میگه این برنامه با مشکل روبرو شد و نیاز به restart برنامه هست و بعد خودش دوباره FSX رو باز میکنه و به همین ترتیب...

10. این کاربر از Saeid1212 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اون هواپیما اتوپایلوت هم داره .... شما بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی ،Alternate Air Source رو باز کنید. با اینکار هوای گرمی که از خود موتور گرفته شده وارد موتور میشه و اگر Carburator Ice گرفته باشید که در اون ارتفاع محتمل هست با این کار موتورتون قدرت بیشتری میکنه . manifold pressure gauge رو حتما مدام چک کنید.
    ضمنا بعد از بلند شدن از کمپ 7000 فوتی auto pilot رو فعال کنید . چون نگه داشتن 200-300 fpm بدون اتو پایلوت سخته . با 300 fpm بالا برید. مجبورید چند دور اونجا بچرخید تا به 14000 پا برسید.
    من با آخرین درجه realism ماموریت رو به این صورت انجام دادم
    حتی یه مرحله دیگه هم با همین هواپیما که گفتید هست که باید دنبال یه هواپیمای سقوط کرده بگردید. در اون مرحله هم حتما باید alternate source برای موتور رو باز کنید.
    آقا دمت گرم.
    اتو پايلوتشو بلدم. اون مرحله ي ديگه كه گفتين رو قبلا پاس كردم.
    فشار منيفولد بايد چقدر باشه؟ اگه كم يا زياد شد چيكار كنم نرمال بشه؟
    ممنون

ويرايش:

Alternate air رو باز كردم، نشد. بازم تو همون ارتفاع (حدود 10500 پا) ميمونم. بالاتر نميره.
    اون رو از همون مرحله قبلي ياد گرفته بودم كه بازش كنم. قبلا هم وقتي قدرتش كم ميشد باز ميكردم، اثر نميكرد. حالا گفتم حتما بايد زودتر بازش كنم. ولي اونم نشد.
    Last edited by The Pro; 26-05-2011 at 19:57.

12. 2 کاربر از The Pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به برو و بچ من اخیرا یه مشکلی پیدا کردم. وقتی با flight planner پروازی رو تنظیم می کنم در شروع برنامه موتور ها روشن و بنک داده شده و ... کلا هواپیما می ره تو باقالیا!!
    لطفا راهنمایی فرمایید.
    ممنون

14. این کاربر از hafez313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا دمت گرم.
    اتو پايلوتشو بلدم. اون مرحله ي ديگه كه گفتين رو قبلا پاس كردم.
    فشار منيفولد بايد چقدر باشه؟ اگه كم يا زياد شد چيكار كنم نرمال بشه؟
    ممنون

ويرايش:

Alternate air رو باز كردم، نشد. بازم تو همون ارتفاع (حدود 10500 پا) ميمونم. بالاتر نميره.
    اون رو از همون مرحله قبلي ياد گرفته بودم كه بازش كنم. قبلا هم وقتي قدرتش كم ميشد باز ميكردم، اثر نميكرد. حالا گفتم حتما بايد زودتر بازش كنم. ولي اونم نشد.
    manifold pressure باید حدود 30 یعنی آخرای green arc باشه.
    والا دیگه نمیدونم چشه ... rpm چقدره برای شما توو اون حالت ؟
    میخوای یه مقدار mixture یعنی همون اهرم قرمز بغل تراتل رو lean کن یعنی انقدر بکشش عقب تا هواپیما یه ریپ بزنه و سریع قبل از اینکه موتورش خاموش بشه یه کم mixture رو بده جلو تا موتور روشن بمونه ... اهرم propeller یعنی اهرم آبی بغل تراتل هم همیشه جلوی جلو باشه.
    ضمنا شما توو صفحه ی realism گزینه ی automixture ت روشن هست یا خاموش؟

16. 2 کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان عزیز... من به یه مشکل برخوردم .... دیشب PMDG747 نصب کردم... همه چی فوق العاده است فقط مشکلی که پیش میاد اینه که یعد حدود یک یا دو دقیقه که مکالماتم با ATC تموم میشه و اجازه تاکسی کردن رو به باند میگیرم یه دفعه تموم صفحات نشانگرها خاموش میشه...مشکل از کجاست؟
    هیچکی به همچین مشکلی بر تخورده؟ کسی نیست جواب بده؟

18. این کاربر از valentineangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

manifold pressure باید حدود 30 یعنی آخرای green arc باشه.
    والا دیگه نمیدونم چشه ... rpm چقدره برای شما توو اون حالت ؟
    میخوای یه مقدار mixture یعنی همون اهرم قرمز بغل تراتل رو lean کن یعنی انقدر بکشش عقب تا هواپیما یه ریپ بزنه و سریع قبل از اینکه موتورش خاموش بشه یه کم mixture رو بده جلو تا موتور روشن بمونه ... اهرم propeller یعنی اهرم آبی بغل تراتل هم همیشه جلوی جلو باشه.
    ضمنا شما توو صفحه ی realism گزینه ی automixture ت روشن هست یا خاموش؟
    خيلي ممنون. بالاخره تونستم برم!
    Auto mixture رو روشن كرم بدون مشكل رفت.

براي اينجور مسائل فني هواپيما كتاب راهنما وجود داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •