يك دنيا ممنون
سلام
من مشکل اول شما رو قبلا داشتم مربوط به تم های نصب شده رو گوشی بود تم رو تو مموری نصب کرده بودم بعد که فرمتش کردم دیگه این اتفاق نیفتاد اما بعضی از تم ها رو نصب که میکنم این اتفاق دوباره میفته.
در مورد مشکل دومتون متاسفانه اطلاعی ندارم.
gps گوشی فعال هست شما باید نقشه ی های ovi map رو دانلود کنید (اگر نقشه ی شهرتون رو داشته باشه)
اگر نقشه ی شهرتون رو نداشت با برنامه های smartcom یا گارمین میتونید کار کنید
برای توضیحات بیشتر به بخش نرم افزار همین فروم خودمون برید
سلام دوستان این n 82 ما چند وقت پیش که رفته بودم کوه گذاشتمش روی زمین تا موزیک پخش کنه
اما بعد همون روز فهمیدم کاور رو که باز میکنی دوربین کار نمی کنه و به ذهنم رسید که حتما اشغالی چیزی رفته تو دوربین و نمیذاره دوربین فعال شه 1 بار هم با دمنده توش باد گرفتم درست شد اما همونروز دوباره دوربینش قاط زد
بردم پیش 1 تعمیر کار گفت که این حرف ها نیست سنسور ش خراب شده و باید عوض شه و اون سنسور رو هم نداشت و گفت که باید وایسی بعد عید برات بیارم
اما من مشکوکم به تشخیص طرف حالا از شما دوستان کسی میدونه اصلا چنین سنسوری وجود داره که خراب شده باشه
یا طرف حرف مفت زده
ممنون
والا منم یه همچین مشکلاتی با کاو لنزش داشتم......
اصلا یه 7 روزی دوربینش کار نمی کرد.یه بار گوشیم اتفاقی نزدیک بخاری بود یه یکی دو ساعتی.....و تقریبا گرم شده بود...
مام گوشی رو ور داشتیم که نپکه در کمال تعجب با بار کردن کاور لنز دوربین اکتیو شد....
در کل به نظرم تاحدودی طرف شر گفته...چند جا دیگه هم نشون بده....
اینم یه عکس از king of 5MP s
![]()
سلام، دوستان به نظرتون کار کرده این گوشی الان چند میارزه؟ تمیز هم باشه ؟! با 10 ساعت کارکرد و چند تا خش
روش
نوش چنده؟
سلام
نوش که دیگه پیدا نمی شه. اگر هم بشه بسته به انصاف فروشنده از 300 تا 350 متغیره!
دست دوش هم به نسبت تر و تمیزیش از 180 تا 230 متغیر هست.
شاد باشین![]()
خب این ایمیل امروز واسه اومد......![]()
Dear ali33003,
We wanted to follow up on the status of the N-Gage Store. As of January 1, 2011 the store is officially closed.
We have made thousands of games and apps available for your device on Nokia's. Moving forward, Ovi Store is the place for the latest mobile games for your Nokia device.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
What does this mean?
You can no longer purchase or download games from N-Gage Store. In addition, the community features and the N-Gage Arena are now disabled.
However, you will still be able to activate N-Gage games you have recently purchased through March 31st, 2011.
Furthermore, you will be able to continue to play N-Gage games you have activated even after March.
Please note: if you format your device, or update your device software, you may lose N-Gage application and as the result access to your N-Gage games.
If you have any questions or concerns, please contact Nokia Care atThanks for being a part of the N-Gage Community. We will continue to provide support for N-Gage games for up to a year from the purchase date.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sincerely,
Your friends at Nokia
من دقیق نفهمیدم منظورش چیه
اخه یه جاش گفته از ژانویه 2011 ان گیج تعطیل شد...
بعد یه جا دیگه گفته از ماه مارس دوباره می تونید به کارتون ادامه بدید..
یعنی ان گیج قراره فعال بشه آیا.....؟!؟!
کلا این یعنی چه.؟!؟!
Last edited by Ali_BlueBoy; 31-03-2011 at 12:29.
از نوکیای دمدمی مزاج بعید نیست که دوباره انگیج رو راه بندازه!اگه یادت باشه پارسال نوکیا می گفت می خواد سیستم عامل سیمبین رو برای همیشه تعطیل کنه و می گو رو جایگزین کنه. امسال خبر از اتحاد نوکیا و مایکروسافت داده شد و قرار شد سیمبین کماکان سیستم عامل سری 60 به جز سری N باقی بمونه و از این پس سیستم عامل سری N ویندوز فون باشه... بعید نیست که انگیج دوباره برگرده!
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)