تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 518 از 691 اولاول ... 18418468508514515516517518519520521522528568618 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه pooyan.saj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
    Last edited by pooyan.saj; 30-06-2011 at 15:35.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

کمک لطفاً من سیمزم وقتی بچه دار می شه بچه به دنیا می یاد مشکلی نداره تا وقتی از بازی خارج نشدی از بازی که خارج می شی بچه رو نشون می ده ولی غیر فعال یعنی اونجایی که بچه خوابیده رو بچه هیچ کلیکی نمی شه کرد و اونجایی هم که اعضای خانواده رو کلیک می زنی عکس بچه نیست یک مربع سبز خالیه تا حالا 3 دفعس که اینجوریه از خونم نمیان بیرون
    کدوم پکیج روی سیمزتون نصبه. این باید یک باگ باشه.

سلام من بازی سیمسو از بازار گرفتم که دو تا دیویدی بود که تو جفتش چند تا فایل زیپ بود. فایل ها رو اکسترکت کردم رو هارد و مطابق دستورات بازی رو نصب کردم و کرکشو کپی کردم. حالا که میام بازی رو اجرا کنم دموی اول بازی رو نشون میده ولی تا میاد وارد بازی بشه یه پنجره میاد که میگه سی دی بازی رو بگذارید! چی کار باید بکنم؟؟! من که جز اون دو تا دی وی دی که توش فایل زیپ داره چیز دیگه ای ندارم!!
    نام فایل های کرکتون چی بوده؟

+
    سیمز اصلی بوده؟ بدون پکیج؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

نام فایل های کرکتون چی بوده؟

+
    سیمز اصلی بوده؟ بدون پکیج؟
    تو فولدر کرک سه تا فایل هست که اسماش ایناست:
    rld-s3genk
    TS3W
    TSLHost.dll
    والا من نمیدونم منظورتون از اصلی چیه؟ دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

تو فولدر کرک سه تا فایل هست که اسماش ایناست:
    rld-s3genk
    TS3W
    TSLHost.dll
    والا من نمیدونم منظورتون از اصلی چیه؟ دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
    اون فایل اولی که مال سریال نامبره و نمیخواد کپی بشه
    ولی اون دو تای دیگه باید اینجا کپی بشن :

Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

+
    منظورم از سیمز اصلیه اینه که خود سیمزه یا پک هاییه که روی سیمز نصب میشه؟
    اسم سیمزتون چیه؟ اگه فقط نوشته The sims 3 یعنی خود سیمزه
    ولی اگه دنباله داره یعنی پکی چیزی داره
    ولی از کرکتون معلومه که پکیجه

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دی وی دی ها که کپی هستند فروشنده گفت که این همه ی ورژن های سیمس 3 را داره
    البته حرف فروشنده هم درسته بعضی از جاها ک پک هار و رایت میزنن خود ورژن اون سیمز رو روی پک ها هم میریزن
    مثلا شما میتونید اگه نسخه جنریشن همراش یک سیمز 3 هم باشه شما میتونین اون سیمز 3 رو نصب کنین و هر کدوم از پک هارو که خوشتون میاد رو مثل همین جنریشن یا late night یا ambitions رو نصب کنین که خودش همون اول میگه که شیمز سه نیاز به اپدیت شدن داره (یعنی خودش براتون انجام میده)(البته با این روش فقط یک پکیجی رو میتونین نصب کنین مگه این که دوتاشون به یک ورژن نیاز داشته باشن)

7. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تا الان تمام پک هایی که اومده اینا هستن؟
    ترتیبشون درسته؟
    کدومش به نسخه 3 بازی احتیاج نداره؟
    The Sims 3: The Game
    The Sims 3: World Adventures
    The Sims 3: High-End Loft Stuff
    The Sims 3: Ambitions
    The Sims 3: Fast Lane Stuff
    The Sims 3: Late Night
    The Sims 3: Outdoor Living Stuff
    The Sims: Medieval
    The Sims 3: Generations
    The Sims 3: Complete store
    The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
    Riverview City ADDON (Extra City)

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مشهد شهر بهشت

پيش فرض

مشکلم حل شد. راستش دو تا فولدر کرک بود یکی تو the sims 3 و یکی تو the sims 3 generation و جایی هم که بازی نصب شده بود همین دوتا فولدر وجود داشت. ظاهرا من اشتباهی کرک ها رو کپی کرده بودم. از کمکتون متشکرم.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من خیلی وقت پیشا سیمز2بازی میکردم و عاشقش بودم وقتی شنیدم شماره 3 هم ساخته شده سریع یکی واسه خودم سفارش دادم ولی چون به مدرسه ها و اینا خورد زیاد دنبالش نکردم و بعدشم کلا ازش دور موندم
    الان بعد یکی دو سال بازی با سیمز 3 رو شروع کردم
    ولی احساس میکنم 2 جذابتر بود میخوام بدونم شما هم متوجه این قضایا شدین؟
    اول اینکه توی سیمز سه اونهایی که نامزد یا همسر دارن دیگه عاشق نمیشن!درصورتی که سیمز2 یکی از قسمتای هیجان انگیزش بحث خیانت و مچگیری بود به نظر من!
    و توی سیمز 3 First kiss یا اولین woohoo با اون زیبایی که توی 2 بود نیست.یعنی عملا first kissبا kissهای معمولی فرق نداره!
    و توی سیمز 3 وقتی بچه به دنیا میاد لای یه چیزی مثل پتو پیچیده شده که اصلا طبیعی و جالب نیست...!

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه
    من خیلی وقت پیشا سیمز2بازی میکردم و عاشقش بودم وقتی شنیدم شماره 3 هم ساخته شده سریع یکی واسه خودم سفارش دادم ولی چون به مدرسه ها و اینا خورد زیاد دنبالش نکردم و بعدشم کلا ازش دور موندم
    الان بعد یکی دو سال بازی با سیمز 3 رو شروع کردم
    ولی احساس میکنم 2 جذابتر بود میخوام بدونم شما هم متوجه این قضایا شدین؟
    اول اینکه توی سیمز سه اونهایی که نامزد یا همسر دارن دیگه عاشق نمیشن!درصورتی که سیمز2 یکی از قسمتای هیجان انگیزش بحث خیانت و مچگیری بود به نظر من!
    و توی سیمز 3 First kiss یا اولین woohoo با اون زیبایی که توی 2 بود نیست.یعنی عملا first kissبا kissهای معمولی فرق نداره!
    و توی سیمز 3 وقتی بچه به دنیا میاد لای یه چیزی مثل پتو پیچیده شده که اصلا طبیعی و جالب نیست...!
    سلام.
    درسته!!!
    خوب سیمز 2 به خاطر اینکه همه کاراشونو باید کنترل میکردی خیلی باحال تر بود ولی سیمز 3 دیگه همه کاراش همه خواسته های سیمستو میگه که خودت انجام بدی مثلا وقتی گرسنه میشه خوده سیمز 3 بهت میگه که طرف گرسنست که خیلی اینجوری حال نمیده
    داخل سیمز 3 اره بعضی وقت ها خیانت هم میشه ولی به اون باحالی سیمز 2 نیست
    مثلا مرده زن داره ولی وقتی باهم میرن پارک مرده میره با یک زن دیگه میگه میخنده ولی زنه بهشون اصلا توجه نمیکنه که مثل سیمز 2 بیاد و بزنه توی گوشه مرده باهم دیگه قهر کنن اون علامت حلقه ای که یعنی باهم ازدواج کردنو تبدیل کنه به یک قلب شکسته
    کلا سیمز 3 خیلی بی روحه (شهرشم همینطوره خیلی کوچیکه ولی سیمز 2 خیلی بزرگ تر و شلوغ تر بود)
    سیمز 3 مثل سیمز 2 خیلی روی روابط کار نکرده کارایی که باعث بوجود اومدن یک روابط میشه خیلی کمه...ولی سیمز 2 خیلی کارا مبشه کرد انواع بوسه هارو داره انواع بقل ها یا حرف های مختلف خیلی زیادی داشت
    بعد وقتی که میخوایم با یک نفر اشناش کنیم تا باهاش ازدواج کنه بچه دار بشن اینا توی سیمز 3 یک روزه میشه این کارو کرد ولی سیمز 2 باید یک هفته صبر میکردی تا تازه باهم دوست بشن
    برای بچه هم که داخل سیمز 3 خیل زود بچه بزرگ میشه ...
    مثلا من یک زن شوهر ساختم و گذاشتم که خودشون برن سر کار و پول در بیارن اونوقت بعد از دو روز دیدم که سنشون از این (..............lllll) شده به این یکی (...llllllllllllllllllllllllllllllll)
    اصلا ادم نمیتونه توی سیمز 3 خودش پول در بیاره خودش یک خونه ای رو بسازه مگه این که وقتی نوه اش به دنیا بیاد
    من که به سیمز 2 میدم: 9
    ولی به سیمز 3 میدم: 6
    شما چه طور ؟
    ممنون
    Last edited by camry; 02-07-2011 at 23:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم کاملا با نظرت موافقم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •